Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Воланд
titán
válasz #41133696 #785 üzenetére
Jó az a magyar hp-soknak is, max beleintegrálják a magyar nyelvet.
vista topic első hozzászólásában meg azért nincs bent, mert azt nem én szerkesztettem, szerkesztem.Viszont azt majd beleíratom az első hozzászólásba, hogy angol nyelvűek az iso-k.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nagyúr
válasz #41133696 #1698 üzenetére
Az ütemezés alatt kapcsold ki azokat a meghajtókat amiket ne lásson és láss csodát.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
-
-
-
pzstm
titán
válasz #41133696 #2767 üzenetére
ezt azért jó tudni...
• There will be a way to close Metro-style applications without jumping into the Task Manager in the 'old' desktop.
• There will be a more efficient way to scroll through the list of programs using a mouse in the beta.
• There will be more details of switching through currently running applications via mice and keyboards as the beta approaches.no meg azt hogy a WDP build alapján még koránt sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni
amúgy Win8 tpopik erre
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz #41133696 #2770 üzenetére
Utálom a spenótot (jobban, mint a törpöket...)
Ennek ellenére teljesen egyetértek pzstm kollégával, azaz egy még pre-beta alapján ne ítélkezzen/vonjoin le következtetést az ember, mert lehet, hogy egy újabb build-ben/verzióban többek számára is elfogadható kinézetet kap a dolog...Pl Office 2010 menürendszerét is sokan a mai napig nem kedvelik, ugyanakkor akik (hozzám hasonlóan) nap, mint nap dolgoznak vele, azok tudják, hogy sokkal hatékonyabb, mint elődjei.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #41133696 #2765 üzenetére
Hmm..
Nem túl korai ez még? Szerintem eléggé.. Én elfogadom, hogy béta még a rendszer, meg minden, de sztem a gadget-ek eléggé beváltnak tekinthetőek 7 alatt... Nameg, gondolom a Metro nem .gadget fájlokat fog használni, és ha tényleg nem, akkor miért kell elérhetetlenné tenni őket?
Nameg, most akkor talán még a 7-be is be fogják ültetni a Metro-t? Mert gondolom a 7 supportja még nem fog megszűnni, vagy igen? Meg ettől gondolom a gyári pár alkalmazás még megmarad, tehát amik telepítés után elérhetőek...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
tupacamaru
veterán
válasz #41133696 #5750 üzenetére
Szerintem is kikapcsolhatod a lapozófájlt, nekem csak 6 GB RAM-om van, mégis ki van kapcsolva. Semmilyen hátrányod nem származik belőle szerintem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
TRob1
veterán
válasz #41133696 #5747 üzenetére
Én meg úgy tudom hogy nem lőheted ki, mivel az alvó mód az úgynevezett Hibrid Alvás, vagyis a memóba is írja, és a merevelemezre/ssd-re is a hiberfile-ba. Pont az a lényege a Hibrid alvásnak, hogy ha netán megszakad az áramellátás alvás közben (áramszünet, gépszerelés...stb), akkor se bukd a dolgot.... (Nálam is így van egyébként, hagytam a Hiber-t az ssd-n, a Pagefile meg ment a merevlemezre. Mondjuk ezt valszeg lehet jóval kissebre is venni - de minek mikor elfér a winyón -, viszont kikapcsolni nem ajánlott annak ellenére se, hogy néhányan ezt tanácsolják. Vannak appok/játékok amik el se indulnak nélküle...)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #41133696 #10988 üzenetére
Szerintem semmit.. Bár ez csak tipp. De azért, mert itt szó sincs tűzfalról.
Véleményem szubjektív...
-
félisten
-
félisten
válasz #41133696 #10995 üzenetére
Lehet, hogy korábban nem fogalmaztam egyértelműen: Szóval az Otthoni Csoport az egy W7 szolgáltatás, csak és kizárólag W7-es gépek között működik, XP és Vista-val nem. Ha Vista is képbe kerül, akkor a sima fájlmegosztást használd, akkor el fogja érni.
(kerülőmódszerek vannak, pl skydrive-on megosszák az otthoni csoport fájlait meg hasonlók, de az már nem otthoni csoport)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz #41133696 #10999 üzenetére
Röviden ami kell a sikeres megosztáshoz XP-Vista-Win7 között.
1, Az ilyen otthoni csoport meg hasonló marhaságokat tilos használni, csak is kizárólag a speciális megosztást.
2, A felhasználói fiókoknak jelszót KELL adni
3, Ne matass mindenféle össze-vissza tűzfal/vírusirtó programokban, mert van olyan amelyik okosan letitlja a megosztást mert minek az.
4, Kell Netbios, wins, és futnia kell a computer browser szolgáltatásnak.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz #41133696 #11126 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért szívatod magad ezzel az ész nélküli tűzfalazással, biztonsággal. Csak a használhatóságot rugod szét, és nem hinném, hogy olyan hatalmasan értékes infók lennének a gépeden meg nincs egy hackercsoport a kamrádban akik állandóan figyelik, hogy mikor tudnak egy bitet is ellopni a gépedről
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
TRob1
veterán
válasz #41133696 #11179 üzenetére
Majd legközelebb. (Ilyenre nem gondoltam)
Úgy látom lesz itt más gondom is már: eltűnt az élményindexem. (Nincs egyéb vírus/szemét, nem talált rootkitet..stb., és eltűnt. Pedig volt. Csak egy üresség van ott most)
Hiába kattolok A számítógép minősítése gombra, semmi sem történik.
A vezérlőpult/rendszer és biztonság/rendszer-nél is eltűnt a pont és a "gomb" a Minősítés mellől. Csak annyi van hogy Minősítés: és utána a fehérség. Nemigen van kedvem mindent újratelepíteni, az nem 5 perc lenne.¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz #41133696 #11182 üzenetére
Nekem is ott volt rendesen, végig is lett futtatva (sőt, mióta megy a win, nem is egyszer, mert ugye néha ilyen-olyan driver cserénél szokta mondani hogy na újra)
(#11181) woland_y2k:
Mikor észrevettem, csináltam win általi rendszervisszát, nem használt. Aztán eszembe jutott, hogy az előtti nap volt egy biztosíték lecsapás (rossz vízforraló ), hátha az áramszünet következménye. Erre nyomtam egy EaseUsTodoBackup full visszaállítást az áramszünet előtti estére (többet soha, nemtom mit csinált majd 1 napon keresztül), de az sem segített, úgyhogy valszeg előbb keletkezett, csak nem vettem észre. Mert amúgy sehol semmi gond, minden müxik, minden megy ahogy kell (legalábbis látszatra tuti). Nemtom a win lemezről egy javítás segíthet-e ebben az esetben, de azt még majd megpróbálom...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
félisten
válasz #41133696 #11204 üzenetére
1. És? Az a lényeg, hogy nem warez...
2. OEM-hez eddig sem nyújtottak támogatást. Inkább azzal kellene az MS-nek is foglalkoznia, hogy írnának egy saját integrátor-t ami pl a WAIK-ra épül és akkor a sok "szerencsétlennek", aki még SP1 nélküli W7-et vett, annak nem kellene talán szívnia.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Воланд
titán
-
félisten
válasz #41133696 #11210 üzenetére
1. Majd akkor lenne értelme egy hivatalos álláspontnak, ha lenne MS szoftver a feladatra és akkor nem lenne szükség egyéb alkalmazásokra (az meg nem járható út a legtöbb felhasználónak, hogy angol WAIK leírás, a 1G feletti WAIK csomagot telepítse pár darab, pár száz Kbyte-os progi miatt, meg az OS-t indítgassa ilyen-olyan módban, meg kilométeres parancssorokkal dolgozzon) Az MS ne hivatalos álláspontot írjon, hanem egy programot.
2. Kizárt dolog, hogy az OEM-hez van MS Support, mert vagy a gyártóhoz fordulhatsz(pl előtelepített gépeknél) vagy a forgalmazóhoz/bolthoz(ahol vetted az OEM lemezt)
Nem az a suppor-t, hogy Te felhívod az MS-t, hanem ez: [link]Jelen pillanatban egyedül azok tudnak legálisan beszerezni eredeti ISO-kat, akik Ultimate felhasználók. Ha más verziód van és még ráadásul magyar is, akkor nem tudsz sehonnan letölteni magyar ISO-t, mert még a hivatalos MS partner sem méltóztatik kirakni, ahol meg megtalálható (MSDN/Technet) na oda meg megint csak csengetni kell...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
oliver7777
tag
válasz #41133696 #11206 üzenetére
Bios nem sok beállítási lehetőséget biztosít, ilyet pl. nem találtam.
Annyi változás van, hogy most már betöltötte, így formáztam az egyik partíciómat, ezután a másodikat, de ekkor megint végtelenségig töltés, ezért restartoltam, ezután teljesen formázottnak látta az egész hdd-t, majd új partíció létrehozása ekkor megint végtelenségig töltés, de ezután sajnos nem került létrehozásra a partíció csak egy 100 megás . Akárhányszor megpróbálom létrehozni a partíciót csak tölt a végtelenségig (legutóbb kb. 1 órát vártam, hátha).Ötlet esetleg?
Köszönöm előre is! -
törölt tag
válasz #41133696 #11793 üzenetére
Ha hazajövök, lehet ezt a harmadik módszert végigjátszom, bár értelmét nem nagyon látom
http://support.microsoft.com/kb/941208
Csak az a baj, hogy nekem nem ezt írja ki, egyszerűen nem megy fel az Update...
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz #41133696 #11794 üzenetére
Gyűlnek már a panaszok a jelenséggel kapcsolatban
Szerk: mindjárt kipróbálom ezt:
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #41133696 #11807 üzenetére
Na és kb eddig bírtam nélküle Rájöttem, hogy nekem kell a Windows Live Essentials csomag, mert az a megszokott számomra, szóval én is kivárom, ameddig a WLE-hez érkezik a HotFix Rejtettbe vágtam addig a frissítést. Szerencsére a gépen lévő Live Profilt az AVG TuneUP utilities nem vágta alapba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest