Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Most kaptam egy levelet a kedves T-s szolgáltatótól.Január 1-tôl a mobil és a vezetékes szolgáltatásaimert 10%-al többet kell fizetnem.Szerintem az este a T is fog kapni tôlem egy levelet.Ez nem egyoldalú szerzôdésmódosítás amúgy??!!
-
veze
őstag
izééé.. házzal is ugy voltam anno az elején mint a táppal..
hogy abbol mindegy milyen van csak a legolcsobb legyen
aztán rájöttem hogy olcsobb ha nem a tápokat meg az általuk sirba vitt, szutyok házban megfőtt dolgokat cserélgetem.. mert egy jó és tágas ház, meg jobb táp több évet több gépet kiszolgálhat -
macilaci78
nagyúr
Romániában nagyon régóta működik. Ott nem kitiltják a nagy tengelyterhelésű gépjárműveket az utcából, hanem 40 centis teherbíró alapozást raknak az úttestnek. Már ahol megcsinálták már. Mert ott is volt, ahol a macskakövet aszfaltozták le. (Aradról beszélek, ott vagyok ismerős).
De azért had ne mondjam, hogy amikor egy hetes útra megyünk kisbusszal, akkor a kis hazánkban megszokott 70km/h helyett szolid 50-es átlagtempóval merek csak számolni. Volt, hogy ki volt rakta a 40-es tábla és szégyelltem magam, mert nem merem átlépni a sebességhatárt!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veze
őstag
nem nagyon tapogattam..meleg volt az egész, nyáron volt
a ház szerencsére jól szellözö, cooler master, csupa fekete apró drótháló az egész eleje és12-es venti is nyomja onnan be a levegőt.. valamennyi áramlott át talán abból is rajta.
mert ha a végéhez tettem a kezem jött belőle lassan valami meleg.. mint amikor a fazékból száll fel a gőz
egy varga és tsa táp tuti megrokkant volna ettől.
Azóta nagyobb becsben tartom a tápventiket is[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz bolcsodal #3193 üzenetére
nekem egy chieftec450-es tápomban ( van már vagy 4 éves) megszorult a venti...most épp i5 2500k proc, gtx460, két vinyó meg a szokásos egyebek vannak alatta.. Nem tudom mennyi ideig volt így,(de nem egy-két az biztos, hanem több) csak egyszer feltünt hogy milyen jo csendes ez a táp
mikor szétszedtem ( megzsíroztam a tengelyt ahogy előbb leírtam) még semmi nem volt benne megbarnulva.. feketedve. Azóta is jó[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz fradi81 #3189 üzenetére
én szoktam szedni, magát a ventit (forrasztani nem kell, a vezetékeit nem is bántom)
leveszed a matricáját ami többnyire rá van ragasztva, alatta van egy általában fehér színű kis müanyag gyűűrű.. Azt csipesszel le lehet venni a tengely végéről és már ki is csuszik a venti tengelyestől a házból..
Jóféle zsírral megkenve visszarakod és teszi a dolgát egy jóideig megint.
Az is segíthet ha nem veszed ki a tengelyt csak olajat csepegtetsz a tengely végére és megpörgeted, hosszirányba is megmozgatod amennyit engedi. De ez csak fapados megoldás, az első tutibb -
Luighi
senior tag
Ha első körben még nem is pereli szénné az államot, de létrehoz egy érdekképviseleti szervezetet, ami tényleg a tagjai érdekeit figyeli, akkor ez egy szuper kezdeményezés!
Ilyenből kell sok nekünk az élet sok területére és tudunk változtatni a helyzetünkön nem csak 4 évente!
-
fradi81
veterán
válasz FoxiestFox #3186 üzenetére
Na holnap belenézek mit lehet kezdeni vele, csak nem nagyon van türelmem hozzá főleg ha forrasztani kellene meg ilyenek, van egy használaton kívüli házventim, az akár mehetne is bele ha passzolna.
moto g72, Ninebot d28e
-
bitpork
nagyúr
Mert jelen pillanatban a 4 napos matrica megszűnését ezzel indokolják. Plusz ha itt tartunk akkor a nem lenne rossz ha a ne balesetet okozók adókedvezményben visszakapnák a befizetett adót...de van egy tucat dolog amin el lehet indulni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
fradi81
veterán
Ha egy tápból kitépem a ventillátort, vagy csak elvágom a vezetéket, mert már elviselhetetlenül zajos, leéghet?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
veterán
válasz bitpork #3147 üzenetére
És milyen alapon perelnél? EU-ban miért bukna el? Ha egy olyan törvényt hoznak, hogy kötelező útdíj, akkor ha azt minden EU államolgárnak egyaránt kell fizetnie akkor az nem eu ellenes pl románia. A legjobb ötlet aminek következtében lehetne a rajtunk átmenő sok-sok autóson behajtani pénzt mert használja az útjainkat.... Romániában is müködik ... csak ott a sújadót eltörölték ... itt tuti nem fogják ez a szar ....
-
Rawulf
őstag
"Pintér Sándor segített a rendőröknek a helyszín biztosításában!" - még mindig fetrengem a röhögéstől!
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
bitpork
nagyúr
Néha ez jut eszembe.
-
bitpork
nagyúr
Akkor várom szívesen azt az első 20 autó tulajdonost aki hajlandó egyesületbe tömörülni.
-
Rawulf
őstag
LOL Fidesz -> Fizess
-
bitpork
nagyúr
Szerintetek lenne értelme egy másik autóklub szerűséget létrehozni? Mert ami most fut az, nevetséges: nemhogy a tagok érdekeit nem képviselik, de lenyúlják a tagdíjat és amíg a kormány nem piszkálja meg őket, semmi sem történik a mi érdekünkben.
-
Rick4
félisten
válasz vazsa23 #3161 üzenetére
Én szakértő vagyok, van egy 40 dekás csavarhúzóm, seperc alatt belerakom.
tudod, egy szolgáltatás lehet olcsó, jó vagy gyors, de egyszerre csak kettőt lehet választani.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
Örülj neki, hogy te sem vagy nőből, mert nem egy női ismerősöm panaszkodik, hogy Szegeden 0 a meló.
A jó állásokra (tisztelet a kivételnek) ribancokat vesznek fel helyettük.
Szerinted hány szőke kis csajszi dolgozott meg a BMW-jéért?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #3162 üzenetére
Na de leírtam már, ha neked kell fizetned a 160K-s melóhoz 65-öt a kocsira, akkor nem marad 100K-d. Szerintem ennyit fizető melót lehet találni, talán jobbat is. Nem azt mondtam, hogy te vagy a szar, ez a meló nem kerek így... Nem olvasod amit írok?
Okés, akkor fejezzük be. Részemről befejezve.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
válasz bitpork #3162 üzenetére
Nézzétek csak meg a videót, amit belinkeltem. No comment!
"Nem tudok betelni ezzel a videóval. Tompika és bandája igazi kemény csávók. Megmutatták mindenkinek, hogy telefosott gatyával is lehet még két lábon járni. Nagy teljesítmény! Csúnya vége lesz ennek. Úgy tűnik most már végigcsinálják akármi lesz is. Semmi sem számít. Mátyás "az igazságos" meg nem teszi hidegre a gyevi bírót. Ezek szerint közös az értékrendjük. Ő is ezt tenné Esztergommal." - a feltöltő megjegyzése.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Én nem vagyok vállalkozó, ismétlem, alkalmazott vagyok, kényszerpályán. De ha Te adsz nekem olyan melót ami lehetővé teszi a kiadásaim fedezését és még kocsit sem kell hozzá használni...
De szerintem ezt itt zárjuk le, mert nincs benned a legkisebb hajlam sem a megértésre és elfogadásra, csak a saját álláspontod ismételgetésére. (Semmi bántó szándék!) Nekem meg van elég bajom azon kívül hogy azt hallgassam - olvassam hogy mennyire vagyok sz@r
-
vazsa23
csendes tag
Helló szegediek!
Olyan gondom lenne, hogy megált a laptopomban a hűtőventi, de szereztem újat , szervízben nagyon drágán cserélnék ezért kéne olyan személy aki baráti alapon mondjuk egy üveg valamiért bele tudná rakni szakszerűen, vagyis szakértője a témának, nem most lát neki először. Ha ismertek ilyen embert légyszi írjatok privátot, mert már kezdem unni, hogy hűtőpadhoz vagyok nőve.
Üdv! -
Rawulf
őstag
Ha Ferihegyezel, akkor beléd veri majd a TEK a Liszt Ferencet.
2011.11.25 Esztergom Városháza
Egyébként meg balfékek azok a szegediek, akik úgy szavaztak Botkára, hogy mellette Fideszes lófüttyöket is beikszeltek.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Mennyi a reális ára egy ilyen vinyónak most? [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Luighi
senior tag
Dec.2.-án megy valaki BP-re (Ferihegy 2)?
Bátyám anyósát kellene Szegedre lehozni, éjfélkor landol a gépe és 15k lenne a jutalom a fáradozásért.
-
Luighi
senior tag
Igazad van, nálunk egyenlőre gyenge az összefogás és az önszerveződés.
Ha már beszélünk a problémákról, az kezdetnek jó.
Ha már kitaláljuk, hogy a következő megmozduláson (tüntetés, békés sétálós demonstráció, nem tankolunk egy napon...) ott leszünk, akkor az folytatásnak ok!
-
Rawulf
őstag
Kár rugózni itt az egészen.
A narancsos kormány nagyobb kárt okozott 1.5év kormányzás alatt, mint a komcsik 8 év alatt és akárki akármit mond, a 4 éves kormányzásukkor is csak a Bokros csomag hozadékából kenegették a zsírjukat. 2001-es példa: Fideszes leáll a bálna mercijével és letekerve hagyja az ablakot és a kulcsot sem veszi ki. Ott lakó (ismerős) odaszól : "Jó ember, nem fél, hogy ellopják?". Mi volt a válasz? "Akkor kapom egy másikat!".
Esztergom nagyon jól mutatja a jelenlegi helyzetet. Ha az emberrk több mint 50%-a el akarja őket zavarni a búsba, akkor ne faragjanak olyan választási törvényt, ahol 30%-os támogatással is többséget szereznek majd.
Szlovákia a legjobb példa: orvosok kollektíve MIND felmondanak és cumizzon a kormány.
Nálunk mi van? Csak a vasutasok képesek összefogni és Gaskótól úgy fél Viktorka, hogy ad nekik megint sok lóvét és közben még a nyugdíjasokat is hülyíti a 200 millás "országjáró" postai üdvözlőlapjával.
Ha lennének normális szakszervezetek, akkor már rég keresztben állnánk a járműveinkkel az utakon."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
Én meg azt mondom, hogy támogatom az útadó bevezetését, ha a teljes összeg az szja bevalláskor visszaigényelhető, vagy az adóból levonható, illetve céges autóknál elszámolható, leírható. Aki nem adózik, az nem számolhassa el, aki nem ebben az országban él, az ne számolhassa el. Ennyi. 3-4 hónap alatt lehetne olyan törvényeket hozni, amiből a dolgozók, adót fizetők jönnek ki jól, és ciki leírni, de meg lehetne csinálni, hogy "megérné" dolgozni...
-
r0by
addikt
Én például akkor mentem autópályán, mikor vezetni tanultam.. Nem is mondom mikor volt az...
Látnám értelmét esetleg a dolognak, ha arra is fordítanák a lovét, amire kellene... De hiába veszem 400 Ft-ért a benzint, egyre szarabb utakon megyek, holott a 400 Ft-ból maga az üzemanyag csak (most tippelek), 150 Ft, a többi ilyen-olyan adó, amiről azt hazudják, hogy... -
Rick4
félisten
válasz bitpork #3146 üzenetére
Az államelnök is megtehetné, csak ugye a példa nem is hogy sántít, mindkét lába törött, nem ő fizeti a zsebéből a kocsit, hol érdekli, hogy milyen, ez más tészta.. Olyan példát hozz, hogy egy vállalkozás, aki a bevételei 40%-át autóhasználatra fordítja. Szerinted életképes?
-
bitpork
nagyúr
A párom unatkozó jogvégzett. Ha megtörténik a bevezetés, akkor -mivel az Autóklub nem tesz semmit- én már elkezdtem tervezni az Európai fórumon történő megtámadását a törvénynek. Remélem mindenkinek megéri majd perközösséget alkotni és fejenként 1k huf ból addig menni amíg az EU rá nem kényszeríti ezt a f@sszopó köcsögöt hogy olyan embertől ne szedjen pénzt aki nem használja az autópályát.
-
bitpork
nagyúr
Ritka kivételes helyzetben vagy hogy válogathatsz. Örülök neki.
Nem heti hanem kamiononként...
Vajon egy államelnök miért nem Suzuki 1.0-gázossal közlekedik? Valószínűleg hátráltatná a kialakult kép.
Addig örülj, amíg nem leszel olyan helyzetben mint én.Amit viszont elfelejtettem írni, hogy amikor a kocsit vettem 40 alatt volt a törlesztő és nem 160 nál vettem hanem bőven felette. Nem a munkahelyem, nem én vagyok a hibás, hanem a kurv@ kormány.
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #3114 üzenetére
Téged ez alapján ítélnek meg? Okés, értem én, hogy 300+ K km, nekem van olyan kocsim ami 400-on van túl, van olyan ami 336-nál jár, semmi baj ezekkel... De én ismétlem, az, hogy egy heti 100K €-os üzletből Te 160K-t veszel ki, amiből 65 a kocsi törlesztő, az nem jó irány. tudom, ez van, de akkor is hervatag a dolog így.
[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
Az még nem is lenne baj, ha cserébe megszűnne a többi adó (súlyadó, regadó, jövedéki adó az üzemanyagban) amit többnyire az úthasználatra hivatkozva vezettek be.
Így meg jövőre kénytelen leszek új munkát keresni magamnak. Mert a mostani fizetésem mellett nem fogom tudni már fenntartani a kocsit, anélkül meg nem tudnék eljutni a munkahelyemre. Tehát vagy közelebbi munkahely kell ahová másként is eljuthatok, vagy olyan ahol többet fizetnek.
Még egy kavics a serpenyőben az emigrálás mellett.
-
r0by
addikt
válasz bitpork #3139 üzenetére
És akkor majd jön a kötelező útdíj miden autóra...
-
bitpork
nagyúr
Ez nem így működik egy bizonyos szint felett. És nekem is gondot okoz hogy nem öltözködhetek lazán, de ha 6 számjegyű €-ról van szó akkor a legkisebb részlet is számít!
Az meg legyen egy másik történet, hogy Magyarországon egy 12 éves közép kategóriás autó kis híján fenntarthatatlan... Pedig nem 200LE és nem 15+ litert fogyaszt, csak egy 5 személyes öregedő középosztálybeli.
-
veterán
Ha speedshopból rendel valaki akkor kereshet engem , mert speedshop viszonteladó vagyok, előfordulhat, hogy olcsóbban tudom ugyanazt mintha közvetlen a speedshoptól rendelnétek , vagy ha nem is olcsóbban a szállítási díjat tuti meg tudjátok úszni
K510-es aksik:
Akkumulátor, SonyEricsson BST-36, 750mAh, Li-Polymer, csomagolás nélkül 4000 HUF
Akkumulátor, SonyEricsson BST-36 kompatibilis, 750mAh, Li-ion, DUINO 2000 HUF
Akkumulátor, SonyEricsson BST-36 kompatibilis, 750mAh, Li-ion 2000 HUFmyphone telefon időseknek:
Mobiltelefon készülék, myPhone 1030 HALO, kártyafüggetlen, 2 év magyarországi garanciával TELEFON IDŐSEKNEK 8990 HUF
Mobiltelefon készülék, myPhone 1055, kártyafüggetlen, 2 év magyarországi garanciával TELEFON IDŐSEKNEK 11990 HUF
Mobiltelefon készülék, myPhone 1060, fekete, kártyafüggetlen, 2 év magyarországi garanciával TELEFON IDŐSEKNEK 13990 HUF[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
őstag
Üdv:Attila
-
GrotESC
aktív tag
Igen, én is őket néztem, de bíztam benne, hogy helyben is találok.
Old fox: olyan már van:-) Mobil kellene. Apámnak egy SonyEricsson T630 -asa van, és a billentyűzár feloldása után szinte mindig leveszi a hangot a gyorsmenüben, aztán meg nem halja, hogy csörög a telefon.
[ Szerkesztve ]
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
cantus
tag
Járt már vki a Tisza River Cafe Club-ban? Milyen ott a kaja és mennyire lehet nyugodtan beszélgetni? Melyik este nem zsúfolt? Tervezem, hogy odavinném a barátnőmet vacsorára. Ha bármi egyéb szép helyet, éttermet tudtok ajánlani Szegeden, azt is szívesen veszem.
-
félisten
-
GrotESC
aktív tag
A városban valahol árulnak "nagyitelefonokat"? Ilyen myPhone 1030 HALO, vagy valami hasonló érdekelne. Telenornál kissé horror áron van, úgyhogy független vagy turboSIMezhető lenne az ideális.
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
MaciG
addikt
-
félisten
-
MaciG
addikt
válasz FoxiestFox #3121 üzenetére
Pl.: Megfőzni, salátához, stb. De élve nem tudom "megnyúzni"
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
bolcsodal
addikt
Utángyártott/eredeti telefon akksit keresek. Sony Ericsson K510i-hez kellene (BST-36). A városban hol érdemes keresgélnem?
They drew first blood....
-
félisten
-
MaciG
addikt
Múltkor mi lett annak a vége, hogy Szegeden hol érdemes arany égszereket venni? Lehet én is beruháznék egyre.
Illetve Szegeden lehet valahol jóféle polipot venni? (nem élőt)
BANZAII
-
pschio
őstag
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
bitpork
nagyúr
Nem gondoltam volna ha LOTR hd ttrilogia ilyen népszerű...ha nem akarnék spórolni az áramon akkor már elkopott volna a wincsim...
-
bitpork
nagyúr
Hehe, kicsit typo
-
bitpork
nagyúr
Valami hasonlókat nézegetek most. ehune
-
bitpork
nagyúr
Nem is tudom hogy pontosan Te mivel foglalkozol, de felénk egy -egy kamion áru értéke bizony képes átlépni a 100k €. És amikor ki kell mennem Bécsbe mert kecskepásztor Szerb főnököm lusta, akkor ott igenis megnézik h miből szállsz ki. Múltkor a Spanyolok szó szerint körbefotózták a kocsimat amikor a reptér felé menet meglátták h 300k+ km van benne
Nekem az Élet mindenemet elvette már többször. Láttam a legjobb barátomat meghalni, és még csomó rusnyaság. De 2 dolog megmaradt eddig amit nagyon szeretek és mindig fontos marad nekem: a számítógépem és az autóm.
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #3106 üzenetére
Én a cég értékét nem ott mérem, hogy mennyit mozgat, hanem abban, hogy abból menniy marad a zsebedben. Nyilván nem mindegy ilyen szempontból, hogy a cég tulajdonosa vagy, vagy a portása, pedigh mindketten ugyanott dolgoztok. A Punto-m elvisz és hazahoz bárhonnan, szerintem semmivel sem rosszabb megítélésű, mint egy Passat, főleg ha odateszem, hogy én azért tudok a legjobb lenni, (több szempontból, különösebb indfoklás nélül is mindenki számára egyértelműen) mert nem Passat-tal, X5-össel megyek dolgomra. senki se azt nézi, mivel megyek, aki meg azt nézné, az nekem nem lesz üzletfelem... Vagy én neki, lényegtelen...
A Passat nem attól lesz rentábilis, hogy vele megkapod a 160K-s melót, én legalábbis nem így és nem ezért vettem a Punto-t, az mindentől függetlenül, csak az A-ból b-be jutáson hoz havi 90 ezrest, mivel ígyis úgyis mennem kell, eddig még nem kellett megbánnom ezt a döntést. Fizetésem meg elvileg van, gyakorlatilag nem kaptam ilyen jogcímen pénzt több mint 6 éve, inkább úgy mondom, hogy elutalom a járulékokat.
Dupla pénz? Pedig egyszerű a magyarázat. Ha én nem akarok rizikós dolgokba menni, nem megyek, mivel ott a pénz a zsebben amiből a rövidtávú dolgok mindenképp fedezhetők, nincsen szükségem kockázatos dolgokra, majd jön kisebb haszonnal kecsegtető, de biztosabb lehetőség, és jellemzően akinél a pénz, az diktál, feltételt is, tempót is, stb stb. Ha nincsen a kezemben a biztos megélhetést nyújtó pénz, és a tartalékaim, lehetőségeim 100%-ával játszom, rosszul csinálom, ennyi. Még a rulett se így működik, nemhogy a való élet, egyet pörgetsz és mindennek annyi?
Nem sértegetlek a sírással, csak irigyellek a sok időd miatt, az nem is feltétlenül csak neked szólt. Én nem azt mondtam, hogy mindent el kell adni és fakunyhóban lakni, de szerintem mindenhol megteremthető az egyensúly. Régen azt tartottam szem előtt, hogy akármilyen autóm van, az az életnek egy pici szeletkéje, lehetőleg 1-2 havi félretett pénzemből akármikor tudjak legalább egy ugyanolyat venni, ha azzal akármi történik.
Ez ma sok embernek reális alternatíva lenne, ha nem az a gondolat irányítaná őket, hogy mások mit gondolnak róluk....
Ja, nekem nincsenek odabent ismerőseim, őrök közül ismerek párat, de ennyi, én tiszta dolgokkal játszom.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bitpork
nagyúr
1: Nem sértődtem...azért ennyire nem könnyű kiakasztani.Csak alkalmaztam a ne ítélj, hogy ne ítéltess szabályt.
2: Ha nem csinálnám valamilyen formában jól, akkor nem tudnám a felsoroltakat kifizetni. Mert a fizetésemen felül én is elvállalok mindent amit időm enged. Plusz a kocsit is elvitték volna rég ha nem tudnám megoldani.
3: Lehet hogy nem tudom mások egészségét, de remélem hogy nekik nincs a családjukban senki aki rákkal küzd( amit nem említette, hogy én asztmás vagyok és 17 dologra allergiás aminek a tetejében egy agyér szűkületem is van
4: A dupla pénzes megoldásod semmit nem ér olyan körülmények ellen amikre nincs befolyásod...
5: Egy ici-picit értékeld át a Puntódat, mert ha több céget képviselsz amelyek közül a legkisebb évi 2 millió €-t mozgat, akkor még az öreg Passat is nehezíti a pozíciódat, nemhogy egy Punto. De mint írtam volt, keresem a csere lehetőségét.
6: A Passat keresi nekem is a 160-at. Más kérdés hogy ha nem akarom elveszíteni a melómat akkor teszem amit mondanak költségtérítés nélkül Ha lesz másik melóm, majd agyalok a költségcsökkentésen.
7: Én nem tartok több autó, mert a legdrágább autó ami áll...
8: Végül a "sírni" kifejezés kifejezetten sértő! Nem sírtam, csak elmondtam hogy ma itthon 280k-ból támogatni a szüleimet, a beteg nővéremet és megtartani azt amit elértem az évek alatt, nem lehet.Ismerősei nekem is vannak, kívül is belül is a Csillagon, sőt egy időben én magam is éltem "kintlevőség kezelésből" és "cserekereskedelemből", ahogy az építőipari vállalkozók ( akiknek szintén évekig dolgoztam- náluk nagyobb pénzmosó nem létezik .
Tőlük tanultam meg az élet legnagyobb okosságát:Ha pénzt akarsz keresni, ne dolgozz mert különben nem fogsz ráérni...Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rawulf
őstag
válasz LordVader80 #3092 üzenetére
NA akkor még egyszer elmagyarázom.
Dual Wan router : Egyik likjába ment a Tiszanetes kábelnet (kb. 10mbit/2mbit), a másikba az Inviteles ADSL (3mbit/384k). Akkoriban ez a kettő volt a környéken a leggyorsabb és a kettőt együtt használtam."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #3056 üzenetére
Nem feltételeztem én semmit sem, bántani se voolt szándékom, csak leírtam, ha én csinálok valamit, azt vagy jól csinálom, vagy sehogy. Ne taglaljuk, hogy a családodból ki hogy áll egészségileg, hidd el, mindenkinek van a családban ilyen baja, ha Te nem látod, nem tudod, akkor is.
Azt is olvasd el, hogy írtam, ha valaki csinál valamit, akkor csinálja annyi pénzből, amennyi még egyszer ott van a zsebében. Ha nem megy, várni kell a megfelelő alkalomra és a megfelelő körülményekre. Gondolom ha nem olyan szerződést írsz alá amilyet, nem tudsz pórul járni sem. Saját oldalamat nézve igyekszem a lehető legkevesebbet költeni arra, ami egyébként luxus lenne, és kisebb, olcsóbb dolog ugyanazt tudja. Igaz, a kaján nem spórolok (erre nincsen időm, azt nem tudom megcsinálni, hogy heti 2000 km-re magammal viszek szendvicset és azt eszem) de ezen kívül azt veszem meg amirte szükségem van és slussz passz. Én is megtehetném, hogy Passat-tal járjak, mégse teszem, szóba se jöhetett volna, van helyette negyedannyiba kerülő, nagyobb, kényelmesebb, kevesebbet fogyasztó de erősebb kocsim, más is megteheti hogy Passat helyett ilyennel jár. Én ennek ellenére is vettem egy kis Punto-t, hogy havi 100 rugó megmaradjon csak az üzemanyagból. a kocsi cakk pakk gázzal, átírással, azzal a pár dologgal amit a szerviznél cserélni kellett volt kb 900-ban, hoz havi 100-at. Nekem pénzt hoz az autó, Te pénzt fizetsz ki érte. Szerinted ez így van jól? Nem azért kellett mert rászorultam, hanem mert azt éreztem, hogy megvagyok a hétszemélyes 175 lovas autó nélkül is. Igaz a többi kocsit sem adtam el, itt áll mint a 7 db az udvaron, de szinte mindig csak a Punto-t használom, ha valamiért kell a nagyobb, beleülök és megyek.Végezetül még egy: Épp ma este beszéltem az egyik ismerőssel, építőiparban dolgozó vállalkozó, csak épp a becsületesebb fajtából, homlokzati hőszigeteléssel foglalkoznak. Kb 25-27 millióval tartoznak neki az elmúlt 3 évből, ennek ellenére, él, elmennek nyaralni, telelni, ki van fizetve mindene, a cégei és az emberei is tisztán, rendezett háttérrel működnek, és attól a levegőben lógó összegtől függetlenül csinálja a dolgát. Nem ült le sehova sírni, hogy milyen rossz neki, mert erre nincsen ideje, a tényen ez úgyse változtatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest