Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55665) SchumiBácsi válasza SchumiBácsi (#55592) üzenetére

Na a "Steam SAGA" egy újabb fejezetéhez érkezett.

Probléma: egy vagy több külföldi oldal, de főleg a Steam oldalai, illetve a kliensben az áruház, közösség, stb. szinte sose töltődik be - most éppen ugyan betöltődik, de nem ez a jellemző. Volt közben egy Windows újrarak de nem oldotta meg a problémát ami pár héttel előtte keletkezett úgy, hogy se szoftveres se hardveres módosítás nem volt a gépen. Tehát a hiba "csak úgy jött".

Viszont mostanság egy haver Windows7-es laptopját rádugtuk arra a netre amiről a "problémás" gép megy. A Steam a laptop böngészőkben rendben betöltődött, közvetlen előtte és utána a "problémás" gépen nem. Végül előállt egy érdekes ötlettel: iktassam ki a különálló hálókártyát és használjam az alaplapit, mert hogy lehet a hálókártya szar. Nem tudom hogy érdemes e még ezzel is vesződni, de azért megkérdem: romolhat el úgy hálókártya, hogy így kiszelektálja időnként és nem tölti be az említett oldalakat, amik egyébként sztem erősen tengerentúliak?

Másik tanács meg hogy rakjam fel az alaplap drivereit, mert az is lehet a gond. Ezt viszont azért nem értem mert amikor jött az SSD, a 15hónappal ezelőtti teljes újrarakáskor se raktam már fel semmit az alaplap CD-ről, mert "jobb ha a Windows7 intézi ezt, mert így biztosan nem kavar be az SSD Trim funkcióba" alapon, fórumtanács alapján. Szóval így ment a gép 14hónapig alaplap CD és driver cicoma nélkül, azon kívül minden fent volt ami most is van vga, hangkártya mert az is különálló stb. Asszem csak az USB3 drivert raktam fel alaplap CD-ről más semmit.

Szóval akkor most hogyan tovább? Előköszi!

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.