Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Freeman
csendes tag
válasz ShadowX #87103 üzenetére
"Fizum eddig szerintem átlagon felülinek volt mondható szegedi viszonylatban, minden hónapban raktam is félre rendesen belőle, gondolva a szűkösebb időkre, így megtakarítás is van, csak kérdés, hogy mennyit ér/mennyit fog érni...ezzel szemben sem nagy a bizadalmam. Ráadásul forintban van a megtakarítás (nagy összeg, de mégsem nagy, ez tipikusan a nesze semmi fogd meg jól kategória). Ahhoz nagy, hogy csak úgy itthon tartsam, de ahhoz kevés, hogy bármit is hazárdírozni tudjak vele. 360-as euronál meg már elkezdek gondolkodni, hogy jelentős buktával, de akkor is kezdeni kellene vele valamit...."
Ez egy nagyon jó kérdés. Hátha van itt egy közgáz terén okos ember aki tud segíteni, engem is érdekelne a válasz.
Egyébként sok háztartás bevétele zuhant be (vagy fog), ami a keresleti oldalt komolyan csökkenti, tehát ha újraindul minden akkor elvileg árcsökkenést kellene hozzon magával. De közben az euró elszállt, és nagy kérdés, hogy mikor éri el a kínálati oldal mondjuk a februári szintet (ha eléri). Elmúlt pár évben különböző ágazatokban történt fizetésemeléseknek áremelkedés lenne a logikus következménye, de vírus terjedésével egy időben kirobbant olajár háború meg pont az ellen hat. És még biztos van ezer+1 tényező, amit az egyszerű emberek, mint én meg se látnak.
Szóval nagyon kíváncsi lennék egy hozzáértő mit mond, otthon tartott párszáz k hol lenne jobb helyen, vagy csak bízzunk benne nem csökken sokat az értéke? -
G.Freeman
csendes tag
sziasztok! van egy eladó LG flatron monitorom: https://hardverapro.hu/apro/lg_flatron_l204wt-bf/hsz_1-50.html
-
G.Freeman
csendes tag
https://hardverapro.hu/apro/halk_keveset_fogyaszto_netezos_gep/hsz_1-50.html
Szegedieknek 10% árengedmény -
G.Freeman
csendes tag
-
G.Freeman
csendes tag
-
G.Freeman
csendes tag
GIGABYTE GA-B85M-HD3 (http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_b85m_hd3/464875) alaplapot cserélnék 1150-es ATX-es lapra, vagy eladnám.
Jó kis lap, csak közel van a pcie foglalat a videokártyához, így nem merem berakni a tuner kártyát. Korábban már linkeltem erről képet
[ Szerkesztve ]
-
G.Freeman
csendes tag
Sziasztok!
Egy AVERMEDIA AVer3D tunert
szeretnék berakni egy Asus HD 7770 mellé
egy Gigabyte B85M-HD3 alaplapra
ami a gyakorlatban ennyi helyet jelent:
Nagyobb kép: [link]
Szerintetek be fog férni, és nem gond, hogy pont a venti előtt lesz a kártya?
[ Szerkesztve ]
-
G.Freeman
csendes tag
Üdv! Itt SirRasor
Itt vagyok bátyám gépénél és egy nagyon érdekes anomáliát csinál. Gugli tanácstalan.
Szóval hidegindításra minden lassú. Még a youtubes videók is elkezdenek szaggatni X idő elteltével, de ha azonnal 3D-s játékot indítok, akkor pl: total war 2 ilyen 0-1 FPS-t produkál. Valamikor meg 10-20-at.VISZONT: 1 restart és minden helyreáll. Total war 2 FPS-e 50-60-ra felkúszik, és innentől kezdve akár napokig is mehet a gép; semmilyen probléma nem jön elő.
Egy helyen gondoltak arra, hogy esetleg a hideg táp okozhat ilyet, de 1. szerintem hülyeség, 2. a bemelegedett táppal csináltunk egy gyors hidegindítást, és ugyanez lett az eredmény.
Driverek frissek.
i5-ös gép 8 giga rammal, SSD-vel. Leteszteltem külön minden egységet és nincs hardveres hiba.Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest