Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22091) DM-Fan válasza Gebriel (#22084) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Még mindig nem érted: miért vennék PS2 gépet akár csak két eredeti PS3 játék árából is, mikor azzal promózták anno PS3-at és nyomták az arcodba, hogy visszafelé kompatibilis?! Minek legyen mégegy készülék a TV-m alatt a PS2 személyében, mikor ezt a funkciót az eredeti PS3 is tudta, csak a Sony megfosztotta ettől a funkiótól (is).
Továbbmegyek: valaki mondjuk azért adta el anno a PS2-t, mert első szériás PS3-at vett a marketing hatására és tudta, hogy a hatalmas PS2 játékgyűjteményét tudja továbbra is haszálni. Ellenben időközben kifingott a PS3-a, vesz egy újat és azzal szembesül, hogy az már nem tudja futtatni a PS2-es címeket. Ennek a user-nek is azt javaslod, hogy a PS3 mellé vásároljon be egy egyébként már minden tekintetben elavult PS2-t?! Szerintem ez nonszensz.

Egyébként meg nem a PS3 miatt rondábbak a régi címek, hanem a nagyfelbontású megjelenítők miatt, de ilyen szempontból is a PS3 lenne a jobb alternatíva, mert az legalább felskálázza a TV natív felbontására a jelet.

Igenis megvennék régi címeket, amelyek adott esetben nem kaptak folytatást, vagy ha kaptak is, a korábbi részük is fantasztikus hangulatú. Ott van példának a két éve megjelent Wolfenstein. Megvettem PS3-ra, ugyanakkor letöltöttem a Store-ból az 1992-es Wolfenstein 3D-t és úgy lehet többet játszottam vele, mint az újjal. Ugyanolyan pixeles, mint anno, viszont semmivel nem adott kevesebb élményt, sőt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.