Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15651) LordRajZoL


LordRajZoL
aktív tag

Estét

Most használtam s kártyát egy kisebb sparba
Amin meglepődtem hogy Lidl-t regisztrált eladónak

zZz

(#15652) sb95 válasza LordRajZoL (#15651) üzenetére


sb95
csendes tag

Ez az este nem a revolute. Vasaroltam ket boltban fel ora elteressel, gyogyszertar + ruhazat, egyiket se vonta le meg. Azt ki tudja, lehet azt mondtak bent, rendes ember ez, ajandekot erdemel :D

(#15653) Digitalpimp


Digitalpimp
senior tag

Én meg most fizettem online 5.117.-Ft-ot, plusz ott virít halványan egy -117.-Ft is! Ez meg mi a wtf?! Forint volt az egyenlegen, abból is vonta le. :((

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#15654) Digitalpimp válasza Digitalpimp (#15653) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Közben rájöttem, már későn van. :B

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#15655) huan válasza Digitalpimp (#15654) üzenetére


huan
őstag

Ilyesmikről dobjatok printscreen-t, hogy segíteni tudjunk.
Fogadjunk a széfbe tette a 117 aprót :)

(#15656) C64


C64
őstag

Sziasztok.

Újra kellett tennem az appot és most szembesültem azzal a ténnyel, hogy az összes elrejtett tranzakció ismét látható a főoldalon. Nincs rá semmi opció, hogy egyszerre el lehessen tüntetni az összeset? Egyenként macerás lenne több száz tételt elrejteni.... Köszi

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#15657) KTU válasza C64 (#15656) üzenetére


KTU
addikt

A fő oldalon?
Minden deviza alatt ott vannak a tranzakciók.

Amúgy mire jó ha elrejted?
Úgy is csak a felső 3 - 4 db látszik.
Hogy több látszódjon fentebb kell húzni.
Akkor meg nem mindegy. :U

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#15658) anadroid válasza KTU (#15657) üzenetére


anadroid
senior tag

Ne lássa (olyan könnyen) az asszony. ;]

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#15659) Depression válasza Faby (#15627) üzenetére


Depression
veterán

Fogadjunk, hogy a Rózsadombon laksz... Voltam Pizzafutár ott, 100Ft jár pizzánként, ami ugye a benzint sem fedezi, nemhogy a kocsi amortizációját, és találkoztam olyannal, aki megharagudott, hogy a 995Ft-os pizzára adott 5Ft-os borravalót nem háláltam meg, hanem inkább visszaadtam.
Igen, ezeken a helyeken, beleértve a felszolgálókat is, belevan számítva a borravaló, azt a tulaj zsebrevágja. A 10% jachtot az, aki tényleg kiszolgált sosem fogja látni. A párom mesterpincér, aláíratják vele a papírt, hogy átvette, majd még neki kell adóznia utána, de sosem fogja megkapni.
Elhiszem, hogy téged nem zavar, csak majd ne csodálkozz, ha olyantól kapod a pizzát, aki ennyi pénznek is örül, aki szívvel csinálta volna, az meg most máshol dolgozik.
Most, hogy már rég inkább felsővezetőként dolgozom, sosem felejtem el azokat a pillanatokat, amikor ezen múlott, hogy eszek-e este, vagy sem, vagy felvettek-e stopposként hazafelé. Meg amikor ráborítottam az asztalt egy ügyvédtanoncra, amikor azt mondta, hogy nem érti a dolgozó embereket, ő inkább elvégez egy harmadik diplomát. 'Hisz az apja fizeti'.

[ Szerkesztve ]

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#15660) mufi


mufi
senior tag

Ha pl OTP, vagy Unicredit forint alapú számláról akarok Revoltura utalni, azt hogyan kell, ha még nem érkezett meg a fizikai kártya?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15661) viktorhu válasza mufi (#15660) üzenetére


viktorhu
veterán

Az OTP-s vagy unicredites kártyáddal. Simán a hozzáadás gombbal.

(#15662) warning19


warning19
csendes tag

Gondoltam megosztom veletek, hogy áll a Revoluttal az ügyünk.
Jelenleg kb. 1 hónapja várjuk, hogy küldjenek az ügyvéd által írt levélre választ. A levélben röviden az van, hogy azonnali hatállyal felmondjuk a szerződést szerződésszegés miatt, ugyanis semmi jogunk nincs ilyen módon zárolni összeget és haladéktalanul utalják vissza, különben büntető feljelentést teszünk. Ezt a levelet elküldte az angol pénzügyi felügyeletnek is, hogy vizsgálják ki az ügyet és intézkedjenek.
Elmondása szerint a Revolut már azzal erősen aggályos magatartást tanúsított, hogy üzleti és banktitoknak minősülő iratokat kért be. Időhúzási szándékkal olyan utalások igazolását kérték, amik teljesen egyértelmű miért kerültek elküldésre. Az meg, hogy mindenféle indok nélkül hónapokra zárolnak pénzt, a megkeresésekre nem válaszolnak érdemben, szándékosan akadályozzák a kommunikációt, erősen bűncselekmény gyanús.
Találkozott már hasonló esettel, igaz az nem a Revoluttal kapcsolatban volt. Ott az MNB segítségét kérték, hogy vegye fel az adott ország társszervével a kapcsolatot és gyakoroljanak nyomást a jogsértő cégre. Ez állítólag használt és az ügyfele visszakapta a pénzét. Ha nem érkezik válasz hamarosan akkor ez lesz a következő lépés.
Közben hallottunk olyan esetet külföldi céggel, hogy több 100 000€-t zároltak indok nélkül, ők is küzdenek velük egyelőre.
Ezek után úgy gondolom, nagyon gondolja meg mindenki, hogy egy ilyen céggel kapcsolatba akar e kerülni.

(#15663) mufi válasza viktorhu (#15661) üzenetére


mufi
senior tag

Értem, és ha azt szeretném, hogy pl te utalj, akkor milyen számot kell megadnom?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15664) viktorhu válasza mufi (#15663) üzenetére


viktorhu
veterán

Küldenél nekem egy fizetési linket, ahol kártyával tudnék neked fizetni.

Szerk: B verzió: meghívnál engem is a revolutba, ha még nekem nem lenne, feltölteném a saját számlámra, és onnan egy kattintással elküldeném neked a pénzt.

[ Szerkesztve ]

(#15665) mufi válasza viktorhu (#15664) üzenetére


mufi
senior tag

Az volt a gond konkrétan, hogy asszony az OTP számlájáról nem tudott nekem az OTP netbankból utalni....

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15666) viktorhu válasza mufi (#15665) üzenetére


viktorhu
veterán

Elvileg tudnia kellett volna, de az nemzetközi utalás, nem éri meg. Jobban jársz, ha meghívod őt is, az ő kártyájával feltöltitek az ő revolutjára, onnan meg átküldi neked.

(#15667) mufi válasza viktorhu (#15666) üzenetére


mufi
senior tag

Vágom. Még egy utolsó kérdés, Revolutrol hogyan tudok paypalra utalni? Az én paypal accountom a saját revolut virtuális kártyámra épül..fu de kusza ez...

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15668) Brandynew válasza Depression (#15659) üzenetére


Brandynew
őstag

Kíváncsi lennék, hogy mennyi volt a béred a borravalón felül. Kétlem, hogy kevesebb, mint amennyiből nagyon sokan élnek. Van futár ismerősöm a Netpincér GO-nál egy vidéki városban, és bő nettó 350 ezer Ft-ot visz haza. Ha te a felét megkerested (persze nem tudom, ez mikor volt, nyilván számoljunk az inflációval), akkor már nem panaszkodhatsz, mert nagyon sokan keresnek annyit, mint te kerestél, csak éppen ők borravalót sem kapnak mellé. Úgy látom, hogy erős irigység van benned azokkal szemben, akik továbbtanultak.

(#15669) Andralin válasza Andralin (#15650) üzenetére


Andralin
aktív tag

Azóta is naponta szedegeti le a 450 Ft-ot, hiába van ott a Prémium biztosítás.

A Prémium látszólag be van kapcsolva és aktív, mégis rendületlenül vonogatja a napi díjasat. :(

Ügyfélszolgálat mint olyan látszólag nem létezik, immár 20 órája csak elérhető ügynököt keresgél, panaszt nem tudok tenni.

Mit lehet ilyenkor tenni?
A prioritásosnak hazudott ügyfélszolgálat mégis mit jelent mostanában, hány napba telik mire van lehetőség beszélni valakivel? :U

(#15670) bigdady válasza mufi (#15665) üzenetére


bigdady
nagyúr

Pedig elvileg van Iban számod az appban oda kell utalni neki

(#15671) Brandynew válasza Andralin (#15669) üzenetére


Brandynew
őstag

Átlagosan 60 másodperc, mire kapcsolnak élő személyt. Nálad valami megakadt, mert Ritát automatikusan be kéne tegye, ahogy rákattintasz a chatre. Nem lehet, hogy épp nem volt neted, amikor megnyitottad a felületet? Én most direkt kipróbáltam, és most is hozta a 60 másodperces szintidőt.

A biztosítási pénzt meg gondolom azért vonja, mert még be van kapcsolva a napi biztosítás előfizetésed.

Ha mondasz egy nevet, e-mail címet PM-ben, akkor rákérdezek a supportnál.

[ Szerkesztve ]

(#15672) gzbotii válasza Brandynew (#15668) üzenetére


gzbotii
veterán

Figy, más világban élsz. Én két egyetemre jártam, az elsőt anyumék finanszírozták, utána magam kellett eltartani. Voltam pizzafutár és báros is. Tudod mennyit fizettek futárként? Kezdő fizu 80.000Ft. érted, ez akkor, amikor egy szoba bérlése 40+rezsi. Borravaló nélkül kajára se futta volna.
És igen, ilyen helyeken a legtöbb főnök úgy számol, hogy úgyis kap borravalót, azért adnak ilyen lehetetlen fizut. Különbség az, hogy amikor két évvel később BP-i szinten is jó fizum volt, se felejtettem el ezt.
De így van, a futár és a pincér is megkapja a fizetését, hanem, meg ő a hülye. Az én K.. anyámat, hogy mertem nem éhen halni.

[ Szerkesztve ]

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#15673) gzbotii válasza Brandynew (#15671) üzenetére


gzbotii
veterán

Ez a 60mp honnan van? Mert ha egy hivatalos Rev leírás, akkor is vastagon kétlem, hogy így lenne. 15 beszélgetés körül járok velük, ebből kb háromszor azonnal kapcsoltak. Máskor volt 6 óra is. Többen is panaszkodtak, hogy több órát kell várni néha.

[ Szerkesztve ]

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#15674) Brandynew válasza gzbotii (#15672) üzenetére


Brandynew
őstag

Ez nem a főnök vagy nem a vásárlók hibája. Senki nem kényszerített, hogy olyan munkát végezz, amelynek a bérezése számodra nem kielégítő. Én is dolgoztam egyetem mellett, és nekem még az elsőt sem a szüleim fizették.

(#15675) Brandynew válasza gzbotii (#15673) üzenetére


Brandynew
őstag

Nekem annyi szokott lenni, nyilván attól függ, hogy mikor foglalkozol vele. Én reggelente érek rá erre általában, és ilyenkor rögtön kapcsol, nem mondom, hogy nincsenek olyan napszakok, amikor órákat kell várni, de Andralin 20 órája nem reális, ott vagy kifagyott az app, vagy már meg van nyitva egy másik aktív chat ablak, csak nem vette észre.

[ Szerkesztve ]

(#15676) Andralin válasza Brandynew (#15671) üzenetére


Andralin
aktív tag

> Nem lehet, hogy épp nem volt neted, amikor megnyitottad a felületet?

Nem tapasztaltam semmi net problémát, amikor tévesnek akartam jelenteni a 450 Ft-os levonást.

> A biztosítási pénzt meg gondolom azért vonja, mert még be van kapcsolva a napi biztosítás előfizetésed.

Lehet, hogy igazad van!
Akkor lehetséges, hogy a prémium csomag aktiválása után kézzel még ki is kellene kapcsolni a régebbi, napidíjas biztosítást, különben továbbra is vonják a díjat, hiába van ott a prémium csomag?
Mondjuk azért én azt várnám, hogy a prémium aktiválásakor automatikusan törlik a fizetős biztosítást, vagy legalább egy figyelmeztetést írnak, hogy kapcsold ki kézzel te madár, különben továbbra is vonni fogjuk a pénzt naponta. Eszembe nem jutott volna, hogy azt kézzel még törölni is kell, nem volt elég megvenni a prémium csomagot.

És most már hogy közben elutaztam külföldre, nem engedi kikapcsolni a napidíjas verziót, ezért lenne jó az ügyfélszolgálattal beszélni, hátha ők ki tudnák nekem kapcsolni, meg talán visszakapnám a feleslegesen levont napidíjakat.

> Ha mondasz egy nevet, e-mail címet PM-ben, akkor rákérdezek a supportnál.

Szuper, nagyon köszi a felajánlást! :R

(#15677) Andralin válasza Brandynew (#15675) üzenetére


Andralin
aktív tag

> ott vagy kifagyott az app, vagy már meg van nyitva egy másik aktív chat ablak, csak nem vette észre.

Elvileg nincs másik aktív chat folyamatban.
Azt se vettem észre, hogy kifagyott volna az app, de ha így is lett volna, akkor ennyi lenne, utána többet már nem is tudnák hibát jelenteni nekik soha, mert beragadt egy chat session?

[ Szerkesztve ]

(#15678) thommypl válasza UberMutant (#15390) üzenetére


thommypl
tag

Intersparban nem tudom kipróbálni, de a lidl-ben működött a megváltoztatott pin kóddal

(#15679) vnorbi válasza warning19 (#15662) üzenetére


vnorbi
aktív tag

Köszi, hogy időnként adsz hírt a fejleményekről. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége. Mások történetei azt vetítik előre, hogy egyszer csak lezárul a vizsgálat, a benn lévő pénzt visszaadják, és indoklás nélkül szerződést bont a Revolut, de ha jogi útra tereltétek, akkor remélhetőleg kaptok majd magyarázatot, hogy mi és miért történik/történt.

[ Szerkesztve ]

(#15680) mufi válasza bigdady (#15670) üzenetére


mufi
senior tag

Paypalra lehet utalni Revolutrol?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15681) A.Winston


A.Winston
tag

Sziasztok,

valakki tud segíteni megmondani, hogy osztrák gyorshajtás bírságot be lehet erről fizetni?
Sepa számla számom, BIC azonosítóm meg egy közleménybe kellő ügyazonosítóm van.
Nem nagy összeg 45 eur, de ha bankkal csináltatom, akkor ilyen-olyan jogcímeken 80-ra akarnak kerekíteni... Nonszensz. Gondoltam ideje kipróbálni ezt v transferwise-t.

[ Szerkesztve ]

nincs

(#15682) Reverting válasza A.Winston (#15681) üzenetére


Reverting
őstag

Igen...

iPhone 14 Pro Max Space Black / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black

(#15683) bigdady válasza mufi (#15680) üzenetére


bigdady
nagyúr

Összefoglaló szerint mókolással csak

(#15684) gixxergabi válasza Andralin (#15676) üzenetére


gixxergabi
senior tag

"És most már hogy közben elutaztam külföldre, nem engedi kikapcsolni a napidíjas verziót,"
Vpn-el nem lehet átverni, hogy "hazaugrottam lemondani a biztosítást"?

(#15685) mufi válasza bigdady (#15683) üzenetére


mufi
senior tag

Koszi, most olvasom, hat nem nagyon tetszik a gondolat. Nekem konmretan Revolutrol kellene utalni paypalra, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire komplikalt vagy lehetetlen....

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15686) bigdady válasza mufi (#15685) üzenetére


bigdady
nagyúr

Most olvasom tényleg nem kis mókolás :DDD

(#15687) agroman válasza mufi (#15680) üzenetére


agroman
senior tag

minek utalnal? berakod a virtualis karytadat a PP ala es kesz.

------

(#15688) Andralin válasza gixxergabi (#15684) üzenetére


Andralin
aktív tag

> Vpn-el nem lehet átverni, hogy "hazaugrottam lemondani a biztosítást"?

Szerintem a GPS pozíciót is nézi tutira ilyenkor.
A sárgolyóbis másik felén vagyok, nem 5 perc volt ide az út és feltételezem, hogy a Revolut app végig látta, ahogy idefelé tartok a köztes reptereken átszállások során.
Kicsit gyanús lenne, ha hirtelen egyik percről a másikra otthon lennék majd utána hirtelen megint itt. :U

(#15689) anadroid válasza Andralin (#15688) üzenetére


anadroid
senior tag

FakeGPS?

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#15690) mufi válasza bigdady (#15686) üzenetére


mufi
senior tag

Következő élmény: mondom gyorsan visszautalom a pénzt a saját számlámra...erre...utalás után írja ki, hogy 3 nap múlva érkezik csak meg??? :W
Nem régóta használom, de kezd a tököm tele lenni a Revoluttal.

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15691) mufi válasza agroman (#15687) üzenetére


mufi
senior tag

Beraktam, de a paypal nem látja, hogy van rajta pénz...

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15692) bigdady válasza mufi (#15690) üzenetére


bigdady
nagyúr

Gyorsabb lesz az, szerintem az valami max lesz csak. Majd írj mennyi lett

(#15693) Tuomas válasza mufi (#15691) üzenetére


Tuomas
addikt

Nem bántásként, de szerintem (a korábbi hozzászólásaidat is beleértve) egy kicsit el vagy tájolva, melyik szolgáltatás hogyan működik és mire való.. :(

[ Szerkesztve ]

We were here

(#15694) anadroid válasza mufi (#15690) üzenetére


anadroid
senior tag

Lesz az 3 óra is :K . A délig indított utalások általában még aznap megjönnek, tinglitangli bankoknál másnap reggel.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#15695) mufi válasza Tuomas (#15693) üzenetére


mufi
senior tag

Lehet, de a lényeg az, hogy nem lehet Revolutról paypalra utalni. Sajnos az olyan "eltájoltak" beszopják ezzel majd, úgy látom. De hülye voltam, hogy hagytam magam rábeszélni...
Utaltam volna direkt paypalra a számlámról, már nem lenne semmi gondom :DDD

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#15696) Andralin válasza anadroid (#15689) üzenetére


Andralin
aktív tag

> FakeGPS?

Igen, és akkor majd leszimulálom nekik a 30+ órás hazautazást meg rögtön utána a visszautazást? 4 napig meg a mobilomat se használom közben. Tuti bukta.
Csalás miatt meg az egész biztosítást is érvényteleníthetik a végén, ha a rendszer alappillérjét, a tartózkodási helyemet hamisítom meg.

De miért bíztattok csalásra? Szeretném csalás nélkül megoldani, már ha szóba állnának velem.

[ Szerkesztve ]

(#15697) Tuomas válasza mufi (#15695) üzenetére


Tuomas
addikt

De miért nem elég az, ha paypal mögé be van téve egy bankkártya?

We were here

(#15698) KTU válasza anadroid (#15694) üzenetére


KTU
addikt

Ma valami process probléma lehet a HUF --> HUF utalással,
szokás szerint reggel indítottam, és még nem érkezett meg, holott ebből a fiókból indítva, pár óra múlva legkésőbb 9-ig meg szokott érkezni a CIB-re.
Igaz ma kicsit később indítottam 7:30 körül, mivel egy másik bankból érkező pénz beérkezése is csúszott, hajnal 4 - 5 óra körül be szokott futni.
Central European Time

Egy másikból is indítottam HUF --> HUF utalást, de az ha hajnalban indítom is, mindig +24h az előző fiókhoz képest.

Nem aggódás miatt írtam, csak amolyan helyzetjelentés. :D

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#15699) agroman válasza mufi (#15691) üzenetére


agroman
senior tag

nem is kell hogy lassa. a revoluton a fizetni valod devizajara valtod a penzed es a PP-n a Rev-es kartyaddal fizetsz.

------

(#15700) Drenadar válasza mufi (#15695) üzenetére


Drenadar
veterán

de azt nem értjük minek akarsz a paypalra utalni??? nem kell hogy a paypal EGYENLEGEN legyen pénz ahhoz hogy tudj vele fizetni. van mögötte betéve egy kártya és ennyi. majd a többit tudja a paypal. nem kell utalgatni semmit sehova felejtsük már el ezt.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.