Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59636) Szab24


Szab24
tag

Sziasztok,
hátha tud valaki segíteni, mert kezdek megőrülni. Vettem egy adata sp920 ssd-t. Erre szerettem volna egy friss új win7-t telepíteni. Eddig 3 meghajtóm volt egy 60 Gb Corsair ssd és két régebbi hdd (WD és hitachi). Már az ssd felismerése sem volt egyszerű de ezt még meg tudtam oldani.
Rufussal készítettem egy bootolható pendrive-ot (GPT, fat 32, miután szembesültem vele hogy egyáltalán mi az a gpt). A másik három meghajtót kihúztam, csak a pendrive és az új ssd, a telepítés simán megtörtént, a windows elindul, de nincs net, az eszközkezelőben az látszik, hogy hiányzik az ethernet vezérlő és az usbnél is sárga háromszög van, de pendrive egyébként működik. Többszöri kísérletezés után: ha a WD hdd-t bekötöm akkor elindul a win, ha a hitachit is akkor bootmgr nem található. ha a hitachit kihúzom akkor javítás után elindul de továbbra sincs net. Fogalmam sincs mit tudnék még kipróbálni.

(a win7ből próbáltam az ultimate-t, majd utána a professional-t is, az alaplap asrock 970 sata mode: ahci)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.