Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Láttam pár 3-as golfba MFA-s kart.
Mivel jobb mint a sima? -
Jaded
őstag
Gyerekek! Mondjátok meg mennyire jó ez a hang? A videón lehet, hogy nem nagyon hallatszik, de valami nyekereg. Mi lehet az? Szíj, görgő, vezérműszíj, vagy a vezérlésből egy görgő? A szerelőm azt mondta, hogy ki van száradva az ékszíj szilikonnal fújjam le
[link] -
Dr.Zoo
őstag
Na? Fényképeljem le? A tükörfűtő gombot?
-
ßrainiac
addikt
Elso hsz uccso user - bent vagyok en is
-
Piwi
veterán
válasz
tomcsi23 #51556 üzenetére
mivel az ajtón a tükörállító tekergetőnél nincs neki külön pozíciója amivel be tudnám kapcsolni,így arra gondoltam hogy akkor kapcsol be ha megy az első vagy a hátsó ablak fűtése. Viszont ez reggel nem jött be,pedig mentem vele kb 20 percet,gondolom ennyi idő alatt csak kellett volna már valamit látni hogy "dolgozik"
-
net84
őstag
válasz
Mágus2 #51568 üzenetére
Köszi neked is!
hümm-hümm - meg kell lesnem azt a kapcsolót közelebbről. A középállást jelző szimbólum kicsit meg van kopva.Más: tegnap nem tudtam kiszedni a beltér világítást elölről. hiába nyomkodtam, feszegettem a nyilaknál. Aztán meguntam, mert már fájt mindenem és kezdett hideg lenni. Ma másodszor is nekifutok.
Ellenben megcsináltam a szivargyújtó aljzatokat. Az elsőt háromszor szedtem szét, mire volt világítás is bent rendesen. A hátsó pedig kézrátétellel "gyógyult". Nincs bent világítás gyárilagén marha!
-
-
net84
őstag
válasz
Morris #51563 üzenetére
Köszi! Holnap reggel kipróbálom, ha olyan idő lesz, mint ma reggel...
Hátsó ablak fűtést nem igazán használom. Habár ma pont bekapcsoltam, hogy a párát, vizes trutymót leszedje a hátsó ablakról. A tükrök pedig teljesen szárazak voltak, így észre sem vettem volna, hogy működik. -
Morris
veterán
Nálam (golf IV) pl ha bekapcsolom a (hátsó) szélvédő fűtést, akkor automatikusan kezdi fűteni a tükröket is.
Lehet, hogy vezeték szakadásod van. Egyébként a comfort elektronika kiolvasásával kiderül ha ez van.
Ha volt cserélve tükörlap, akkor azt csak úgy tudod, hogy leveszed és megnézed fut e benne fűtőszál.Ha elektromos tükröd van, akkor tuti, hogy fűtött is! Az hogy miért nem fűt, hibakereséssel kell felderíteni!
-
net84
őstag
válasz
Morris #51560 üzenetére
Hogyan lehet biztosan kideríteni, hogy fűthető-e, ha igen, akkor a tükörlapok jók-e? Szétszedés nélkül? Hogyan / hol lehet bekapcsolni a tükörfűtést?
Minden típusnál így volt? Toledo MK3 - 2005 - elektromos tükör, elektromos behajtással. Mikor megvettük, mintha valami tükörfűtés lett volna ráírva. Csak
kínainémet kezelési útmutató van hozzá... -
Dr.Zoo
őstag
Na, egy patacsata után maradok itt, a többi topikban read only.....
Persze ha nem zavarok, és nem szoktam égbekiáltó f@szságokat írni.. -
Piwi
veterán
reggelt
hideg reggelre ébredtem ma,az autó lefagyva körbe,tükröket is beleértve.minden fűtés bekapcs,viszont a tükröket nem olvasztotta le egyáltalán. honnan lehet megtudni hogy van-e egyáltalán benne tükörfűtés vagy csak nem működik valami miatt?
-
palesz22
csendes tag
-
freaghill
őstag
És a 2 literes CR TDI-k milyenek?
Vagy azokról beszéltek, hogy kerülni kell? -
válasz
wertigo1984 #51545 üzenetére
A siemens pd elemeket el kell kerülni!
-
válasz
wertigo1984 #51542 üzenetére
A pd okés, de át kell nézetni. Különben nagyon megbízható.
-
wertigo1984
őstag
-
palesz22
csendes tag
válasz
VR6-Fan #51534 üzenetére
Golf II-ben még az 1.8 16V is durva lehet.
Eddig a legdurvább kettes, amivel mentem 1.9 TDI motoros volt, mondjuk csak kb 100-110 lóval. De már úgyis szedi a lábát rendesen...
Akkor VR6 helyett 1.8T lesz az erősítés?Ja és az első oldalon háromajtós van, de négy villanyablak gomb volt a középkonzolon...
TaaT: a Golf Limited-be szinte minden elérhető dolog széria volt, vagy lehetett rendelni. Tuti van olyan, amelyikben van ez is.
-
válasz
wertigo1984 #51536 üzenetére
Mindkettő jó, de a 2 lliter 140 le moci kerülendő. Az octi kicsit műanyagabb belülről. A passat meg sokkal drágább használtan. Kukoriból a L&K modellek a legjobban felszereltek.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
wertigo1984 #51536 üzenetére
Két különböző kategória, az octavia II alsó-közép, a passat B6 meg közép. Milyen motorral vennéd, van 1-2 kerülendő motor.
Kiskokó octaviabol se.
-
Kiskokó
veterán
Én nem tudom ez a cég volt e vagy nem.... vateráról rendeltem méretpontos szönyeget barna szegéllyel...
8000ft volt postával.. (másfél éve)
Teljesen jó minősége van PONTOS, igaz a hátsókba már nem de az elsőkbe még gyári audi patentok is ott vannak.Ajánlom,nekem 47Ezret mondtak barna bőrszegélyesre 58at, Barna szegélyes Sline-osra meg 64ezret...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
palesz22 #51526 üzenetére
igen.
klíma quva sok kettesben van, ilyen, még egy van itthon.
én cska szeretem azokat a melegedős szarokat, FSI nein danke, de nem nagyon lössz mellé, kicsit kisebb és régebbi de hasonló stilusú motor van/lesz, most meg még annak is az elődje van, de első h.sz.-ban van kép a kocsiról, ott le van írva minden.
TaaT:ez esetben tévedsz, Golf High Tech sondermodell
-
freaghill
őstag
válasz
petyametyo #51527 üzenetére
Tán problémák vannak a paradicsomban?
-
petyametyo
aktív tag
Rájöttem ez rosszabb mint ha a csajom költözne el . Öt én viszem ,a kocsi visz Engem , és ha a 2-jük éves költségét kiszámolom a kocsi olcsóbb ,ráadásul ha kiveszem a kulcsot belőle csöndbe van míg vissza nem teszem
-
Piwi
veterán
válasz
lsebestyen #51523 üzenetére
ööö,attól függ mennyit taposod a szőnyeget
nekem egyébként 3 hete van bent
-
Balupapa
senior tag
válasz
petyametyo #51520 üzenetére
autója keveseknek van
-
petyametyo
aktív tag
Irigykedve olvasóm itt a fórumot ,milyen jó hogy Nektek van autótok
-
Piwi
veterán
válasz
lsebestyen #51518 üzenetére
régen raktad az autóba őket? jól bírják? nekem nemrég vannak bent ugye,így nincs tapasztalatom még erről
-
Piwi
veterán
Estéket
El is felejtettem élménybeszámolót tartani. Ott kezdődött az egész hogy elég kopottas volt a gyári Audi szőnyegem,így gondoltam veszek bele egy új szettet,Bementem az Audihoz,kerek 36 ezer forint lett volna a 4db szőnyeg...valahogy elment a kedvem tőle,kicsit sokallottam,ezért neten kerestem egy autószőnyegest.
Találtam is többet,viszont a választás rá esett: [link]
Iszonyat sok mindent ki lehet választani a szőnyeg tulajdonságainak,a cérna színétől kezdve igazából mindent testre lehet szabni.Meg is rendeltem,jött az sms hogy elkészült. Elmentem érte és igencsak meg vagyok elégedve a szőnyeggel,tökéletesen illeszkedik,a gyári rögzítő pontok is pontosak és az anyagminőség is szerintem teljesen vállalható és ami a legfontosabb,a 4db szőnyeg 7200ft-ba került.
Tehát aki szőnyegvásárlás előtt áll,annak mindenképp csak ajánlani tudom -
-
-
pomk
őstag
Eladóvá vált a VW Polo 1.4, 1997-es évjáratú autóm. Akit érdekel, privátban érdeklődhet.
-
Coyot
őstag
Egy gyors kép ahogy ígértem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest