Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62014) Hieronymus


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Elméleti kérdés.

Van egy munkatársam, akivel hetente 4 alkalommal találkozok megbeszélni az aktuális dolgokat. Szerda kivételével minden munkanapon.
Hétfőn és kedden rendben volt Csütörtökön nagyjából negyedóra beszélgetés után derült, hogy aznap reggel PCR tesztet csinált. Minden nap tolunk gyors tesztet, az nem mutatott semmit.
Pénteken reggel jelzett a Corona Warn app. Három alkalommal voltam fertőzött közelében.
Nem volt kétséges, a munkatársam csinált pozitív tesztet.

Ezzel párhuzamosan pénteken rossz közérzettel ébredtem. Fejfájás, megemelkedett testhőmérséklet. Más komoly tünet nem volt. Éjszaka majd majdnem 8 órát aludtam. Az órám adata szerint sokkal jobban aludtam, mint máskor. Szombatra elmúlt minden kellemetlenség. Éjszaka ismét kiemelkedően jót aludtam. Ma is minden OK. Minden nap teszteltem. Pénteken kétszer is. Egyszer önteszt, majd szakképzett tesztelő, orrban turkálva. Minden gyorsteszt negatív maradt.

Lehetséges, hogy a hét elején megkaptam az ajándék adag vírust a munkatársamtól és három Pfizer oltás után egy nap alatt legyűrtem a fertőzést. Vagy csak véletlen egybe esés volt és más ütött ki félig egyetlen napra?

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.