- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
OTP Visa Online (nem dombornyomott) kártyával valakinek sikerült feltölteni a Revolutot itt?
-
sopruk
senior tag
válasz
Peter.70 #14245 üzenetére
Az összefoglalóban a készpénzfelvételi limiteknél van egy táblázat, hogy melyik bankok automatáinál ingyenes a kp felvétel:
Figyelem! Bár a Revolut nem számol fel semmilyen költséget a készpénzfelvételbél, ahogy a magyarországi bankok sem, külföldön az ATM üzemeltetője használati díjat számolhat fel . Érdemes előre tájékozódni, hogy külföldön mely bankok ATM-je ingyenes, ez a lista segítségedre lehet: Revolut Free ATM
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, revolutról EUR-ban is vehető fel kp ingyenesen? Külföldön
-
Sify
senior tag
válasz
lehella #14182 üzenetére
Voltam bent az OTP fiókjában. Azt mondta az ügyintéző, hogy nincs semmilyen tiltás a Revolut felé. Így ha hitelkártyáról töltöd fel a Revolut egyenlegedet (mivel vásárlásnak minősül), ezért erre is jár a visszatérítés. Azért ezt az infót senki ne vegye 100%-os biztosnak!
-
brownus
veterán
Izraelben visa vagy mastert érdemes vinni?
-
__Zs__
tag
válasz
__Zs__ #14109 üzenetére
Sziasztok!
Ígértem a visszajelzést a hétfői újrapróbálkozás kapcsán.1) A kártya PIN-je zárolva lett (ez látszott a tranzakciótörténet 3. sikertelen PIN megadás utáni szöveges részében) --> 1. lépésként 3 újabb próbálkozás kérése az app-on keresztül.
2) Ezt követően kp felvétel megkísérlése a még meg nem változtatott PIN-nel (pénteki állapot) , ugyanannál az ATM-nél.És láss csodát gond nélkül kiadta az ATM a pénzt!
Következtetés:
a) tényleg vak és/vagy béna vagyok, mert hiába néztem meg a telón a PIN kódot az ATM 1. "Nem megfelelő PIN" visszajelzése után, csak sikerült azt 3x hibásan megadnom
vagy
b) olyan együttállás volt, amit már nem tudok felidézni, és akkor, ott valami tényleg nem megfelelően működött.Mivel elég sokan használják a Revolut-ot, ami mögött igen komoly informatikai rendszer állhat, feltételezésem szerint funkcionalitásában alaposan kitesztelve, ezért sajnos arra jutottam, hogy a legvalószínűbb az a) opció.
No mindegy! A lényeg, hogy a visszajelzéseiteknek, ill. az azokhoz kapcsolódó egyes témák részletesebb utána nézésének köszönhetően most már sokkal többet tudok a Revolut működéséről, mint 4 nappal ezelőtt. Lehet, hogy finoman fogalmazva sem ez volt a leghathatékonyabb módja az információszerzésnek (sok-sok szöveg, meg értetlenkedés a részemről), de ettől függetlenül mindannyiótoknak hálás köszönet a vélaszokért, segítségért, ill. az ezekre szánt időért!
Üdv': __Zs__
-
bigdady
nagyúr
Apple pay-el fizettem ma és miért lehet az hogy nem kért pin kódot 5000 felett?
-
Andralin
aktív tag
válasz
#95561216 #14157 üzenetére
Erre nem is gondoltam, nem néztem meg, hogy van-e még a limitből, bár nem túl valószínű, hogy elértem volna. Addig a vadi új VISA kártyával kb. összesn 50 EUR értékben fizettem még csak. De ha legközelebb ilyen gond lesz, akkor megnézem a limitet.
Tegnap érdekes módon gond nélkül fizettem contactless módon és automatikusan levonta az EUR egyenlegből. Remékem most már marad is így.
-
BalanceR
addikt
válasz
MasterMark #14228 üzenetére
Az a kettő szerintem mindenkinél ugyan az, aki az alap csomagban van szóval ott sem csúszhatott el
-
BalanceR
addikt
válasz
instantwater #14226 üzenetére
Eurót akartam írni... Eurót utaltam TWről, de akkor ezek szerint nincs jelentősége, hogy nem volt aktiválva euro zseb a revoultban... Csak türelmetlen vagyok...
-
-
BalanceR
addikt
Sziasztok,
Gondoltam, kipróbálom a revoultot is, a transferwise-ot már egy éve használom ..
Regisztráltam, és a transferwise ról utaltam rá tizen pár dollárt...Három napon belül nem jött meg, és a transferwise számla történtben is függőben volt az utalás, akkor láttam, hogy a revoultban nem volt aktiválva az euro zseb, beaktiváltam, a transferwise jelezte, hogy elutalva, sikeres, viszont a revoultra továbbra sem érkezett meg...
Ilyenkor mi van? Már 4 napja történt a tranzakció, az iban 100% hogy pontos.
Ötletek? -
KTU
addikt
Ha mostanában jár le a kártyád, nagy valószínűséggel VISA lesz.
Ha több év múlva, akkor itt tedd fel a kérdésed. -
Laox
aktív tag
Most Mastercard kártyám van, viszont mostanában csak Visát lehet rendelni. Ha lejár az MC-m, akkor utána Visát kapok tőlük?
-
MasterMark
titán
válasz
gixxergabi #14217 üzenetére
Gyakorlatilag mindegy milyen név van a kártyára írva, nekem el van írva a nevem egy betűvel. Semmi gond nincs belőle, az OTP oldalára is azt írok névnek amit akarok, nem ellenőrzi.
-
-
Tuomas
addikt
válasz
gixxergabi #14217 üzenetére
Az appban elnevezett kártyát azt te látod. A kártyára írt név egyértelmű, leírtam, nem véletlenül van úgy, ahogy. Az 5 perces dolgot meg kell szokni, ez az új divat.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Tuomas #14214 üzenetére
A problémám az volt, hogy ez a háklis rendszer ami csak a saját névre kiállított kártyával lehet ügyköltséget fizetni, most az a baja hogy kártyára nyomva keresztnév van elől, vagy az appban kellett elneveznem saját névre a kártyát,(na jó ezt nem hiszem) vagy a kártykibocsájtó bank névre volt e háklis (erre tippelek)...vagy épp az otp rendszer szarakodott, de ezt már úgyse tudjuk meg...
A fura az volt hogy nem írt semmit, még az appban is engedélyeztetnem kellett 5percen belül a fizetést (előtte ilyet se csinált még) és mégse... -
-
Tuomas
addikt
válasz
gixxergabi #14212 üzenetére
Külföldön ez már csak így megy. Mármint, hogy a keresztnév van elől. De attól még a te neved van rajta nem? Nem értem a problémát.
-
Gsx-rr
veterán
Probalok utalni. Elinditom az utalast, irja ,hogy varjam a megerosito emailt.
Megjon ranyomok: Something WrongSemmit se csinalok jon meg utana 3 ugyanolyan email.
Mi a baj?
Utaltam mar tobbszor -
-
Tuomas
addikt
válasz
gixxergabi #14207 üzenetére
Felcserélték a neved?
Lali helyet Tódor lett, vagy ezt hogy kell elképzelni?
Amúgy azért tudod elnevezni a kártyádat, hogy könnyebben tudd azonosítani, pl lehet 3 fizikai kártyád, azért így könnyebben el lehet őket különíteni. -
petipetya
nagyúr
válasz
gixxergabi #14207 üzenetére
Nálam "fizikai" a neve, ez alapján semmi jelentősége.
-
gixxergabi
senior tag
Annak van bármi jelentősége, hogy appban milyen nevet adok a fizikai kártyának?
Hisz már "gyárilag" rá van nyomva, bár felcserélték a nevem.
Otp webes felületen sokadjára tudtam fizetni, pedig az appban még engedélyeztetnem is kellett, mégse vonták le, és a weboldalon se történt semmi.
Aztán az appban elneveztem a kártyát a saját nevemre, és a weben a kártykibocsájtó bank nevéhez csak annyit írtam Revolut, így elfogadta.
Előtte próbáltam Revolut LTD meg Revolut Limited -et írni oda de nem volt jó. Ezeket itt a fórumban találtam.
Vagy csak Otp fizetés hiba volt 10 percig fene se tudja... -
bigdady
nagyúr
válasz
Takumi1987 #14203 üzenetére
És innen amerikai adóalany is vagy és mindenhol külön kell nyilatkoznod minden szarról meg a bankodban is ha van. Asszem
De ezt lenyikatkoztad előre revolut appban meg kellett adójelet is megadni nem! Legalábbis úgy emlékszem én itt álltam le. -
kovisoft
őstag
válasz
Takumi1987 #14203 üzenetére
Elvileg fel kell tüntetned. Gyakorlatilag nem tudom, hogy a Revolut lejelenti-e a NAV felé az ilyen ügyleteket. Ha igen, akkor automatikusan benne lesz a NAV által készített SZJA tervezetedben.
-
Takumi1987
újonc
válasz
kovisoft #14197 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
Én próba gyanánt vettem egy Litecoint és vissza is váltottam kemény 700Huf hasznom volt rajta utána említették meg nekem hogy van adózás utána
Akkor ezt most majd fel kell tüntetnem a bevallásban?
Én azt hittem hogy úgy kezelik mint más valutát.Amúgy teljesen megvagyok elégedve a kártyával eddig semmi gondom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest