Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22504) spammer válasza gyuromoj (#22500) üzenetére


spammer
veterán

Ja, a videóban annyit írtak, hogy több, mint 3 hét (szóval akkor lehetett az közel 4 hét is). Azért nem kicsit durva meló, örülök, hogy nem a Syfy vagy hasonló trágya csatornához került anno.

Más:

Sense8 6 rész után

Végig fogom nézni, mert érdekel, bár tudom, hogy válasz (még) úgysem lesz, csak mégis érdekel a történet folyása. Ezt leszámítva viszont eddig nem érzem azt a nagy hű de nagy dolgot rajta. Gondolom a Lana Wachowskinak köszönhetően ilyen erős benne a boozylobbi. ;] Semmi bajom a homoszexuálisokkal (magánügy), de a szivárványzászlós, parádézós téma eléggé önmagukat lejárató dolog, főleg az olyan dolgokkal, amik az intróban is láthatók: 2 szakállas nyalakodik a fagyival... Még férfi-nő között is gáz jelenet lenne. Nem spórolnak a meztelenséggel, ami engem ugyan nem hat meg (HBO-n nevelkedtem ;] ), de sokszor baromi öncélú az egész. De ha még ez nem is lenne gáz, ott van az, hogy a karaktereknek legalább a fele elég érdektelen számomra. No mindegy, majd meglátjuk, milyen lesz az évad második fele. :)

szerk: hogy azért pozitív is legyen, Lito jó arc, és volt 1-2 fasza feelgood, zenés/táncos jelenet, amiket szoktam szeretni. Ja és persze Van Damn. :))

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.