Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
gery14 #15848 üzenetére
Fizetési link létrehozása.
Alul középen "Fizetések" --> felül "Kérés" alatta "Fizetési hivatkozás"
Egy névjegyet mindenféleképpen ki kell választani (ez régebben nem így volt!)
Következő oldalon:
Baloldal deviza kiválasztás, jobboldal összeg, ----> "Kérés" katt.
Következő oldalon ha nem annak akarod küldeni a pénzt akinek a névjegyére kattintottál (pl. nem szerepel a névjegyek közt),
katt a kék linkre, és alul kiválasztod milyen alkalmazással szeretnéd elküldeni: valamelyik üzenetküldő, pl. Telegram, Viber, stb. vagy e-mail alkalmazások."Ha az otp-s kartyámrol utalok rá nem top up akkor az plusz pénz?"
Revolut-ra főleg HUF esetén nem utalunk, mert az plusz (akár nem kevés) költséggel járhat.
Kártyáról töltjük vagy fizetési link létrehozása, vagy másik Revolut fiókból küldünk.OTP kártyáról nem lehet utalni, csak a hozzátartozó számláról.
-
KTU
addikt
válasz
LordRajZoL #15847 üzenetére
Bankszámlát elhúzod balra, jobb oldalt kék négyzet "Megtekintés" katt,
Következő oldalon: "szerkesztés", "törlés"Valaki írta hogy szerkesztett valamit a bankszámlán aztán nem mentek tovább utána ugyanúgy az átutalások, lehet ez ütemezettre vonatkozott.
Nem szerkeszteném a számlaszámot, hanem törölném és újat hoznék létre.
Utána próba utalás kis összeggel! -
gery14
senior tag
Magamnak hogyan tudok pénz bekérőt kérni? Csak kis kest akarok mozgatni a béta kártyán. Ha az otp-s kartyámrol utalok rá nem top up akkor az plusz pénz?
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LordRajZoL #15610 üzenetére
Üdvözletem
Az app használatával kapcsolatba volna egy kérdésem
Tehát hozzá adok bankszámlákat amire utalni akarok
Kérdés hogy lehet törölni, változtatni?
RajZoL
zZzErre valaki?
-
Dr.NX
addikt
válasz
gzbotii #15845 üzenetére
Természetesen nem vezetek statisztikát, csak olvasom a fórumot.
Szinte csak azt olvasni pár egy-két hónapja, hogy mindenkinek a Visát ajánlja fel (alap csomag, nem béta, Mo.), ugyebár mert a Revolut a Visával szerződött. -
gzbotii
nagyúr
Amúgy, jelenleg ez a hivatalos állásfoglalás, ha már: Your card scheme will be assigned based on your location and cannot be selected.
Forrás: [link]
Ha hivatalos lesz, hogy csak prémium csomagban ill. beta lesz MC, majd frissítjük.Amúgy, honnan tudod, hogy ki a többség? Vezetsz valami statisztikát?
-
Huroq
senior tag
Par napja elkeztem használni a béta kártyát és azt vettem észre, hogy sokkal gyorsabban számolódnak el a kártyás fizetések (nem állnak ott 4-5-6 napig). Van, hogy pár órán belül megtörténik. Refund is érkezett már rá és az is órák alatt visszaérkezett. Eddig maximálisan pozitív a dolog és még hibába sem ütköztem vele.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Ingyenes visa kártyát lehet igényelni ha már van regisztraciom? -
-
-
sopruk
senior tag
válasz
viktorhu #15828 üzenetére
Én pont Tesco automatánál vásároltam, két elutasítás, harmadjára sikerült. Mind a hármat levonta, de kettőt azóta stornózott.
Egy postai fizetésnél viszont csak az elutasított szerepel, amit stornozott. Az elfogadott fizetést még nem vonta le. Kíváncsi leszek mikor veszik észre. Ha nem vonják le, írok nekik chaten... -
viktorhu
veterán
-
sopruk
senior tag
14:30-tól voltak gondok órákig, több elutasított kártyás fizetésem is volt.
Most már azt mutatja a system-status, hogy minden rendben, de az app továbbra is nagyon le van lassulva... -
bigdady
nagyúr
válasz
instantwater #15818 üzenetére
A link a Revolut honlapjára visz ahol megadja a mobilszámát majd onnan megy tovább a playbe a folyamat. Ennyi ne variáld tovább ennyiből tudja majd
-
válasz
Serpiko #15820 üzenetére
Honnan fogja tudni a Revolut a kódomat, ha közben még a Playben is jár a felhasználó?
Úgy gondoltam, hogy amikor már fenn van az app, akkor alapból az nyitja meg a Revolutos linkeket, és az alapján tudja a kódomat.
Telefonszámra küldött meghívó alapján is össze tudná kapcsolni a meghívásomat az új felhasználó számával, de mi van ha én csak kimásolom a linkemet és Viberen átküldöm neki kézzel?
-
Serpiko
addikt
válasz
instantwater #15818 üzenetére
Elég ha arra kattint amit küldtél linket és úgy csinálja végig a regisztrálást.
-
-
Szeretnék meghívni valakit, és az appom azt írja, hogy ingyen kártyát kap a meghívottam.
A kérdés az, hogy először kattintson a linkre ami elviszi őt a Google Playbe amin keresztül tudni fogja a Revolut (honnan tudná?), hogy őt én hívtam meg, jár neki az ingyen kártya,
Vagy
Töltse le az appot, majd ezután kattintson a meghívó linkre?
Köszi
-
tuzpenge
őstag
válasz
viktorhu #15813 üzenetére
Nálam is szarakszik. P, nem tudtam befizetni a gázszámlám a virtuális krtyával mert azt mondta hgy fagyasztva van (pedig nyilván nem), a fizikaival sikerült.
Más:
frissítette valaki ios alatt az appot a 6.19-re? Én megtettem de azóta nem lép be az appba (sajnájuk valami hiba történt). -
viktorhu
veterán
Nálatok működik most a revolut?
- Próbáltam a megszokott kártyámról pénzt hozzáadni, de el is felejtette a kártyámat
- Hozzáadtam a kártyát, érvényesítette, de hibajelzéssel megszakadt a folyamat
- Próbáltam pénzt váltani meglévő egyenlegről, nem változtak az egyenlegek
- Töröltem a Revolut adatait, nem ismeri fel a jelszavamat, nem érkezik meg a kóddal az sms
- Közben érkezett viszont egy SMS az banktól az 50 ezer forint Revolut vásárlásrólSzóval levonta a pénzt, egyenleghez nem adta hozzá, és most már belépni sem tudok...
Szerk: most már elfogadta a jelszót, a kód is megérkezett, de "Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt. Próbálkozz később."
-
Miért ennyire fontos a kártyatípus?
-
Dr.NX
addikt
Érdemes lenne frissíteni az összefoglalót, jelenleg ez áll benne:
"Visa vagy Mastercard kártyát fogok kapni?
Jelenleg mindkét típus használatban van, Standard csomagban bármelyiket kaphatjuk." -
bucsupeti
senior tag
Sziasztok! Új vagyok, segitsetek pls.
Most rendelnék kártyát de csak Visa van. Van errol valami infó hogy miért nem lehet választani? Fizikai és virtuálisnál is Visa látszik csak. -
bigdady
nagyúr
válasz
gixxergabi #15805 üzenetére
Én visszaírtam mert utána rendeltem fizikait és semmi nem történt. De szerintem már gpay beállításkor is át lehetett írva magyarra
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi #15804 üzenetére
Na leírom mi volt a baj a Gpay-el (hátha más is okul belőle) (oké én voltam a hunyó)
A külföldi címre kért virtual kártya jó volt, csak én az első telóval való sikertelen próbálkozás után az appban visszaállítottam a címem. (nem gondoltam, hogy most az appban lévő címet (is) nézi)
Most az appban is átírtam a külföldi címre és így hozzá tudtam adni a Pay-hez.
Kérdés hogy most már visszaírhatom a címem (elvileg igen, de már nem merem piszkálni), vagy lesz e bármi hátrány ha nem írom? -
bigdady
nagyúr
válasz
XboxGamePass #15798 üzenetére
f@sza
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest