- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Gyorshelp plíííz! Hova az édes anyukájukba rakták az új felületen a váltást (Android)? Az Euró zsebből kéne átváltsak Forintos zsebbe, de nem találom az opciót.
-
megint én
őstag
válasz
razorbenke92 #21996 üzenetére
Igen, useroff!
És, ha megvan az űrlap, akkor a "Név, Cím" rubrikába mit írjak?
Kötelezően kitöltendő mező. -
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Lex Icon #21986 üzenetére
Az Android 5-tel voltak problémák az elmúlt héten egyébként globálisan (nekem is az 5-össel van a bajom). Valami a tanúsítványkezeléssel elromlott (Google sara?), és más appnál láttam olyat, hogy erre extra frissítést adtak ki. Akkor a telefon böngészője (Chrome) is beriasztott egy csomó oldalra, hogy nem biztonságos velük a kapcsolat (hírportálokra, de még az OTP fizetési felületére is). Azóta ez megoldódni látszik, most minden korábban gyanúsnak mondott oldal újra biztonságos a Chrome szerint is a telefonon (és nem az adott oldal újította meg a tanúsítványát, hanem a Google jött rá, hogy nincs hiba a régivel).
Ettől persze még a Revolut app nálam nem javult meg
-
MOL kutakon rendszeresen el utasítja. R kártya+Apple pay (órával fizetve)
Másnak is? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Most regisztráltam, tölteném föl a pénzt, de az a baj, hogy az IBAN amit megad az app, az csak 22 karakter az OTP webbank meg nem akarja elfogadni. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #21985 üzenetére
Nem bétázok (legalábbis nem tudok róla, bár most úgy érzem
).
Xiaomi Mi2, MIUI 8.2, Android 5.0.2.
Nem rootolt, bár a CIB applikáció kiírja, hogy nem a gyári FW van rajta, mert ez a xiaomi.eu-s magyar FW, tehát hivatalos, de nem a gyári kínai.
De ha tavaly óta jó volt a R-nak. -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #21982 üzenetére
Köszi. Amikor telepítettem, akkor gondolom, a 7.1.1-et rakta fel. Utána mivel nem működött, a Play alkalmazásból néztem meg, van-e frissítés, mert ahogy korábban is írtam, volt frissítés és utána meg is javult (1 napig
) Most is volt, frissítettem és így lett 7.2. A Play-en 7.1.1 van. Passz, hogy ez hogy lehet. A 7.2 még béta lenne, de ha én kérem a frissítés keresését, akkor azt is adja?
Próbáltam felrakni korábbi verziókat (6.38.1-39.1) simán APK-ból (úgy indítás után kilép) APKMirror-ral APKM-et, APKPure-ral is APKX-et, de vagy sose ér véget a telepítés vagy hibát ír ki telepítés közben.
Azt nem értem, a Play-en miért nem lehet néhány korábbi verziót meghagyni, hogy ha gond van az új verzióval, akkor vissza lehessen állni arra. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Lex Icon #21971 üzenetére
A te eseted valószínűleg más, de nálam most ez a helyzet:
A Google nekem még nem ajánlotta a 7.2-t, továbbra is a 7.1.1 érhető csak el, ezzel pedig továbbra is a "something has gone wrong" üzenet fogad miután megadom a telefonszámomat.
A másik telefonon, amivel működik a Revolut, letöltöttem a "Subject access request" dokumentumot a profilomból. Ebben látszik, hogy milyen készülékek vannak regisztrálva a Revolut accountomhoz. Itt a listában most négy telefon van: egyszer a jól működő, és háromszor a nem működő. A háromból kétszer maga a készülék van regisztrálva egyszer pedig a készüléken futó böngésző. A működő készülékhez tartozó utolsó hozzáférés dátuma aktuális (mai), a nem működőhöz tartozó időpontok pedig két hetesek (pedig azóta is használtam, app frissítés is volt). Ez a két héttel ezelőtti dátum "véletlenül" pont az, amikor support ügyem volt az említett Confirmation dokumentum elrontása miatt, és rávettek adattörlésre meg újratelepítésre. A böngészős dolog meg az lehet, hogy a helyes Confirmation dokumentumot a support böngészőn keresztüli letöltéssel küldte el, és ott is az az authentikáció volt, mint az app-ban (telefonszám + passcode).
Szerintem most az van, hogy maga a készülék bekerült valami tiltólistára, vagy valami elromlott az adminisztrációnál, vagy ezen a ponton nem tud bejelentkezni a Revoluthoz. Amúgy írhatok be bármilyen telefonszámot, semmivel nem működik, nem tudnék új számmal regisztrálni róla.
Ha nagyon unatkozom, és addig nem javul meg magától, hétvégén megkérdezem erről a supportot.
-
agroman
aktív tag
válasz
Quinine911 #21973 üzenetére
nekem is visszadobta elsore egy paypalos vasarlasom, gyanus kifizetes uruggyel es letiltotta a kartyat. az appban meg kellett erositenem hogy en voltam.
-
hhheni
tag
válasz
este 8-tól mostanáig - most összeszámoltam - 7* fizettem vele (ali, ebay, banggood, kifli, tesco), semmi gond nem volt
-
Oliverda
félisten
Aki iOS-en benne van a beta programban, annak (még) van lehetőség könnyen visszaállni egy 7 előtti verzióra. Így tettem én is, inkább megvárom a 7.5-öt. Addig csak gatyába szedik az új felületet.
-
bigdady
nagyúr
Ma nekem is eldobta egymás után kétszer is a az eldobható kártyát az app. Nekem kellett ujragyártarni.
Ezek a frissítések mostanában elég szarok.. -
sambenez
addikt
Felmerült egy kérdés. A Revolut Juniort csak saját gyereknek vagy rokon gyereknek is lehet kérni? Mert a használati feltétel nekem nem egyértelmű.
Erre gondolok:
"Csak akkor adhatsz a számlához hozzáférést egy személynek mint Gyermeknek, ha az adott személy 7–17 éves, te vagy a gondviselője, vagy pedig más módon vállalsz érte jogi felelősséget."
Tehát mondjuk az unokaöcsémnek kérhetek én? -
viktorhu
veterán
válasz
Most fizettem vele online pár perce.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok nektek megy most a revolutos vásárlás?
most akartam virtuálissal venni nintendo eshopban erre kiirja h nem használhatja ezt a kártyát, érdeklődjön a szolgáltatónál részletekért.revo appban meg sem jelent h megprobálná levonni...wtf?! Nem egyszer használtam már ezt a kártyàt!
mondom rácsekkolok hátha màsnál is szarakodik most.
köszi. -
Lex Icon
senior tag
Engem még mindig "valamilyen" hiba miatt nem aktivál be újratelepítés után, pedig már a 7.2-es verzióra frissített.
A fórumon sokaknak van/volt ilyen hibája.
Az utolsó bejegyzés 4 órája volt és azt írja, "Solved via Revolut twitter. Thanks.", de nem találok ilyen bejegyzést a Revolut Twitter oldalán.
Nektek sikerült megoldani? -
KTU
addikt
Párszor volt már kérdés, hogy Revolut-ról utalok EUR-t, mennyi idő alatt kapja meg a másik fél.
Belga TransferWise € számlára 4db utalást indítottam ma reggel 7:30 körül,
mind gyorsan megérkezett 7:50 és 8:00 közt.
HUF utalásokat reggel 6h köröl indítottam, 8:40 és 8:50 közt érkeztek. -
sittes79
addikt
válasz
Soros terv #21967 üzenetére
-
Kijött a kérdőív be írtam azt is amit ti itt írtatok elég jól össze szedtetek.
Min kellene változtatni -
Soros terv
újonc
válasz
sittes79 #21965 üzenetére
OTP-nek van saját IBAN-kalkulátora, ott a számlaszámból egy pillanat alatt megmutatja: https://www.otpbank.hu/portal/hu/IBAN
-
sittes79
addikt
Hali,
Szeretnék küldeni Magyarországi OTP számlára forintot, de előtte eur atvaltanam forintra, szóval lehetséges így a dolog illetve sima számla számot tudok de át lehet konvertálni IBAN ra elvileg.?
-
Villa7
tag
Más tud vásárolni playstation storeba?
Egyik kártyát se fogadja el, csak 0 Ftra meg pingeli. -
Lex Icon
senior tag
válasz
vnorbi #21959 üzenetére
És akkor még a proci verziót nem is említetted (arm64-v8a, arm-v7a,...)
Nem tudtam felrakni egyik változatot se működőképes formában.
Korábban az apkmirror normálisan használható apk-t adott, most apkm-es szemetet amit csak a saját félrevezető reklámokkal tömött appjával lehet felrakni. -
rkristof
tag
válasz
#20749568 #21958 üzenetére
a design sajnos változik. a főoldalon pl a képernyő alja tök üres, mégis csak az utolsó tranzakció látszik. arról nem is beszélve, h ezt a junior menüpontot is folyamatosan az arcomba rakják, az is csak a helyet foglalja a részemre lényegesebb dolgok elől.
a számomra elég fontos árfolyam értékeket folyamatosan pakolgatják, szerintem idén legalább 2-3 helyen volt már.
Nem tudom hova kapkodnak ennyire. -
Årpi
őstag
Mióta küldi ki a Revolut a Premium kártyákat GLS-el?
Emlékeim szerint DHL Express pörgött eddig, pár hete is ők hozták a kártyát amikor csomagot váltottam. Most meg lejárt az első "klasszikus kék" kártyám és egy arany premiumot kértem "helyette" és a GLS-től jött az email, hogy holnap hozzák.
-
Divinity
őstag
válasz
Lex Icon #21946 üzenetére
Az APK Mirror elég megbízható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest