- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Lányomnak szeretnék egy kártyát.
15 éves, így a saját bank (Rafi) nem engedi, hogy alszámla legyen nálam. Külön számlán viszont minden utalás neki és nekem is pénzbe kerül.
Revolut megoldja ezt a problémát?Lényeg, hogy itthon használható kártya legyen és ingyen tudjak pénzt mozgatni neki.
-
Tuomas
addikt
válasz
Shade45 #22540 üzenetére
A Revolut egy ideje már saját fizetési rendszert kezdett kialakítani, hogy ez most hogy áll, azt nem tudom.
-
Shade45
senior tag
Elég nagy gondban van a Wirecard:
Legjobb tudomásom szerint a Revolut is az ő fizetési rendszerüket használja, kíváncsi vagyok, hogy ha tovább folytatódik a lejtmenet, akkor ez minket felhasználókat milyen módon érint majd.
-
kmarci25
veterán
válasz
Tuomas #22536 üzenetére
Nem tudom milyen verzió, de a Play nem ajánlott frissítést, majd ma újra megnézzük, hogy mi a helyzet... A szem ikon ott van, tapp, mutassa vagy másolja, mutassa ta, ujjnyomat kérés, ez rendben, de maradnak a csillagok a számok helyén (kivéve persze az utolsó négyet).
zsola400: nálam is küldözgette a 6 jegyű kódot telefonváltás után, de miután megbízható lett az eszköz, elég az ujjnyomat. Nejem már régóta ugyanazt a telefont használja, nem történt semmi változás, csak egy funkció lettz hibás. Mondjuk így egy virtuális kártyát sem lehet használni normálisan.
Asszem szétvágom a(z egyik) kártyámat, ha délutránra sem javul meg. Vagy inkább a feleségem kártyáját...
-
kmarci25
veterán
Történt már valakivel olyan, hogy nem mutatta meg a kártyaadatokat az alkalmazás? Tegnap nejem fizetett volna az egyszer használatos kártyával, és hiába kérte többször, az ujjlenyomatos azonosítást követően is csak csillagok látszottak. Többször próbáltuk, kényszerített leállítás, újraindítás után sem történt változás. Az én telefonomon meg semmi. (Igaz, teljesen random időközönként eltűnik az egyszer használatos, de mindig újra tudom kérni.) Nem béta app. Ilyenkor mi van? Majd megjavul?
-
kovacslevi98
csendes tag
Koszonom mindenkinek, vegul Simple-ön keresztul sikerult befizrtnem Tippmixpro-n, a masik bankkartyas fizetest nem engedte, ahol amugy szoktam. Unibet elfogadja a Revolut-ot, azt tudom, viszont a bet365 nem jo
-
agroman
aktív tag
válasz
Oliverda #22531 üzenetére
dehogy probaltad..tobben jeleztuk hogy nincs ugy ahogy te allitod.
meg a revolut blogja is csak azt irja, hogy egyes angol szerencsejatek site-ok nem fogjak elfogadni a kartyat. tehat nem a revolut tiltja, hanem egy uj UK torveny tiltja hogy az UKban levo gambling cegek elfogadjanak olyan kartyakat amik mogott e-wallet van.
-
Szerencsejáték zrt-hez a default simple-ön keresztül is megy a revolut kártyával. A tippmixpro meg gyakorlatilag ugyanaz. Olyannyira, hogy közös az egyenleg.
-
balinlin
senior tag
válasz
kovacslevi98 #22524 üzenetére
Szerencsejáték zrt-hez sikerült feltöltenem paypalon keresztül többször is.
-
Oliverda
titán
válasz
kovacslevi98 #22524 üzenetére
A szerencsejáték tiltva van, nem fog menni.
-
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok, probalok feltolteni penzt bet365-re vagy tippmixpro-ra, de sikertelen.. Még sosem használtam a Revolut kartyamat, csak 1x vettem ki penzt Atm-bol vele.
Probaltam a virtualis kartyat, illetve a sima kartyat is, de semmi, pedig toltottem fel penzt a Revolut profilomra.
Ez a kartya sem jo szerencsejatekra vagy az online tranzakciot kell valahol beallitanom? -
Tuomas
addikt
A megtakarításos témát is zárjuk, a revoluton kívüli részvények, értékpapírok, megtakarítás, befektetés ügyében itt folytassátok légyszi a témát:
Mibe tegyem a megtakarításaimat?Köszi!
-
petir
senior tag
válasz
Peter.70 #22519 üzenetére
Mivel a részvényben nincs tőkegarancia így gyakorlatilag mindegy...
Inkább a fontos amit szem előtt tartanék a járulékos költségek minimalizálása..
Ez a Revolutban jó VOLT! De itt most olvasva mik vannak...lehet én is szépen sorban eladom ami van jó időben és zárom a bulit.
-
Brandynew
őstag
Még senki nem írta le a megfejtést?
Bizonyos platformok, pl. Facebook, egyes levelezőprogramok levághatják az URL egy részét, így érvénytelenné válik. A megoldás, hogy nem kattintania kell a fogadó félnek az URL-re, hanem ki kell másolnia és be kell illeszteni a böngésző címsorába.
-
-
gattolino
senior tag
Új probléma. Nekem a részvényeim eltűntek. Vagyis eladni eltudom őket, úgy még ottvannak, de venni azt nem engedi, mert nem találja. Ez bevett szokás? Vagy csak újabb rendszerhiba
-
szvl
tag
Köszi, megvan a probléma oka: a fizetési hivatkozás létrehozása után ha a képernyő alján a "Fizetési hivatkozás megosztása" gombot megnyomom, akkor a megosztás módjának a kiválasztását követően (pl. Gmail, de lehet Hangouts, vagy bármi) létrehoz egy szöveget: Szia! Kérlek, küldj nekem x Ft összeget ezzel: link.
Na a gond az, hogy a linket követően azonnal jön a pont, nincs elválasztó: nincs szóköz, sorvégjel, tabulátor karakter. Ezáltal a mondatot lezáró pont a link részévé válik, és így elromlik.
Elég kellemetlen. -
balinlin
senior tag
válasz
kovacslevi98 #22501 üzenetére
Pontosan nem tudjuk, hogy hogyan intézi a revolut. Eddig egy K&H bankos számla volt közbeiktatva, így nem is igazi nemzetközi és nem is igazi belföldi utalás ez.
Az egy perc az mindenképpen túlzott elvárás, nem tartom kizártnak hogy csak hétfőn teljesül. -
szvl
tag
Létrehoztam egy fizetési hivatkozást (pénzt kértem volna), és mielőtt elküldtem volna azt az ismerősömnek rákattintottam, hogy lássam, minden rendben van-e. Meglepődve tapasztaltam, hogy a hivatkozásra kattintva ez a hibaüzenet fogad:
Próbáltam kis összeggel is, HUF mellett EUR-val is, az eredmény mindig ugyanaz.
Találkozott valaki hasonlóval?
Nektek működnek a fizetési hivatkozások? -
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok, most kuldtem penzt Revolut-rol az OTP-s IBAN bankszamlamra, mennyi ido mig megerkezik? Csak azert kerdezem, mert azt hittem, hogy 1 perc alatt megvan..
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hyundai, Kia topik
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- Eredeti játékok OFF topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest