Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Sziasztok!
Szegeden hol érdemes nézni használt mobilokat, szeretnék egy első androidos telót de nem akarok többet kiadni 30 ezernél. Valami megbízható hely kellene, már ha használt cikkben lehet ilyen fogalomról beszélni.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
macilaci78
nagyúr
miért csinálnák az egész kaput ebből? Keresztapám veje is L-profilból csinálta meg a lemezkapu vázát, görbe is lett, de ez volt olcsóbb.
Keresztapám zártszelvényt használt, az egyenes.A szállításnál meg volumen kérdése (is), hogy megéri-e a teherautót bérelni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
finest
addikt
válasz LordVader80 #2395 üzenetére
Akkor még egyszer, a mérete: 50x30x15x2. Melyik a folyómétersúly ebből? 50x30x15x2 -ez lehet egy L-profil méretezése, ha mindent mm-nek veszünk. Akkor is kérdés, h miért csinálnák az egész kaput ebből? Azokat a verziókat, h itt valami egyéb mértékegység is szerepel felejtsük el! Nem gondoljátok komolyan, h Ti olyan céggel dolgoztatnátok, ami egy üzleti ajánlatba összekeveri a mértékegységeket?
Na, mindegy, szerintem tök vicces volt. Jót röhögtünk az ismerőseimmel a bénaságukon, a munkát meg mások kapták.macilaci78: A vágás csak akkor aktuális, ha a 6m-es szálak már megvannak, természetesen a kivitelező 6m-es szálakra fog árat adni, akkor is, ha neked csak 5m 10cm kell, mert 6m-es darabokban veszi. A véglényeknek javasolt, nagy-teherautós fuvarozóval kiszállítatni a 6m-es szálakat, mert ha összevágják a tüzépen, oszt mégis rövid, az megint elég gáz.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
macilaci78
nagyúr
Oké, akkor legyen 4dimenziós zártszelvény!
A hosszról meg: 6 méteres szálakban szokás gyártani, de ezt el szokták vágni 2, ill. 3 darabba 3, ill 2 méteres szálakra azért, hogy a véglény is tudja szállítani a kisteherautójával például.
A mértékegységek keverése lehet szimpla hanyagság is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
finest
addikt
válasz macilaci78 #2392 üzenetére
Figyelj, a zártszelvényeket három adattal szokás megadni, lehet mosdatni az ajánlattevőt, de itt szimplán arról van szó, h hülyének néztek, akinek a szakmája, nem keveri össze egy hivatalos ajánlatban a milimétert a méterrel. A hosszról meg annyit, h rendszerint 6m-es darabokban kaphatóak, ezért az sem vita tárgya, de mondom, h Te vagy a helikopter!
LOL, most nézem, h John_Doe példájában is 6m a szálhossz! Szóval, aki foglalkozott már zártszelvényekkel, tudja, h ez baromság, és röhög, aki meg kákán is csomót keres, vegyen négydimenziós zártszelvényt!
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Lehet az 2dbnak a megjelölése, vagy 2mm-es anyagvastagságnak, 2méteres szálhossznak.
Oké, hogy van arra lehetőség, hogy nem találom el a megoldást, de attól, hogy Te nem látod, még nem biztos, hogy égbekiáltó marhaság. Hacsak nem mondták meg kerek perec, hogy elbaszták.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sanzi89
addikt
Samsung SP251N IDE 7200 250GB-os HDD-t cserélnék ráfizetéssel 500GB-os Samsung IDE vinyóra. Természetesen 100/100-as a portéka, és cserébe is ilyet keresnék.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
finest
addikt
válasz macilaci78 #2385 üzenetére
Tippre, téged se lopnak el az eszedért! Belső átmérő, LOL, ez annyira aranyos.
Ha zártszelvényt veszel, ragaszkodj szerintem a három paraméterrel leírhatókhoz, pl. 60x40x2 (ebből a kettő, az anyagvastagság egyébiránt).[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
válasz bitpork #2383 üzenetére
Én a 3x2.5x3x1.7-es, négydimenziós, zártszelvényből készültet ajánlom!
Egyszer kaptam egy helyi cégtől ajánlatot automata kapura, a zártszelvénynek, amiből a kapu készült volna, négy paramétert adtak meg. Hetekig ezen röhögtünk a barátaimmal, nem tudtuk eldönteni, h a negyedik paraméter a dimenziókapu méretezéséhez szükséges, vagy valami horpasztott trapéz alakú zártszelvényt alkalmaznak-e? Szóval konkrétan tudom, h kinél lehet érdeklődni.
-
pmheros
őstag
akarom kérdezni hogy ezek a hologramos karkötők a háborúk meg a válságok ellen védenek-e ? -mert akkor vennék párat. Természetesen az eredetiről beszélek
nem vagyok tökéletes
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #2376 üzenetére
Szerintem bármilyen hulló atomot lehet kezelni a megfelelő felkészültséggel. például az aláhulló esővizet alkotó atomokat esernyővel.
