Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Köszönöm! Próbáld ki. Én a napi gyakorlatban használom. Egy körömnyi pendrájvon mindig ott van a pénztárcámban, s ha Van valamerre egy gép-féle legalább 4 gigabájt RAM-mal és nem secure bootos, akkor van egy gépem. Netelni is ezt használom, a jelszót mindig átírom, járok, amerre járok, s ha végeztem illa berek .... kikapcsolom. Utánam a vízözön.
Gratulálok a te munkádhoz is, már korábban olvastam, de annak az elkészítése macerásabb.
Az én verzióm lényege, hogy csak eredeti (Ubuntu mentes!!) debiánból készítsük! [a Tomas Mateicek féle script] segítségével. Amikor kész van, akkor a boot mappából mindent kigórok, csak a kernel és az initramfs marad benne. És a Ventoy Grub menüjével bootolom. Lényeges , hogy a build linuxos filerendszeren legyen elhelyezve (Ext2...Ext4), mert csak így találja meg a saját squasfs tömörítményét ( core.sb ). -
Zsír

Mentésekhez, tesztelni tökéletes.Ha rendes USB-s Linuxot akar az ember, az macerásabb
Viszont az már nem pendrive-ra való. -
-
Ha lenne benne egy stabilan működő Ubisoft Connect, még ki is próbálnám.
-
Én meg egy Ubuntut sem tudok apám laptopjára telepíteni jelenleg valamiért.

-
Nekem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Asztali PC v2 , R5 5700 , RX 6600 XT , 16GB 3200MHz , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest