- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
elvileg pont a rossz évjáratban vagyok (2008 végi a kocsi, tehát gondolom ebben az évben gyártották a blokkot is) és semmilyen olajfogyit nem vettem soha észre. És ebben volt olyan is, hogy pl a hivatalos szervizbe vittem először a kocsit, ahol garantáltan "elfelejtettek" olajat cserélni. Csak kifizettem, szűrővel együtt. Tehát volt már 25ezres ciklusom is, és ugyanúgy maxon maradt.
Lassan az összes blokkjukról kiderül valami katasztrofális, az azért már picit sok. volt már 2.0PD, 2.5TDI, TSI,stb...
Ehhez képest 400ezreket mentek el haverok a problémásnak mondott blokkokkal, és semmi hibájuk nincs. ÉS óra szerint 400e, simán lehet még több is.
Mágus2: szted dióhéjtakaritásra elvigyem, ha amúgy problémamentes vagyok a 94ezret futott TSImmel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Jogász topic
- PlayStation 3
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged