Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Helltak #20780 üzenetére
A kamera, és a hang milyen benne?
Tudom ki kell próbálni, de azért kíváncsi lennék erre.
Az első ROM -ot kipróbáltam, de volt pár dolog mi nem tetszett benne.
Pl a beíró ablak is fekete volt, és persze a betűk is...
Így vissza tértem a gyárira.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
csubííí
senior tag
válasz jaffa 2843 #20791 üzenetére
Parancsolj. [link]
[link] Már mindkettő kapható kis hazánkban,mondjuk a Sony még kevés helyen ahhoz pedig a PLay-ből még ezt is le kell tölteni:[link] Ja,és az áruk sem vészes.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz rankesz #20804 üzenetére
Ha volt már LG telefonod, tudnád miért nem akarják többen feltenni...
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
reechyke
tag
Sziasztok. Segitsegeteket kernem, hogy a normäl g2 kben milyen lehetösegek vannak a halozati tipusok välasztäsänäl, mivel nekem ezek:
Csak 3g. 2g/3g automatikus illetve 2g/3g/4g automatikus.
Illetve a ti keszüleketekben van olyan, h manuälis hälozatvälasztäs? Mivel nälam a gyakorlatban nem müködik. Pl.: nekem az elönyben reszesitett roaming szolgältato magyarorszägon a telenor, de kivälasztom pl a telekomot, akkor kb 10 15 perc mulva visszaäll a telenorra mindenkepp. Vagy pl az oszträk hazai szolgältatonäl a dreinel akadozik egy epületben a tererö, ezert ätvältok az oszträk t mobilra, de onnan is visszavält dreire x idön belül. Bär vannak helyek, ahol pont forditva csinälja, es magätol ätäll tmobilra. Valamint nektek mutatja a tererönel a kis r, betüt, ha roamingoltok? -
-
cspisti
tag
Sziasztok!
A G2 gyári (4.2.2) böngészöjére lenne szükségem app formába!
Tudna valaki segíteni? Fontos lenne! Köszönöm! -
gusthy
veterán
válasz pestibenji #20781 üzenetére
Hát ez ízlés dolga. Szerintem sokkal szebb képeket csinál.
Ami a lagmentességet illeti, ez nagyon fura, amit írsz, többen is úgy tapasztaltuk, hogy a Carbon a simább. -
Helltak
őstag
válasz apaszka #20801 üzenetére
Azt a betűszín hibát már az 1.1 vagy 1.2-ben kijavították, kamera gyárilag nem is tudom milyen már, mert mindig felrakom az xdabbeb camera modot, most az 1.6 van fent, nem érzek nagy különbséget az előzőhöz képest, talán picit gyorsabban fókuszál csekély fénynél.
A hang az gyárilag is jó volt, de dorimanx+ viper audio elég jól szól még a gyári fülessel is.[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
-
dani993
senior tag
Sziasztok! Most fogok G2-t venni, sokat olvastam a fórumot, és úgy látom nincs különösebb gond a telefonnal(javítsatok ki ha tévedek).
Viszont az immersive mode az nagyon kéne. Most konkrétan mi is a probléma a német vodás kk-el?Super Hexagonnal játszik valaki? nem szaggat? csak mert Ascend P6-on igen, úgyhogy gondoltam megkérdezem mert kb csak azzal játszok telón.
-
gusthy
veterán
válasz dani993 #20825 üzenetére
Semmi baj nincs vele.
Van egy tweak, ami a JB-hez elérhető, és abban van egy immersive mode - nak nevezett funkció, és páran összekeverték KK ugyanilyen funkciójával.
A különbség az, hogy a immersive mode akkor működik, ha az adott app támogatja, a tweak pedig mindig.
A gyári KK értelemszerűen úgy működik, ahogy a KK általában.[ Szerkesztve ]
-
jdirteen
tag
válasz rayoliviero #20813 üzenetére
Sajnos nem próbáltam ki mert leszedtem a carbont mert valamiért iszonyatosan laggolt a telefonkönyv és nem tudtam rájönni miért, pedig volt wipe minden. Ezért sajna lekerült
-
reflxx
aktív tag
Üdv! Egy jó ideje csak olvasgatok és örülök a KK-os híreknek. Minden gyári a telón viszont zavar, hogy még mindig 10b-t írja a legfrissebb szoftvernek. Semmi gondom a szoftverrel de zavar hogy csak nálam nincs új
Nem nagyon szeretnék belenyúlni a telefonba 2X-es rossz emlékek miatt. Szerintetek megéri még várnom vagy szánjam rá magam egy kis mókolásra? (ha igen mit ajánlanátok ami teljesen stabil?)
Köszi előre is! -
Bilux
veterán
Le akarom szedni ezt a szörnyű t-mobilos romot, melyikre érdemes?
Open hungary V10E
Vagy Europe open 10A
Vagy UK open V10FMelyik régió kapja meg előbb a frissítést ezek közül?
Nem akarok romolgatni csak ésszerű keretek között lecserélni a t-s romot.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Szabiq
tag
USA G2-t érdemes venni szerintetek?
Lehet rá eu romot varázsolni?“Ne rohanj, és ne emészd magad! Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát!” (Walter Hagen)
-
h3lios
addikt
válasz reflxx #20831 üzenetére
Ha maradnál Stock romon akkor igazából a váltással sok újat nem fogsz kapni. Nekem (mielőtt szervizbe küldtem) 10e volt fent, ami látszólag nem hoz semmi újat. A Betűs verziók között csak bugfixek vannak, mint különbségek. Kitkat pedig hivatalosan nincs rá, vagy ha van azt KDZ-vel tudod felrakni.
B-tag: H3lios#2825
-
snorbi82
senior tag
Arról nincsenek hirek, hogy EU open Kitkat mikor jönn? Ez vodás engem nem vonz túlságossan!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
nagyúr
-
Bilux
veterán
válasz DroiDMester #20846 üzenetére
Ez milyen rom? Open rom vagy valamilyen szolgáltatós?
UK open? Ha ezt rakom fel akkor ha jön ki rá frissítés OTA-n menne vagy már csak gépen tudok rá romot rakni?
Bocs a sok hülye kérdésért de samsungnál volt ilyen hülye területi beállítások is és ha az nem egyezett, OTA-n illetve gyári frissítővel sem ment a sw update.[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Synology NAS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest