Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Továbbra is keresek:
- Kétprocis fcpga1(coppermine) vagy fcpga2(tualatin) P3-as lapot, max 5K körül.
- Intel 233 MMX Socket7 procit, csak ez a típus érdekel mivel 200MHz-es már van.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
martonx
veterán
-
SirRasor
addikt
válasz ErőVarázsló #3481 üzenetére
100m az micsoda? Annyira nem vagyok otthon ezekben Gugli meg nem dob rá ki okostelefont.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Hátha valaki tud segíteni. Előre is kösz.
-
Luighi
senior tag
Tegnap 3 fiatal hölgy szabadkai rendszámos kocsival érdeklődött az árkád holléte iránt
Úgy látszik náluk hiányzik a luxus áru, nálunk meg az olcsó...
-
-
fradi81
veterán
ilyesmi cuccot hol lehet venni nem túl drágán? <5000 Filmnézéshez kellene, mert a fal hideg és nem dönthető
moto g72, Ninebot d28e
-
ShadowX
őstag
válasz SirRasor #3470 üzenetére
Alsó kategóriában is sok függ a romtól meg kerneltől. Viszont ott már áldozatokkal jár az android is, belassulhat a kevés memória, gyenge proci miatt.
Na meg lehet trükközni. Lehet 2G-n használni, nem kell mindig a 3G, kijelző fényerő elég közepesen, meg nem kell folyamatos adatszinkronizálás sem.
Hátha lesz valami jó kis karácsonyi akció valamelyik szolgáltatónál... -
Rick4
félisten
Házszámot nem tudok, de a Trg Cara Jovana Nenada és a Frana Supila sarkánál van, ott meg is tudsz állni. Ha nincsen navi, kövesd az első magyar rendszámos kocsit akit meglátsz. Egyébként meg mondjad a helyieknek, hogy hipodrom (lóversenypálya) ott van vele szemben.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lorcsi
veterán
mi a szabadkai piac pontos címe ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rick4
félisten
a volt netszolgáltatómtól anno meg kellett vennem az eszközöket, most hogy szerződést bontottunk, ezek nálam maradtak. Van egy hálós nagyteljesítményű (szaknyelven irányított grid) wifi antenna, meg egy mikrotik nanostation. Érdekelhet ez valakit?
Ilyesmi: [link] de konkrét érdeklődés esetén előveszem, rögtön kiderül minden.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
válasz Agyasima #3436 üzenetére
av/ir transmitter te bulás b+
http://www.antennawebshop.hu/index.php?page_info=1982&auth=0"Please state the nature of the medical emergency!"
-
rt06
veterán
erdekel valaki 2GB (4x 512MB) reg ecc ddr1 (266MHz) memoria? hp matricas, samsung chip-ekkel - aruk egy kocka dreher
illetve nem tud valaki sca csatlakozos scsi hdd-ket, ne adj' isten hp beepito kerettel?? nagyokat, min 72GB
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
MaciG
addikt
Szegeden és környékén hol érdemes kártyafüggetlen új telefont venni? (Tudom, hogy itt a pH-n, én is itt szoktam, de most olyan kell amit el lehet számolni. )
BANZAII
-
Ehh akkor mindenki bekaphassa: én is beállok a sorba
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pmheros
őstag
válasz Attix82 #3459 üzenetére
én a ddr2 óta vagyok Kingmax "hívő". DDR2 -ből volt Geil Value , Geil Black Dragon, Geil Ultra, Adata Vitesta ram -om is, de egyikben sem volt olyan tartalék mint a Kingmax -aimban. Persze tudni kellett a szériát, de 1,95v mellett ment Cl5 1200 -őt
Ja és olcsó voltnem vagyok tökéletes
-
Attix82
addikt
válasz pmheros #3457 üzenetére
Általában azzal jönnek, hogy de nehéz eladni a Kingmaxot...dehát alapból jóval olcsóbb is, kevesebbet buksz rajta mintha vennél egy drágát Sajnos régen én is vettem drága memóriákat, de semmi érelme.
De úgy aki jobban oda is figyel a gépére, azok átesnek ezen egyszer ...mert sose/nehezen hallgatnak a másikra
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz Attix82 #3456 üzenetére
anno én is jól körbejártam ezt a memória témát, de aztán csak olyat vettem amilyen neked is van. Ennek ellenére nem csak a teljesítmény számít, az is "fontos" milyen nevű alkatrészek vannak az adatlapodon , (ugye az bizonyos e-penis)
én mondtam már Malackának hogy VGA -t vegyen már valami normálisat de hát beszélhet neki az ember......
nem vagyok tökéletes
-
macilaci78
nagyúr
-
finest
addikt
válasz Polemius #3450 üzenetére
Ne komolytalankodjatok, a 202e feletti kompenzáció (elvonás) csak 2012 jan.-tól aktuális! Valami nem stimmel Luighiné fizetésével, vagy lemaradtam valamiről. Szeretném kideríteni, h mizu, mielőtt utal a munkáltatóm, h lelkileg ráhangolódjak.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Syl
nagyúr
válasz Agyasima #3440 üzenetére
Öööö, van kérdés is?
Szerintem a készülék másik helyen nem fog működni.
Én egyszer, még évekkel ezelőtt, egy sima kábelmodemet vittem másik helyre (az én 4 megabites előfizetésem modemét kötöttem be egy egy megabites vonalra) és még csak fel sem jelentkezett a hálóra.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Luighi
senior tag
Mekkora király ez a magyar kormány - asszony nettó 20k-val kapott ma kevesebb fizut, mint eddig, mert 202k fölött van a bruttója (pár ezerrel)
Köszi viktor!
-
Agyasima
őstag
-
Agyasima
őstag
TRÉhómos kérdés!
Van 2 IPTV előfizetés 2 címen. Az egyik helyen 2 belső TV-dekódoló egységgel, a másikon csak 1-el. Ha fogom a TVvevő egységet ott, ahol 2 van, és átviszem/rádugom a másik helyen levő modemre/routerre, az fog működni rendesen?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Luighi
senior tag
válasz FoxiestFox #3419 üzenetére
Ja így már értem, köszi
-
kefete
tag
-= Répahegesztő kisiparos =-
-
zeg
őstag
válasz FoxiestFox #3419 üzenetére
Valahogy úgy, a notim megenné reggelire azt a nagyvasat.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
pmheros
őstag
azért egy furcsa ember vagy. 2x 4GB -os készletekről megy a csevej, azokból is az olcsóbbak felé terelődik a beszélgetés. Meggyőzésképp (nem hencegésképp) linkelnek egy szép eredményt. Aztán jössz te és beszúrsz egy a témához nem kapcsolódó 2x 2GB -os eredményt. Amikor ezt szóvá teszik neked (mármint hogy nem ez a téma), akkor azt egy ilyen remekbe szabott hozzászólással intézed el. Szóval nem értem a gondolkozásodat.
És hogy a kérdésedre reagáljak:
-engem érdekel(#3430) bitpork olvastam valahol egy aláírásban, hogy: "a hivatkozás legyen a link, ne pedig egy ember"
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
-
ebegab92
senior tag
Tudtok ajánlani olyan bluetoothos headsetet,ami akármilyen mobillal kompatibilis (androidos telefonról lenne szó),viszonylag jó akkuja van és Szegeden is beszerezhető?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Attix82
addikt
Ha több 2 Gb modult teszel bele, akkor nem a modul terhelődik jobban , hanem a memória vezérlő. Teljesen független , hogy 1 vagy 3 2 gbos modulod van benne.
Az meg, hogy 2 gb vagy 4 gbos modul mindenképpen más.....
De szerintem zárjuk le a témát, már 1866 Mhz is felesleges , nem hogy 2133...csak mutattam, hogy az olcsó Kingmaxok 4 Gbos kivitelben tudnak ilyet is.
-
tajcsi
őstag
válasz Attix82 #3422 üzenetére
Es? Gondolod erdekel valalkit? Megy a tied 2600mhz+ fole? Van 2GB-os modulod? Akkormeg? Ezekbol nem keszult 4bg-os modul. Raadasul 3*2GB is ugyanigy teljesit. Sott, 2600mhz+ folott is mennek.
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
félisten
-
őstag
Van valakinek eladó mobil HDD IDE; >=160GB?
A szép,új Panasonic TV csak 160GB-tól fogadja el a winyót, hogy felvegye rá a műsort. Mobil keretem van, de ha azzal együtt is van eladó jóáras termék akkor mindegy milyen benne a HDD csak kisebb ne legyen."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Hakuoro
aktív tag
Keresek:
2Ghz feletti P4-et (400Mhz FSB)
vagy
3066 Mhz-es Northwood P4 procit (HT, 533Mhz FSB) -
-
-
-
Kérek 5leteket 2x4gb ram-ra (DDR3): gyártó típus és megjelöléssel várom a javaslatokat hogy melyiket vegyem. FONTOS: ne legyen csillió-trilló forint!
Ilyentet gondoltam első körben, de nyitott vagyok minden tapasztalatra! Előre is köszönöm.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
zeg
őstag
Dual(kétprocis) Fcpga, Fcpga2(Tualatin) vagy Slot1-es alaplapot keresek megvételre.
ECC-s SD-t kezeljen, sem ISA sem AGP slot nem fontos.
FSB 100MHz alap.
Csak kifogástalan állapotú érdekel, VRM-vadászattal nem foglalkozom.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
gaborba81
tag
Mely utcákban nincs fűtés???
Nálatok van???
[link]" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
tajcsi
őstag
Na vkinek rampage III extreme+i7 950? vmi fasza deszka+i7 2600k?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
LÁZ
addikt
válasz Polemius #3402 üzenetére
Előleg volt, tisztában voltunk vele, de sajna tipikus multi hozzáállás volt tapasztalható, rendesen fenyegetőzni kellett emelkedett hangnemben, hogy ugyanmár adjátok már vissza az általatok elkért előleget. Meguntuk a folyamatos szájtépést, ezért irtunk a fogyvédnek is, meg a panaszkönyvbe szintén, az is biztos, hogy soha többet nem megyünk a recc közelébe se...
ps. természetesen nem egyedi eset volt a mienk
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
Ők csöppet csődben vannak, mi szerencsére visszakaptuk a foglalót az ágyra, mert 12hét alatt nem voltak képesek leszállitani, a supportjuk a vásárlók felé pedig minősithetetlen volt, ment is a mail a fogy.véd-nek.
btw, Htc legend, iphone 3g, plusz nokia c3-01 pannonos eladó. 35-35-20
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest