Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #38142 üzenetére
Nekem az úgy rémlik mintha nem családi házas környék lenne.
-
LÁZ
addikt
Pécs-budapest, autóval vki, vagy vkinek az ismerőse?
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #38142 üzenetére
"Rendőr ismerős Tápai utca környékén vett lakást biztonságos környék jeligére."
Katasztrófaelhárító szakember meg Fukusimában vett házat 2010 -ben biztonságos környék jeligére
-
macilaci78
nagyúr
A MORA tűzhelyet messzemenően pártolom személyes tapasztalat alapján. MM-ban raktársöprési akciót szajkóz a TV, Euronicsban ingyenes bekötési akció van ebben a hónapban (garinak amúgy is feltétele a szakszerű bekötés).
Rendőr ismerős Tápai utca környékén vett lakást biztonságos környék jeligére.
-
pmheros
őstag
válasz
Lacielvtárs #38136 üzenetére
megnyugodtam. Köszönöm
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
pmheros #38134 üzenetére
én rendszeresen hirdetek az apródon.
ne aggódj ha még nem érkezett meg, nekem az aktiváló levél volt hogy majd egy nappal később jött meg
meg fog jönni, max néha ellenőrizd hogy aktív e a hirdetésed....
nekem volt már olyan hogy aktív de mail meg nem jött
egyáltalán nem jött meg.
de van hogy náluk több óra mire jóváhagynak egy hirdetést
vagy ha nem akkor meg vagy ők módosítják vagy megírják mi az oka amiért nem jelenik meg.
bár nekem mindig szokták módosítani ha szükséges -
pmheros
őstag
Aki adott már fel az Apród.hu -n hirdetést, annak mennyi idő múlva érkezett meg az aktiváló levele ?
-
Rick4
félisten
válasz
johnny82 #38114 üzenetére
Újpetőfitelep nem rossz, a pálya felhajtó 2km, a tesco meg 3, autóval minden könnyen elérhető, az kicsit problémásabb, ha busszal járnak, ugyanis errefelé csak a 21-es van egyedül, az meg Csillag tér- Hóbiárt- Rózsa utca- Mars tér- Nagyállomás felé megy, tehát ha pl a Rókusi felé szeretnél buszozni, át kell a Csillag téren szállni. Egy éve garázdálkodott errefelé valami betörőcsapat, már rendőrkézen vannak, a szomszédhoz benéztek, ide már nem volt idejük. Én ajánlom, c- fertőzöttség 3km-es körzetben gyakorlatilag nulla..
-
tixem
addikt
annyit fűznék hozzá, hogy ha nem akadály a pénz akkor vegyél nyugodtan villanyosat. De ha nem akarod megdobni a villanyszámlád árát akkor jobb ha gázosat veszel. Főleg ha sokat használod a sütő részét, rohadt drága. Nekünk amúgy egy villanyos Fagor van, nagyon jó meg légkeveréses meg minden és még csak drága se volt, csak sajna az a fránya villanysütő k*va drága
(#38129) totya694
Ezt cáfolnám, keresztanyáméknak gázos van (mintha Whirpool lenne, de nem akarok hülyeséget mondani, szóval passz), és semmivel sem süt rosszabban mint a villanyosunk. -
maláj
addikt
gáztűzhely vagy villany kombó témakörben mit érdemes most venni <60k ???
előny ha benne van a MM, Euronics, stb. újságban vagy ezekben az üzletekben raktáron tartanak ...
csak bolti, új, garis, stb. játszik ... -
Alsóváros bizonyos részeit kihúznám, Mordor kémei beépültek némely helyre.
Azt hiszem egyébként a felsorolásban talán minimális kivétellel benne van Szeged összes családi házas része
Ezekből én más szempontok alapján is válogatnék, pl melyek azok a környékek, ahol falusi jellegű családi házas élet folyik (értsd: gyesznyót tart a szomszéd), és ahol kertvárosias. -
Lacielvtárs
nagyúr
nah látod ebben igazad van
az ingatlanközvetítők, maguk a tragédia.
amikor pörögtek a lakás eladások akkor sok ész nélküli ember (nem kívánok senkit sem leszólni/megsérteni)
ingatlanértékesítőnek beállt....
most amikor meg már nem mennek és nincs pénze az embernek, és akinek meg van, szeretne venni egy lakást, akkor ilyen emberekkel kell szembesülnie....
sajnos most itt tart az ingatlan piac -
Köszi mindenkinek! Tehát akkor alsóváros és újszeged a 2 legjobb környék. Aztán petőfitelep és fodorkert? Szőreg már kint van, Algyő, Deszk szintén. Ha még eszetekbe jut valami, nyugodtan írjátok!
Üdv!
-
tixem
addikt
válasz
Lacielvtárs #38118 üzenetére
bátyámék is hasonló cipőben járnak ezért is vagyok képben ilyen téren én is. Rengeteg házat néztek már Alsóvároson, ez a legjobb hely talán, mert gyalog sincs messze a belvárostól, nyugis környék és az árak sincsenek elszállva.
Viszont majdnem minden ingatlant közvetítő árul és olyan hülyék hogy egy vödör szén mellettük atomvillanás. 2 nagyeszű szőke pi**ával beszélt tesóm telefonon és megkérdezte, hogy az alap beton vagy tégla. Hosszas fejtörés után a nő rávágta nagy büszkén, hogy: Ja igen, a pince ki van betonozva. Ennyit az ingatlanközvetítőkről.Másik: a tető gerince meg volt rogyva, megkérdezték, hogy a tetőt kell e cserélni (persze hogy kell a vak is látja). Erre azt mondja a nagyeszű ingatlanos, hogy á nem kell, hát új cserép van rajta.....
Deszk sajna nagyon kiesik, de ha belefér akkor mondhatnám akár Algyőt vagy Zsombót is. Ezek is nagyon jó helyek.
-
Polemius
senior tag
válasz
Legbiztonságosabb? Milyen szempontból? Itt megnézheted a bűnügyi térképet, akár 1 évre visszamenőleg, több szempont alapján.
Én azt mondanám, hogy Petőfitelep/Tápé, Alsóváros/Hattyas/Gyálarét és Újszeged/Szőreg (akár Deszk) irányban érdemes gondolkozni, Baktó környékét nem merném ajánlani.Egyébkény attól függ, milyen messziről hajlandóak közlekedni, illetve mennyit enged a pénztárca. Eladó ingatlan rengeteg van és nyilván most erősen lehet alkudni is.
Például Újszegeden a Holt maros mentén is vannak eladó ingatlanok, szép környezetben. Nyilván Deszken ugyanazt meg jóval olcsóbban megkapná. -
tixem
addikt
válasz
Alsóváros például: Dobó utca, Nyíl utca, Pállfy utca stb.
Fodorkert rész: Körtöltés - Makkosházi krt - József A. sgt - Agyagos utca (kicsit kitolva Csongrádi sgt de errefelé már panelok vannak) által határolt terület. Eléggé drágák itt a házak
Újszeged, Szőreg, Klebersberg-telep, Hattyas, Béketelep, Baktó, illetve Petőfi telep ami eléggé jó környéknek számít.Alsóváros és Újszeged talán a legjobb, előbbi még viszonylag elfogadható árakkal is bír. Béketelep kiesik, de ugyanakkor ez se túl drága. Újszeged elég "sznob" környék, főleg a Marostő és a külső részek eléggé gazdag rész.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Digital #38102 üzenetére
Mi a különbség a borbély és a fodrász között ?
5000 ft
amúgy alsó városon van egy Edit nevű Hölgy, és hozzá járok, de eddig még hozott anyagból egész jó sérókat készített
világos utca talán?
nem tudom pontosan milyen utca, de ha gondolod megnézem,d e tudom hogy valami fényhez köze levő utca -
válasz
Digital #38102 üzenetére
Tajti hajszalon, Dáni János utca. Ex sógorom. Bár én olcsó fodrászt nem ismerek
-
Polemius
senior tag
XML / XSLT hozzáértő van-e errefelé?
-
Digital
addikt
Hali!
Jól dolgozó fodrászt keresek Szegeden. Ki hová jár? Előny ha jártas fiatalos frizurák elkészítésében!
És ha még nem is lenne drága... -
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #38100 üzenetére
Én azokat a laptopokat sem szeretem, amikben Pata csatolós a slim dvd-író.
A Sata DVD-író helyére viszont remekül át lehet szerelni a notebook sata merevlemezt és így egyszerre lehet a laptopban SSD és merevlemez is külön egységként.
A sata dvd-író meg mehet egy külső usb slim rack-be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest