Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37100) szoja


szoja
tag

Érdekes problémám van, hátha van valakinek ötlete, hogyan kezeljem. Korábban azt vettem észre, hogy a telefonom, bár szinte mindig rezgő módra van állítva, reggel bekapcsolás után mindig a hangos csörgés profil aktív. Sikerült kiderítenem, hogy ez a váltás mindig 6 óra körül történik. Sose használtam korábban a csendes módot, se időzítve se manuálisan, de egy ötlettől vezérelve, beállítottam az időzített módot, és a visszakapcsolás idejét felvettem 7 órára, majd utána deaktiváltam az egész csendes módot, hiszen nem szeretném használni egyáltalán. A következő alkalommal úgy tűnt, minden megoldódott, reggel ugyanúgy a rezgő profil fogadott, mint este lefekvéskor.

A csavar akkor következett be, amikor először kellett éjszaka is dolgoznom, és hangos profilt állítottam be, hogy ha éjjel csörög a telefonom, biztosan felébredjek rá. Ez teljesen jól is működött, egészen reggel 7-ig, amikor is a telefon a szemem láttára magától visszaváltott rezgő módba (pont emaileztem rajta). És ugyanezt csinálja minden egyes nap reggel 7-kor, akármire is állítottam be. Még egyszer mondom, a csendes funkció továbbra is kikapcsolt állapotban van, az időzített is.

Na erre mondjon valaki egy használható javaslatot, hogyan oldjam meg a problémát? :) Telekom stock ROM-ot használok, jelenleg 220c - a garanciavesztés miatt nem szeretnék rootolni, nem szeretnék custom ROM-ot feltenni. Előre is köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.