Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22032) Mr.Grincs


Mr.Grincs
veterán

Sziasztok!
Az egyik barátom kérdezi, ha nyit egy Revolut standard számlát? Akkor rá tudja utaltatni az itthon keresett fizetését? Vagy megoldható e, hogy a magyar munkáltató erre utaljon? Illetve, az a baj, hogy van neki levonása, amit a végrehajtó követel az le tudja e emelni erről a kártyáról, ha a saját nevén csinál egy Revolut számlát / kártyát? Az én véleményem az, hogy gondolom igen...Meg ha más nevére / számlaszámra megy a fizuja akkor előbb utóbb azt is lemelegíti a végrehajtó gondolom..vagy nem tudom, hogy megy ez hála az égnek.

Van nekem is Revolut kártyám, de ezekre a kérdésekre nem tudtam sajnos neki érdemben válaszolni, mert én csak külföldi utazásokhoz használtam a kártyám.
Viszont annyit mondtam neki, hogy szerintem ez azért kapufa mert igazolvánnyal kell hitelesíteni a Revolutot... És ha a saját nevén nyit a saját igazolványával akkor ugyanaz az eredmény mintha itthon nyitna számlát valamelyik banknál...
Előre is köszi a segítséget. :R

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.