Amire Te gondolsz, azzal szemben önmagában semmilyen hit és írás nem véd senkit. Én ebben hiszek.Mellesleg ha az olajlelőhelyek területi birtokosai elkezdenek háborúzni, abból lehet világégés. logikusan visszatartják az olajkészleteiket vagy saját maguk számára, vagy csak azért, hogy az ellenfél ennyivel kevesebb stratégiai (akár gazdasági, akár hadiipari) fogást találjon rajtuk. Na, ez már önmagában elég indok, hogy az USA és más nagyhatalmak is belefolyjanak az eseményekbe.
Szvsz az ivóvíz nem olyan nagy gond, megvan a technológia, hogy akár a szennyvízből is ivóvizet csináljanak, de amíg kipufogógázból nem lesz üzemanyag, addig háború lesz érte és nem összefogás.
-
kraftxld
félisten
Volna egy egyszeri lehetőség a kollegáknak ha valaki épp bolti alkatrészvásárláson töri a fejét
Sztori röviden, küldenem kell egy számlát egy cégnek 60+áfáról ami gépalkatrész, de mivel Szegedről 3 éve elköltöztem, nem igazán érné meg nekem most ezért utazgatni.
Tehát röviden, ha valaki mostanában vesz ennyiért cuccot (boba vagy luighi a preferált udvari szállító, hogy a helyi ipart is támogassuk ), szépen megveszi, a számlát kikéri egy megadott cégnévre, elpostázza, én meg 1-2 hét mulva visszautalom az áfa felét (7500Ft).
Lehetőleg pont 60+áfa vagy kicsit több legyen nem akarok szenvedni ilyen 500Ft-os egerekkkel .
Akit érdekel a dolog az dobjon egy privit.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #2373 üzenetére
A deizmus 1 dolog, de meg fog védeni a hithű atomtól?
Vagy szerinted a hulló atom elfogadja majd a lobogtatott írásos felmentésed?
No offence- just pííííszNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rawulf
őstag
Irán jöhet... csak hozzon olcsó pisztáciát is. A többi nem érdekel.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #2277 üzenetére
Afrika csak egy dolog, ezt nézd végig, csúnyán hangzik: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macilaci78
nagyúr
Kinek van sarokcsiszolója?
2db cirka 15cm széles, 3mm vastag vaslemezből szeretnék levágni vagy 3 ujjnyit.Sör, csoki játszik.
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #2362 üzenetére
Neten hiába X-eltem be, hogy nagy címletben fizetnék, a futár csak nézett rám, amikor átnyújtottam egy 10-est, majd közölte, hogy ezt nem tudja elfogadni. Aztán volt olyan rendes, hogy elvitt automatához, majd vissza is hozott.
Többször rendeltünk, 1-1,5 óra alatt mindig itt volt a pizza és - még ha kissé égett is volt, de legalább - finom volt Ja és óccsó'
Make Love not war!
-
félisten
válasz macilaci78 #2364 üzenetére
Pocahontas jó grafikával
-
LordVader80
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz LordVader80 #2363 üzenetére
Az egy kurvára vontatott film volt!
-
LordVader80
őstag
-
macilaci78
nagyúr
Kinek mi a véleménye a Pizza di Casa-ról? Másfél órát adnak meg max szállítási időnek, 2:15-3:30 közötti időt tudtak produkálni eddig 3 rendelésből. Jelenleg a nagy kapkodásban a plusz sajtról megfelekeztek a pizzán és a számlán is.
A pizza viszont ehető.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LÁZ
addikt
macbook, iphone 3g 8gb eladó
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ErőVarázsló
aktív tag
kapcsoljátok ki a cache és az error code scant lehet menni fog
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Luighi
senior tag
Na, hogy jó sztorit is halljatok, ne csak mindig a negatív dolgokat:
biztos emlékeztek rá, hogy tavaly novemberben egy kisebbségi fiatalember hamisított postai igazolószelvénnyel "fizetett ki" egy vaterás termékemet. Nem hagytam rá, bejelentettem a zsaruknak (mint később kiderült, másokat is átvert, azok is följelentették). Fél évig
nem történt semminyomoztak, majd nyár végén egy kis hiszti után visszakaptam a gépet eredeti állapotban. A faszikámat az ügyészség hivatalból följelentette a szegedi bíróságon, és elítélték 2 év felfüggesztettre. A bírósági értesítőből kiderül, hogy a drága szivem '81-es születésű, nős, 8 osztályt végzett, munkahelye v jövedelme nincs és már négy szép gyermek apukája.Mindenki vonja le a következtetéseket
-
őstag
-
Luighi
senior tag
Urak, szakmai kérdés: memtest86 v4.xx már az ötödik amd-s gépnél jelez 0.3MB-nál hibát (változó, hogy éppen melyik teszt szakasznál), de mindig 0.3MB-nál.
Létezik, hogy az összes gépben az összes ram hibás vagy ez valami kompatibilitási huncutság?szerk: egy szériát tesztelek, tehát uaz a lap és chip, proci más.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Intel M780 ha valakit érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest