Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15101) Tuomas válasza bigdady (#15098) üzenetére


Tuomas
addikt

Költői kérdés volt. :DDD :R

We were here

(#15102) agroman válasza Tuomas (#15100) üzenetére


agroman
senior tag

szerintem te is tultolod a revolut vedelmezeset..
ha nem eri meg a rev-nek az ingyenesseg, akkor meg kell szuntetni.
miert idegesit, ha (akarcsak a free usereknek) olyan elvarasai vannak egy magat XXI-szazadi penzugyi szolgaltatoval szemben amit egy sarki pektol is elvar az ember? (ne hamukazzon, legyenek korrekt, egyenlo, elore tudhato feltetelekkel)
az hogy a felhasznaloknak igenyeik vannak a szolgaltatonak hasznos, ha te lennel a rev vezetoje mar reg megszuntel volna, mert az "akinek nem tetszik az ne hasznalja" elv max. az atkosokban volt alkalmazhato.

------

(#15103) Somatom válasza Tuomas (#15100) üzenetére


Somatom
veterán

Csak a helyén kezelem és nem bízom meg benne. Csak annyi pénzt bízok rá, amennyit le tudok írni a költségvetésemben veszteségként. Ja, és természetesen nem veszem igénybe a fizetős szolgáltatásaikat és egyik barátomnak sem ajánlom, akármennyire is erőltetik. Ha nekik ez, így jó, ám legyen!

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#15104) Tuomas válasza agroman (#15102) üzenetére


Tuomas
addikt

És Somatom

Miért tolom túl?
Én nem kapok emaileket, mert kikapcsoltam. Igen, ki lehet kapcsolni, nem tudom, nálad ez ki van-e kapcsolva?! Esetlegha nincs kikapcsolva, próbáld meg, akkor nem kapsz "hazudós" emaileket.
Engem még nem zároltak, és az elmúlt hónapokbanelég minimális ilyen jellegű probléma volt, sőt a mostani fórumtárs zárolásával annyi volt mindössze a gond, hogy úgy tűnt, nem is zárolták valójában, csak a dokumentumokat kérték be.
Akiket zároltak azokat meg vagy feloldották vagy kiderült, valamiben sárosak (kivéve talán a céges emberke, vele sajnos nem tudom mi lett, mert egy ideje már nem jelentkezett. :( )

Előre tudható feltételek, ezt írod. A súgójukat végigolvastad-e? Csak mert nagyjából minden le van benne írva, még az is, hogy zárolhatnak és olyan esetben mit fognak bekérni. Persze mindent nem mondanak el, mert akkor kijátszható lenne (pl, hogy milyen esetben zárolnak).

Azt írod, piramisjáték. Miért lenne az, amikor úgy is tudod használni, hogy nem hívsz meg senkit?! Ráadásul ugyan olyan feltételekkel. Itthon is van ilyen akció, hogy kapsz kedvezményeket bankoknál, biztosítóknál, vagy fundamentánál pl ha viszel magaddal ügyfelet.

Azt írod nem éri meg neki az ingyenesség. Ezt honnan veszed? Mert arra mennek rá, hogy új ügyfeleket toboroznak? Ha nem érné meg nekik, már változtattak volna, gondolom, de akkor meg az lenne a probléma, hogy miért nem ingyenes, lásd pl a kártya postaköltségénél, a 90% azért sír, hogy micsoda sz*r, szemét, hogy elkérnek durván 2000 ft-ot a kártyáért, miért nincs ingyen?

Azzal, hogy leírod mi nem tetszik, semmi gond, ha megalapozottan írod, de lásd fent, mindenre van válasz, vagy megoldás.

Az átkosban pont fordítva volt, ott ha nem tetszett, akkor is használnod kellett. Itt most nem ez van, mindenki választhat, mit használ és mit nem. Neked nem tetszik, semmi gond, tiszteletben tartjuk. De van akinek tetszik, mert nem akad meg az egyébként kikapcsolható email szövegezésén, vagy nem háborodik fel, ha vannak különféle promóciók, vagy ahogy te hívod, "piramisjáték", és a használatakor tudja mérlegelni az előnyöket és a hátrányokat.
Ha te pedig csak hátrányát látod és tudod felhozni, akkor meg teljesen mindegy, mert nem a te szolgáltatásod. Van ilyen, ez van.
Én sem használok pl linuxot, ha a windows jobban bejött, és nem játszom xboxon, ha a ps4es játékok jobban tetszenek. :R
Illetve olyan szolgáltatásokat használok csak, amiben megbízok. Ha te nem bízol meg benne, akkor azon mi nem tudunk neked segíteni, ezt mindenki egyénileg dönti el, számára mi a legjobb, legmegbízhatóbb.

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15105) agroman válasza Tuomas (#15104) üzenetére


agroman
senior tag

nehol keversz Somatommal..

------

(#15106) Tuomas válasza agroman (#15105) üzenetére


Tuomas
addikt

Valóban, eléggé hasonlítotok. :DDD
Tőled akkor az a kérdésem, hogy miből gondolod, hogy nem éri meg nekik az ingyenesség?
Meg a többire is reagálhatsz nyugodtan. :DDD
És egyébként engem nem az elvárások idegesítenek, hanem az, ha valaki nem az egészet nézi, hanem egy szűk távcsövön csak egy részét. Vannak hiányosságai a revolutnak ez tény, de előnyei is vannak.
De valaki csak a hátrányait látja, annak pedig tényleg nem kellene erőltetnie.

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15107) Somatom válasza Tuomas (#15104) üzenetére


Somatom
veterán

Ha nincsenek dokumentált feltételek, akkor azt sem lehet tudni, hogy az ügyfélbesorolási algoritmusuknak nem-e egyik paramétere, hogy az ügyfél reagál-e az e-mail -jeikre, kitölti-e a kérdőíveiket.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#15108) agroman válasza Tuomas (#15106) üzenetére


agroman
senior tag

rossz a kerdesed..
te irtad, hogy aki nem fizet erte az oruljon annak amit kap.
erre irtam, ha nekik nem erne meg, akkor megszuntetnek az ingyenes hasznalatot. ami persze nem ingyenes, mert semmi nincs ingyen, plane a piacon. avagy tobbek kozott te es az adataid az amiert megeri nekik.
az embert nem a elonyok szoktak idegesiteni hanem a hatranyok,
ezert olvasol errol tobbet. ha valami jol mukodik azzal nincs teendo.
hidd el akinek csak problemaja van az mar reg nem hasznalja, azok panaszkodnak akik jobb es/vagy tobb szolgaltatast szeretnenek.

------

(#15109) Tuomas válasza agroman (#15108) üzenetére


Tuomas
addikt

Hol írtam ilyet? Visszaolvastam, de nem tálalom. Lehet, valamit félreértettél. :F
Én azt írtam, hogy akinek ennyi problémája van, vele az ne használja.
Most nem szeretnék bántani senkit, mert nekem tényleg mindegy, hogy szidjátok-e vagy sem, de ha van egy szolgáltatás, ami engem bosszant, vagy nem vagyok megelégedve vele, főleg ha nem is bízok benne, akkor tényleg nem használom. Mindenki felnőtt ember és tud mérlegelni, hogy megéri-e neki használni, vagy csak a bosszúság van vele. Ezt egyébként általánosságban is így gondolom, nem revolut specifikus, tehát aki tengeribeteg, az ne üljön hajóra, aki meg tériszonyos, ne repüljön.

We were here

(#15110) Tuomas válasza Somatom (#15107) üzenetére


Tuomas
addikt

Hát nem tudom, nekem tényleg ki van kapcsolva ez az emailes dolog és még nem vettem észre, hogy ebből hátrányom származott volna.
Meghívni sem szoktam embereket, szóval én csak egy átlaguser vagyok, aki használja a kártyát fizetésre. Jah és havonta ha 40 rongyot feltöltök rá, szóval még csak nem is belőlem fognak meggazdagodni. :DDD
A szerződési meg adatvédelmi feltételeket bevallom nem olvastam végig, hogy mi van ledokumentálva, meg mi nincs, de aki megtette, az leírhatná ide. :DDD

We were here

(#15111) agroman válasza Tuomas (#15109) üzenetére


agroman
senior tag

igazad van, nem te irtad..elnezest kerek toled..bar surun elofordulo erv, hogy ajandek lonak ne nezd a fogad..(bar mint irtam, itt nem ajandekrol van szo. csak nem penzzel fizetsz)

------

(#15112) Tuomas válasza agroman (#15111) üzenetére


Tuomas
addikt

Semmi gond, látod, hogy én is kevertelek benneteket.. :DDD
Ezzel amúgy egyet értek, mert ugye az ingyenes csomagban is előfordul, hogy fizetned kell, ha túlléped a kereteket, vagy ha valutázol, azért valamennyi díja van.

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15113) viktorhu válasza Somatom (#15107) üzenetére


viktorhu
veterán

Már megbeszéltük, hogy törvény tiltja, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy mi alapján tekintenek kockázatosnak egy ügyfelet pénzmosási szempontból.

(#15114) agroman válasza viktorhu (#15113) üzenetére


agroman
senior tag

nem akarok nagyon belemenni, de a revolut felfuggesztesi proceduraja teljesen felesleges, sot akar torvenytelen is lehet. mivel az accountodra keszpenzt nem tudsz befizetni csak mas penzugyi szolgaltatokon/bankokon keresztul igy ertelme nincs olyan szemelyes es erzekeny penzugyi adatok bekeresenek mint fizetesi papir, bankszamlakivonat a penzmosas megelozese urugyen.

------

(#15115) qqzs


qqzs
őstag

Valaki hasznal fitbit payt?

Eladó: GTS450

(#15116) Tuomas válasza agroman (#15114) üzenetére


Tuomas
addikt

Csakhogy ezt nem a revolut dönti el, hiába felesleges, szerinted. Törvény vonatkozik rájuk, és szigorítaniuk is kellett korábban, mert egyszer problémát tálaltak náluk, miszerint túl kijátszható volt a rendszerük. Volt már róla szó.

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15117) agroman válasza Tuomas (#15116) üzenetére


agroman
senior tag

ha torveny alapjan jarnanak el, akkor nyilvanos lenne..
a hasonlo magyar torveny konkretan leirja kikre vonatkozik es milyen esetekben kell alkalmazni a torvenyt. erdekes modon a magyar torvenyben csak annyi a feladatuk, hogy az adataikat elkerjek..es rogzitsek a muveletet.
tolem meg sosem kerte egyetlen bank vagy penzvalto sem, hogy mutassam be a fizetesi papiromat vagy hitelszezodesemet...ki erti miert? :DD

------

(#15118) Rimuru


Rimuru
veterán

Na szép, ha már így szóba került ma. (Annyi történt hogy reggel amikor írtam akkor dashboardra kiraktam megnyitottam mit ír, majd töröltem - lehet csak noszogatni kell és aktiválják :DDD)

Bónusz (szóval mindenki megkapja majd):

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#15119) Lex Icon válasza agroman (#15117) üzenetére


Lex Icon
senior tag

Törvény szerint járnak el és nyilvános. Azaz elolvashatod a törvényt, de hogy ne kelljen sokat keresgélned, keress vissza, belinkeltem és be is idéztem a pénzmosásról és terrorizmus támogatásáról szóló törvény ide vonatkozó részét, amiben az is benne van, hogy nem tájékoztathatnak az ellenőrzés részleteiről.
"Normál" bank is bekéri a plusz iratokat, ha nagyobb mennyiségű vagy gyanús pénz kerül a számládra.

[ Szerkesztve ]

(#15120) gery14 válasza anadroid (#15088) üzenetére


gery14
senior tag

Köszi és azt hol tudok?

// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//

(#15121) Tuomas válasza agroman (#15117) üzenetére


Tuomas
addikt

Ugye az megvan, hogy a törvények és a jogszabályok nyilvánosak? (Ahogy Lex Icon fórumtárs is írta, bátrak keress rá itt.)
Tehát szerinted mi a nem nyilvános?
Több helyen is említik a revolutnál (súgó, blogbejegyzés, megkockáztatom, a szerződési feltételekben is benne van) a pénzmosás elleni törvényt, ami az UK-ban Anti-Money Laundering vagy AML-ként van emlegetve. Innentől fogva egy kis google kereséssel bátran rákereshetsz.

"a hasonlo magyar torveny konkretan leirja kikre vonatkozik es milyen esetekben kell alkalmazni a torvenyt. erdekes modon a magyar torvenyben csak annyi a feladatuk, hogy az adataikat elkerjek..es rogzitsek a muveletet."

Biztos vagyok benne, hogy a Brit törvény is leírja ezt, úgyhogy nem értem tényleg, hogy mi a problémád, szerinted mit titkolnak?!

És tényleg nem értem azt sem, hogy miért használod, ha ennyire bizalmatlan vagy féléjük? :F

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15122) Lex Icon válasza agroman (#15117) üzenetére


Lex Icon
senior tag

Megkerestem: Link.
A két hozzászólásomban van a törvény linkelve, ill. kiollózva a megfelelő rész.

(#15123) Tuomas válasza Lex Icon (#15122) üzenetére


Tuomas
addikt

Ez a törvény egyébként EU-n belül mennyire egységes?
Előfordulhat az, hogy az angoloknál esetleg szigorúbb, részletesebb (fintech fellegvárként), mint itthon?

We were here

(#15124) Lex Icon válasza Tuomas (#15123) üzenetére


Lex Icon
senior tag

Nem tudom, nem vagyok jogász és a nemzetközi jogot se ismerem.
EU-n belül sok minden egységesítve van, de hogy ez mennyire, azt nem tudom.

(#15125) Tuomas válasza Lex Icon (#15124) üzenetére


Tuomas
addikt

Eu-s irányelvet tálaltam, tehát szerintem részleteiben az egyes tagállamok között eltérhet, de az irányelvben foglaltaknak meg kell felelni. Így elképzelhető az is, hogy az angoloknál ez szigorúbb, mint idehaza.
Az ottani pénzmosásos törvényt viszont már nem keresem meg, ez legyen annak a gondja, aki nem hiszi el. ;]

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15126) instantwater válasza Tuomas (#15125) üzenetére


instantwater
addikt

Aki nem hiszi, járjon utána. Mint a mesében. Hát nem volt gyerekszobájuk? :DDD

(#15127) Kiskopika


Kiskopika
senior tag

Ma virtualis mc kartyaval 3 szor visszadobta a szolgaltato a telefonkartya feltoltesem, a rev 1 szer azonnal stornozta 2 meg varat magara. Visa fizikaival azonnal feltoltotte.

+1 pont a kulonbozo kartyakat tartoknak

(#15128) anadroid válasza Kiskopika (#15127) üzenetére


anadroid
senior tag

Telenor?

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#15129) Leslie333


Leslie333
újonc

Sziasztok! Most regisztráltam a Revoluton, mert a Garmin Vivoactive 3 órámmal szeretném használni a Garmin Pay szolgáltatást. Tudtommal ez működik, de csak MasterCard Revolut kártyával. Próbáltam igényelni virtuális kártyát, de csak Visa-t tudtam, MasterCard-ot nem.
A súgóban azt olvasom, hogy nem lehet kártyaszolgáltatót választani.

Az első egyenleget egy Raiffeisen Bankos Visa kártyáról töltöttem fel a Revolut számlámra.

Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudok virtuális MasterCard kártyát igényelni?

Köszönöm előre is!

(#15131) Kiskopika válasza anadroid (#15128) üzenetére


Kiskopika
senior tag

Nem ausztriai yesss, A1 csoport tagja

(#15132) jézusom válasza Leslie333 (#15129) üzenetére


jézusom
addikt

Lehet, hogy ha rendelsz fizikait, az mastercard lesz.

(#15133) qqzs válasza Leslie333 (#15129) üzenetére


qqzs
őstag

En ugyan igy jartam fitbit pay-el. Forumokban irtak hogy csak virtualis mastercarddal működik de azt meg nem lehet revolutban kesziteni.

Eladó: GTS450

(#15134) bigdady válasza Leslie333 (#15129) üzenetére


bigdady
nagyúr

Ingyenes az visa kb egy hónapja. Nem ingyenes csomagot kell kérni ott lehet választani

(#15135) anadroid válasza Kiskopika (#15131) üzenetére


anadroid
senior tag

Ismerem a yesss-t, mint a rossz pénzt. 140 euróm veszett oda náluk. :W

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#15136) anadroid válasza qqzs (#15133) üzenetére


anadroid
senior tag

Meg kell próbálni a Curve-vel (MC), mögé téve a Revolut virtuális VISA-t. GPay és Samsung Pay megy velük, hátha a tieitek is mennek.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#15137) El Gringo válasza Leslie333 (#15129) üzenetére


El Gringo
senior tag

igényelj Curve kártyát, az MC :)

ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119

(#15138) qqzs válasza anadroid (#15136) üzenetére


qqzs
őstag

Nem mastercard kell hanem revolut mastercard. Csak ezzel a fitbitpay huban

Eladó: GTS450

(#15139) Dr.NX


Dr.NX
addikt

(#15140) shtirley válasza Andralin (#15040) üzenetére


shtirley
tag

Az általad [itt] linkelt képen az látszik, hogy neked vállalkozói számlád van, ezért évente szúrópróba szerűen ellenőriznek. Gondolom, majd akkor zárolnak, ha valamit nem találnak rendben.

(#15142) Andralin válasza shtirley (#15140) üzenetére


Andralin
aktív tag

Köszi a választ!
Ebben biztos vagy, hogy vállalkozói számlám van? Ezt meg tudom nézni valahol az appban?

Az a "self employment" csak a bevételeim forrását jelzni, legalábbis én így gondolom. És sima mezei lakossági számlát nyitottam náluk, nem vállalkozóit. És kizárólag személyes kiadásokra használom és csak lakossági folyószámláról töltöm fel. Szigorúan vigyázok, hogy semmi köze ne legyen a vállalkozásomhoz a Revolut számlámnak.

Pl. az OTP-nél is van mezei lakossági folyószámlám, amihez semmi köze a vállalkozásomhoz meg van egy "nevem + EV" néven futó külön számlám is, ami a tényleges vállakozói számlám.

A Revolutnál nem lenne ilyen különbség? Ha EV vagyok, akkor a fiókom átkonvertálják mindenképp vállalkozóira, sima lakossági számlám nem is lehet akkor náluk? Ezt most nem igazán értem. :F

[ Szerkesztve ]

(#15143) viharhozo válasza Lex Icon (#15119) üzenetére


viharhozo
addikt

Ha en a magyar kibocsatasu bankkartyamrol toltom fel a Revolutot, es utana a Revolut zarolja a szamlam, akkor azzal explicite azt jelzi, h a magyarok tamogatjak a terrorizmust meg a penzmosast, hiszen nem tudjak tisztesseggel ellenorizni a penzmozgasokat.

Sztem ez minimum aggalyos. Ha az unios bankrendszerbe bekerult egy adott osszeg, akkor a Revolut ne legyen mar pápább a pápánál, elegedjen meg a tobbi tagorszag ellenorzesevel.

"Normál" bank is bekéri a plusz iratokat, ha nagyobb mennyiségű vagy gyanús pénz kerül a számládra.

Nem tudom, mi lehet az a "nagyobb mennyiseg", de van egy olyan erzesem, h ez nem igaz. Majd az adohivatal vagy a rendorseg erdeklodik nalad, ha bajuk van, de a bank csak nagyon-nagyon trivialis esetekben fog. Vagy akkor se, siman csak jelenti az illetekes allami szervnek.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#15144) Tuomas válasza viharhozo (#15143) üzenetére


Tuomas
addikt

"Ha az unios bankrendszerbe bekerult egy adott osszeg, akkor a Revolut ne legyen mar pápább a pápánál, elegedjen meg a tobbi tagorszag ellenorzesevel."

Látom te sem érted. Nem a Revolut dönti el, hogy bekérje, vagy ne kérje, hanem a törvény szerint kell eljárnia, a törvénynek kell megfelelnie!

De mondok egy életszerű példát: Nagyon jó cimborád vesz egy új autót, majd te 5 év elteltével megveszed tőle. Eredetiségvizsgálatra akkor is el kell vinned, hiábatudod, hogy nem lopott, hiába a legjobb haverod és hiába az orrod előtt vette újonnan. Mert ez a törvény.

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15145) Somatom válasza Tuomas (#15144) üzenetére


Somatom
veterán

Az app jóvoltából ők már akkor is tudják, hogy mire készülsz, amikor még el sem indítottad a tranzakciót. Ugyan, miből állna egy figyelmeztetést dobnia a kliensalkalmazásnak, hogy ez a tranzakció/összeg az angol törvények értelmében ilyen és ilyen következményekkel jár. Biztosan folytatja?

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#15146) Tuomas válasza Somatom (#15145) üzenetére


Tuomas
addikt

Látom nehéz elolvasni és értelmezni amit írtunk tegnap. :(
Várom a válaszod ezekre:
Kikerested-e a vonatkozó törvényt erre?
Miért használod, ha bizalmatlan vagy?

We were here

(#15147) bigdady válasza viharhozo (#15143) üzenetére


bigdady
nagyúr

Egyetértek.
Csak nyitni kell online egy bankszámlát itthon egy banknál és össze kell hasonlítani a revolutos feltöltök egy igazolványt meg egy selfie-t azonosítással és meg van mi a különbség...

Viszont a bank itthon is ha bármi gyanúsat észlel először téged korlátoz vagy felmondja a számládat 30 napra és egyúttal jelzi a hatóságoknak, nem lehet hogy amíg ez nem történik meg szemet huny, mert ő szólt (és közben te pénzt mosol tovább).

[ Szerkesztve ]

(#15148) viktorhu válasza viharhozo (#15143) üzenetére


viktorhu
veterán

A pénzmosás pont erről szól. Valahol a bankrendszerbe juttatni az illegálisan szerzett pénzt, átmozgatni már az EU-n belül, ami így már legális, rendszeren belüli pénznek tűnik.

Azt nem fogja törvény megmondani, hogy hogyan kell ezt elég szigorúan ellenőrizni, így különböző szolgáltatók különböző kockázatelemzéseket használnak. De ha baj lesz, kiderül, hogy a Revolut kártyát használták arra, hogy megmozgassanak és kifehérítsenek ilyen pénzeket, akkor nekik kell majd bizonyítaniuk, hogy kellő szakmai gondossággal jártak el.

A Revolut, úgy látszik, kezdettől nyilvánvalóvá akarja tenni, hogy ha valakinek olyan bevétele van, amivel nem tud elszámolni, akkor arra nem a Revolutot érdemes használni.

Annyit azért megtesznek, hogy amikor számlát nyitsz, megkérnek, hogy kezdd el normálisan használni a kártyát, így megismernek, és kisebb lesz az esélye annak, hogy egy váratlan és szokatlan használattal (alvó számlán hirtelen jelentősebb összegek átvezetése pl.) kiakaszd a kockázatelemző szoftvert.

(#15149) Tuomas válasza bigdady (#15147) üzenetére


Tuomas
addikt

Szerintem baromira kár és felesleges ezen rugózni, mert egyikünk sem tudja, hogy Angliában pontosan hogy szól a törvény erre vonatkozóan.
Tényleg mást már nem tudok mondani, akinek ez nem tetszik ne használja. Ezzel itt a topikban nem tudunk mit kezdeni.

We were here

(#15150) vmarci21 válasza Andralin (#15142) üzenetére


vmarci21
tag

Vállalkozói fiókba email címmel lehet belépni, lakosságiba SMS-el. Ráadásul 2 külön alkalmazás a kettő, úgy hogy elég egyértelmű, melyiket használod éppen. Ha Revolut az alkalmazás neve, akkor az a sima, ha Revolut Business, akkor az a vállalkozói.

>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.