- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTU
addikt
válasz
anadroid #15694 üzenetére
Ma valami process probléma lehet a HUF --> HUF utalással,
szokás szerint reggel indítottam, és még nem érkezett meg, holott ebből a fiókból indítva, pár óra múlva legkésőbb 9-ig meg szokott érkezni a CIB-re.
Igaz ma kicsit később indítottam 7:30 körül, mivel egy másik bankból érkező pénz beérkezése is csúszott, hajnal 4 - 5 óra körül be szokott futni.
Central European TimeEgy másikból is indítottam HUF --> HUF utalást, de az ha hajnalban indítom is, mindig +24h az előző fiókhoz képest.
Nem aggódás miatt írtam, csak amolyan helyzetjelentés.
-
Andralin
aktív tag
válasz
anadroid #15689 üzenetére
> FakeGPS?
Igen, és akkor majd leszimulálom nekik a 30+ órás hazautazást meg rögtön utána a visszautazást? 4 napig meg a mobilomat se használom közben. Tuti bukta.
Csalás miatt meg az egész biztosítást is érvényteleníthetik a végén, ha a rendszer alappillérjét, a tartózkodási helyemet hamisítom meg.De miért bíztattok csalásra? Szeretném csalás nélkül megoldani, már ha szóba állnának velem.
-
-
Andralin
aktív tag
válasz
gixxergabi #15684 üzenetére
> Vpn-el nem lehet átverni, hogy "hazaugrottam lemondani a biztosítást"?
Szerintem a GPS pozíciót is nézi tutira ilyenkor.
A sárgolyóbis másik felén vagyok, nem 5 perc volt ide az út és feltételezem, hogy a Revolut app végig látta, ahogy idefelé tartok a köztes reptereken átszállások során.
Kicsit gyanús lenne, ha hirtelen egyik percről a másikra otthon lennék majd utána hirtelen megint itt. -
A.Winston
tag
Sziasztok,
valakki tud segíteni megmondani, hogy osztrák gyorshajtás bírságot be lehet erről fizetni?
Sepa számla számom, BIC azonosítóm meg egy közleménybe kellő ügyazonosítóm van.
Nem nagy összeg 45 eur, de ha bankkal csináltatom, akkor ilyen-olyan jogcímeken 80-ra akarnak kerekíteni... Nonszensz. Gondoltam ideje kipróbálni ezt v transferwise-t. -
vnorbi
aktív tag
válasz
warning19 #15662 üzenetére
Köszi, hogy időnként adsz hírt a fejleményekről. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége. Mások történetei azt vetítik előre, hogy egyszer csak lezárul a vizsgálat, a benn lévő pénzt visszaadják, és indoklás nélkül szerződést bont a Revolut, de ha jogi útra tereltétek, akkor remélhetőleg kaptok majd magyarázatot, hogy mi és miért történik/történt.
-
thommypl
tag
válasz
UberMutant #15390 üzenetére
Intersparban nem tudom kipróbálni, de a lidl-ben működött a megváltoztatott pin kóddal
-
Andralin
aktív tag
válasz
Brandynew #15675 üzenetére
> ott vagy kifagyott az app, vagy már meg van nyitva egy másik aktív chat ablak, csak nem vette észre.
Elvileg nincs másik aktív chat folyamatban.
Azt se vettem észre, hogy kifagyott volna az app, de ha így is lett volna, akkor ennyi lenne, utána többet már nem is tudnák hibát jelenteni nekik soha, mert beragadt egy chat session? -
Andralin
aktív tag
válasz
Brandynew #15671 üzenetére
> Nem lehet, hogy épp nem volt neted, amikor megnyitottad a felületet?
Nem tapasztaltam semmi net problémát, amikor tévesnek akartam jelenteni a 450 Ft-os levonást.
> A biztosítási pénzt meg gondolom azért vonja, mert még be van kapcsolva a napi biztosítás előfizetésed.
Lehet, hogy igazad van!
Akkor lehetséges, hogy a prémium csomag aktiválása után kézzel még ki is kellene kapcsolni a régebbi, napidíjas biztosítást, különben továbbra is vonják a díjat, hiába van ott a prémium csomag?
Mondjuk azért én azt várnám, hogy a prémium aktiválásakor automatikusan törlik a fizetős biztosítást, vagy legalább egy figyelmeztetést írnak, hogy kapcsold ki kézzel te madár, különben továbbra is vonni fogjuk a pénzt naponta. Eszembe nem jutott volna, hogy azt kézzel még törölni is kell, nem volt elég megvenni a prémium csomagot.És most már hogy közben elutaztam külföldre, nem engedi kikapcsolni a napidíjas verziót, ezért lenne jó az ügyfélszolgálattal beszélni, hátha ők ki tudnák nekem kapcsolni, meg talán visszakapnám a feleslegesen levont napidíjakat.
> Ha mondasz egy nevet, e-mail címet PM-ben, akkor rákérdezek a supportnál.
Szuper, nagyon köszi a felajánlást!
-
Brandynew
őstag
válasz
gzbotii #15673 üzenetére
Nekem annyi szokott lenni, nyilván attól függ, hogy mikor foglalkozol vele. Én reggelente érek rá erre általában, és ilyenkor rögtön kapcsol, nem mondom, hogy nincsenek olyan napszakok, amikor órákat kell várni, de Andralin 20 órája nem reális, ott vagy kifagyott az app, vagy már meg van nyitva egy másik aktív chat ablak, csak nem vette észre.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Brandynew #15668 üzenetére
Figy, más világban élsz. Én két egyetemre jártam, az elsőt anyumék finanszírozták, utána magam kellett eltartani. Voltam pizzafutár és báros is. Tudod mennyit fizettek futárként? Kezdő fizu 80.000Ft. érted, ez akkor, amikor egy szoba bérlése 40+rezsi. Borravaló nélkül kajára se futta volna.
És igen, ilyen helyeken a legtöbb főnök úgy számol, hogy úgyis kap borravalót, azért adnak ilyen lehetetlen fizut. Különbség az, hogy amikor két évvel később BP-i szinten is jó fizum volt, se felejtettem el ezt.
De így van, a futár és a pincér is megkapja a fizetését, hanem, meg ő a hülye. Az én K.. anyámat, hogy mertem nem éhen halni. -
Brandynew
őstag
válasz
Andralin #15669 üzenetére
Átlagosan 60 másodperc, mire kapcsolnak élő személyt. Nálad valami megakadt, mert Ritát automatikusan be kéne tegye, ahogy rákattintasz a chatre. Nem lehet, hogy épp nem volt neted, amikor megnyitottad a felületet? Én most direkt kipróbáltam, és most is hozta a 60 másodperces szintidőt.
A biztosítási pénzt meg gondolom azért vonja, mert még be van kapcsolva a napi biztosítás előfizetésed.
Ha mondasz egy nevet, e-mail címet PM-ben, akkor rákérdezek a supportnál.
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin #15650 üzenetére
Azóta is naponta szedegeti le a 450 Ft-ot, hiába van ott a Prémium biztosítás.
A Prémium látszólag be van kapcsolva és aktív, mégis rendületlenül vonogatja a napi díjasat.
Ügyfélszolgálat mint olyan látszólag nem létezik, immár 20 órája csak elérhető ügynököt keresgél, panaszt nem tudok tenni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
A prioritásosnak hazudott ügyfélszolgálat mégis mit jelent mostanában, hány napba telik mire van lehetőség beszélni valakivel? -
Brandynew
őstag
válasz
Depression #15659 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy mennyi volt a béred a borravalón felül. Kétlem, hogy kevesebb, mint amennyiből nagyon sokan élnek. Van futár ismerősöm a Netpincér GO-nál egy vidéki városban, és bő nettó 350 ezer Ft-ot visz haza. Ha te a felét megkerested (persze nem tudom, ez mikor volt, nyilván számoljunk az inflációval), akkor már nem panaszkodhatsz, mert nagyon sokan keresnek annyit, mint te kerestél, csak éppen ők borravalót sem kapnak mellé. Úgy látom, hogy erős irigység van benned azokkal szemben, akik továbbtanultak.
-
warning19
csendes tag
Gondoltam megosztom veletek, hogy áll a Revoluttal az ügyünk.
Jelenleg kb. 1 hónapja várjuk, hogy küldjenek az ügyvéd által írt levélre választ. A levélben röviden az van, hogy azonnali hatállyal felmondjuk a szerződést szerződésszegés miatt, ugyanis semmi jogunk nincs ilyen módon zárolni összeget és haladéktalanul utalják vissza, különben büntető feljelentést teszünk. Ezt a levelet elküldte az angol pénzügyi felügyeletnek is, hogy vizsgálják ki az ügyet és intézkedjenek.
Elmondása szerint a Revolut már azzal erősen aggályos magatartást tanúsított, hogy üzleti és banktitoknak minősülő iratokat kért be. Időhúzási szándékkal olyan utalások igazolását kérték, amik teljesen egyértelmű miért kerültek elküldésre. Az meg, hogy mindenféle indok nélkül hónapokra zárolnak pénzt, a megkeresésekre nem válaszolnak érdemben, szándékosan akadályozzák a kommunikációt, erősen bűncselekmény gyanús.
Találkozott már hasonló esettel, igaz az nem a Revoluttal kapcsolatban volt. Ott az MNB segítségét kérték, hogy vegye fel az adott ország társszervével a kapcsolatot és gyakoroljanak nyomást a jogsértő cégre. Ez állítólag használt és az ügyfele visszakapta a pénzét. Ha nem érkezik válasz hamarosan akkor ez lesz a következő lépés.
Közben hallottunk olyan esetet külföldi céggel, hogy több 100 000€-t zároltak indok nélkül, ők is küzdenek velük egyelőre.
Ezek után úgy gondolom, nagyon gondolja meg mindenki, hogy egy ilyen céggel kapcsolatba akar e kerülni. -
mufi
senior tag
Ha pl OTP, vagy Unicredit forint alapú számláról akarok Revoltura utalni, azt hogyan kell, ha még nem érkezett meg a fizikai kártya?
-
Depression
veterán
Fogadjunk, hogy a Rózsadombon laksz... Voltam Pizzafutár ott, 100Ft jár pizzánként, ami ugye a benzint sem fedezi, nemhogy a kocsi amortizációját, és találkoztam olyannal, aki megharagudott, hogy a 995Ft-os pizzára adott 5Ft-os borravalót nem háláltam meg, hanem inkább visszaadtam.
Igen, ezeken a helyeken, beleértve a felszolgálókat is, belevan számítva a borravaló, azt a tulaj zsebrevágja. A 10% jachtot az, aki tényleg kiszolgált sosem fogja látni. A párom mesterpincér, aláíratják vele a papírt, hogy átvette, majd még neki kell adóznia utána, de sosem fogja megkapni.
Elhiszem, hogy téged nem zavar, csak majd ne csodálkozz, ha olyantól kapod a pizzát, aki ennyi pénznek is örül, aki szívvel csinálta volna, az meg most máshol dolgozik.
Most, hogy már rég inkább felsővezetőként dolgozom, sosem felejtem el azokat a pillanatokat, amikor ezen múlott, hogy eszek-e este, vagy sem, vagy felvettek-e stopposként hazafelé. Meg amikor ráborítottam az asztalt egy ügyvédtanoncra, amikor azt mondta, hogy nem érti a dolgozó embereket, ő inkább elvégez egy harmadik diplomát. 'Hisz az apja fizeti'. -
C64
őstag
Sziasztok.
Újra kellett tennem az appot és most szembesültem azzal a ténnyel, hogy az összes elrejtett tranzakció ismét látható a főoldalon. Nincs rá semmi opció, hogy egyszerre el lehessen tüntetni az összeset? Egyenként macerás lenne több száz tételt elrejteni.... Köszi
-
huan
őstag
válasz
Digitalpimp #15654 üzenetére
Ilyesmikről dobjatok printscreen-t, hogy segíteni tudjunk.
Fogadjunk a széfbe tette a 117 aprót -
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp #15653 üzenetére
Közben rájöttem, már későn van.
-
Digitalpimp
senior tag
Én meg most fizettem online 5.117.-Ft-ot, plusz ott virít halványan egy -117.-Ft is! Ez meg mi a wtf?! Forint volt az egyenlegen, abból is vonta le.
-
sb95
csendes tag
válasz
LordRajZoL #15651 üzenetére
Ez az este nem a revolute. Vasaroltam ket boltban fel ora elteressel, gyogyszertar + ruhazat, egyiket se vonta le meg. Azt ki tudja, lehet azt mondtak bent, rendes ember ez, ajandekot erdemel
-
LordRajZoL
aktív tag
Estét
Most használtam s kártyát egy kisebb sparba
Amin meglepődtem hogy Lidl-t regisztrált eladónak
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest