Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
Hali! Fórumtárs már írt előttem a p6-ról egy kis leírást. Nekem volt 7 hónapig szóval tudok mondani pár dolgot, ami fontos lehet. Szóval alapjában véve nem rosssz telefon szép, elegáns, vékony. Kamera az felemás mint általában mobilos körökben ez örök vita téma. Hobbi fotózásra szerintem nagyon jó, (bár amennyit fényképezek telóval) nekem jó volt.
Ami nálam hibák voltak: wifi jel eldobás nálam elég gyakori volt bár az utóbbi frissítéssel javult sokat. De, nem mindenkinek volt vele problémája, okát még találgatják a fórumon is.Ami nálam nagyon kicsapta a biztit a karcállóság. Föld volt a zsebemben, alig valamennyi és hát nagyon csúnya karcom lett 2 darab. A körmöm simán bele akadt szóval nagy csalódas volt. Persze jön a kérdés miért nem fólia? Nem szeretem és bíztam benn hogy közel 100 ropis telefonnaknem okoz gondot, és normálisabb az üveg, de nem.
Fehér modelleknél beszámolnak mostanában elég sokan a deformálódásról. Oka nem ismert még, találgatások vannak. Nekem fekete volt az is deformálódott szóval nem tudom az okát. Gondolnak a hőre de a vékonyság miatt is lehet nem tudom.
Játék. Ha játszol telefonon akkor ez a p6 nem kell neked, mert alkalmatlan rá. Én nem nqgyon játszom elég ritkán, de a nagyobb grafikai igényű játékok nem igazán mennek rajta. Ha mégis akkor nagyon kula grafikával. Ilyenkor melegszik a teló rendesen, meg az akksi % is esik rendesen. De az "engribörc" és a pasziánsz biztos mennek szépen.
Szóval minden másra jó, nekem pár napja van g2, de hatalmas változás, jó erősebb meg stb de akkor is. Én azt mondom ne kapkodd el, szerintem várj 1 hónappal többet és g2-re ruházz be. Ha visznt anyag használat, vékonyság, elegancia számít akkor p6.
Remélem valamennyire hasznos lesz a sok rizsa! Minden jót!Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
gusthy
veterán
válasz mckangi #21586 üzenetére
Erről már volt szó: nem azért van benne 2GB RAM, hogy ebből másfél szabadon legyen. Azért van, hogy a rendszer mindenfele dologra használja. Ha majd valamihez kevés , az Android eldobálja, ami nem kell.
Amúgy nekem Carbonon most 1.1GB szabad. De ez KitKat, és az eleve takarékosabb. -
Mike81
senior tag
-
premete
veterán
Flashelőknek új cucc (wifi még nem megy): [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Pob20
tag
Sziasztok!
Tegnap megleptem magam egy G2-vel...
Kérdés milyen tokot érdemes használni hozzá?HOX után egy kicsit kevésnek érzem a fényerejét... Most, hogy ilyen felhős idő van már a 100%-os fényerő ippeg elég! Mi lesz ha sütni is fog a nap???
A G felxes időjárást fel lehet tuningolni rá?
-
hard74
senior tag
válasz fery02 #21581 üzenetére
Ez nekem is feltűnt,de rákérdeztem az eladónál hátha megoldható ide is.Amint válaszolt tudatom az eredményt.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Ahanoiaid87
csendes tag
válasz vadászcsiga #21607 üzenetére
Csak nem lehet olyan sz*r a G2 ha egy orvosi jövőkutató genetikusnak is az van.
-
Helltak
őstag
Végre megjött ( egész gyorsan, két hét alatt ) a kitámasztós tokom: [link]
Pont olyan mint a képeken, nagyon jó minőségű, csak a felrakása kíván egy kis ügyességet meg türelmet
Oneplus 12
-
nagyúr
-
gusthy
veterán
Esetleges carbonosoknak:
Ez a kernel:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638091
szépen felment Carbon alá, lett egy rakás új governor, sallala
-
Pob20
tag
válasz DroiDMester #21613 üzenetére
Ki van véve a pipa...
-
nagyúr
Régebben voltak képek rendelve a kontaktjaimhoz, jó minőségűek. Ugye, iPhoen-ról váltlás miatt fellőttem őket google címtárba, majd onnan szinkronizáltam a telefonra. Mindn kép "szép" pixeles lett, tudom, ez a google bugja, találkoztam már vele. Van erre valami megoldás, vagy csak a manuális csere, egyesével? Valamint, ha eljátszom ezt, de mondjuk újratelepítem a telefont és ismét leszedi a google kontaktokból, ugyanúgy megint pixeles lesznek, hisz letömöríti. Mi erre a megoldás? Esetleg máshova nem lehet őket felrakni és egy esetleges újratelepítés után onnan szinkronizálni, ahol nem tömörítené/méretezné át a képeket?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Tálydi
senior tag
válasz jaffa 2843 #21560 üzenetére
Hello!
Tulajdonkeppen apro dolgok dontottek, mint a qslide, a 60 fps-es video(ez egeszen elkepeszto) a taviranyito, es az akksi, meg a full hd kijelzo. Ám a legfontosabb szamomra, hogy tetszik az lg fele kezelofelulet. Mindkettot foghattam kezben de a szivem a g2-t sugdosta a fulembe, még mindig itt van mellettem a z1c de nem bantam meg az lg-t.Eeeeh, what’s up, doc?
-
zpeugeot
csendes tag
Valakinek jött már gyári KitKat frissítés,minden féle buhera nélkül???Mert már aktuális lenne!!
-
P3Dr0
senior tag
sracok! koszonom a sok tanacsot nem adom fel! google stock kameraval megfogok probalkozni csak meg lelki erot kell vennem mert eleg nagy falat
Utanna nezek mindennek amit irtatok. -
Looserke
őstag
az xda-n lévő kamera modok javítják a videó felvétel közbeni túl érzékeny és emiatt állandóan feleslegesen működő autó fókuszt?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
Pár napja írtam, hogy nagy valószínűséggel benyomtam a jacket a telefonba, csak csúszkált ki-be, nem kattant bele. Hívtam én mindenkit customer service, warranty apply, support, de nem bírtam ki, leszedtem a hátlapot.
Minden masszív volt, a helyén, nem lötyögött semmi.
Gemkapoccsal megpiszkáltam és egy borsónyi porgombócot szedtem ki. Tanulság mindenkinek -
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #21624 üzenetére
Ezt, hogy tudom feltenni? Cloudyflex 1.4 van a telót, plusz Dorimanx 2.6.
A 2.7-et csak feltelepítem twrp-ből? A régit gondolom felülírja. -
szabyka95
őstag
durva
-
Sógi
addikt
Ugyanazokat a beállításokat érdemes elvégezni, amit régebben írtál?
-
nagyúr
válasz Illusion1010 #21629 üzenetére
Köszönöm, akkor manuálisan hozzárendelgetem a képeket a kontaktokhoz a kis felbontásúak helyett, majd ezzel a programmal akkor "picasa"-zom!
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
vadászcsiga
félisten
válasz Illusion1010 #21629 üzenetére
Erre én is kerestem már a megoldást. Köszi
-
wyzard
tag
Mester ! Te ezt használod ?
A német 4.4.2 van fent jelenleg nekem, de erősen gondolkozom, hogy visszatérjek 4.2-re egy Dorimanx kernellel. Van értelme ? Számomra KK nem hozott kb. semmit, ami miatt érdemesnek látom így utólag a váltást.
-
nagyúr
válasz rayoliviero #21627 üzenetére
Igen twrp ből az install zip opció és ha felment egy chace wipe ot nyomj még neki restart előtt!
igen ezt hasznàlom![ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
válasz DroiDMester #21634 üzenetére
Köszi.
-
hard74
senior tag
válasz wyzard #21633 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.Semmi érezhetőt nem hozott a KK,a 10f-dorimanx-hoz képest.Az akksi miatt marad még pár napot,aztán megy vissza a bevált páros.
Nálam a kernelnél csak 3.4.82-t ír ki a teló,a többit nem.Vajon miért?[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Sógi
addikt
Nekem eddig 4.2.2 10F + dorimanx-el tökéletes volt a telefon! Fel sem teszem a KK-t..
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
-
Pob20
tag
G flex widget (óra és időjárást) le tölthető és root nélkül felrakható?
A kijelző alján lévő menü sort melyik progival lehet rejteni?
Koszi
-
rayoliviero
veterán
-
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mckangi
senior tag
válasz gusthy #21603 üzenetére
Köszi a válaszokat neked is és a többieknek is!
Igazából azért érdekelne, hogy mik a tapasztalatok a szabad ram(600 mb) miatt, mert a mostani telóm olyanokat csinál, hogy ha kevés neki a ram akkor pont azt lövi ki, amelyiket nem kellett volna.
Weboldalakat állandóan újratölti, durvább esetekben minden weblapot is.A play áruháznál is ugyanúgy vissza$ob a kezdőképernyőre. Lelövi a zenelejatszót stb...Ezt akár már 4 proginál is eljátssza,ami nagyon bosszantó.
Ezt 120 mega szabad ramnál.Igaz a mostani csak 4 colos, és 512 rammal.
A 2gb-hoz képest alapból kicsit kevésnek tűnik a 600 mega.Poco F3
-
gusthy
veterán
válasz mckangi #21646 üzenetére
Abba gondolj bele, hogy a mostani telefonodban az egész RAM kevesebb, mint ebben a szabad.
És a a fentebb belinkelt cikket elolvasod, akkor láthatod, hogy tulajdonképp ennek nincs is különösebb relevanciája. Az az érték, amit "szabad memória" címszó alatt látsz, nem igazán jelent semmit.
Egy Linux alapú számítógépen borzasztó nehéz meghatározni, hogy tulajdonképpen mennyi is a szabad memória, vagy hogy egy adott alkalmazás mennyit használ. Kár is ezzel foglalkozni.
A lényeg, hogy a működése milyen.
Pl. amit említesz, hogy a böngésző mindent újratölt, valóban lehet memóriaprobléma, de lehet más oka is (pl. hibásan van megírva/módosítva, és minden alkalommal, amikor ráböksz, azt új indításnak veszi. De olyat is láttam már, hogy ha az ikonra böktem, akkor jó volt, ha viszont a task managerből választottam ki, akkor mindent újratöltött, ez pl. egy programozói hiba.)[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Azt mivel tudnám megcsinálni, hogy otthoni wifin oda-vissza tudjak másolni adatokat egy megosztott mappából? Telefonon is lenne egy osztott írható mappa és a gépen is. Nyilván a telefon oldalán intézendő dolgok érdekelnének. Router és pc be vannak lőve, csak a telóra kellene valami app sztem.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest