Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Adott egy 2008-as VW Golf Plus 1.6 motorral, BSE motorkóddal. Elvileg faék egyszerű motor, még légtömegmérője sincs.
A hiba az, hogy túl sokat fogyaszt, városban tempósan haladva 11.5-13 liter, városban visszafogottan sok motorfékkel 10.4 liter, városon kívül szigorú 90-es tempónál 8.8 liter, autópálya szigorúan 130-al 9.4 liter.
Hibakód nincs benne egy szál sem. Lambdaszondára gyanakodtam de nincs hibakód, lövésem sincs, a szerelőknek sincs...
Hűtővíz szenzor OK, most rendeltem egy MAP szenzort, nem tudtam egyértelműen tesztelni, nem olyan drága. Esetleg injektor becsöpögésre gondoltam, de senki se akar vele foglalkozni.
Van esetleg ötletetek? Mit nézzek meg?
Az ajtószereléshez némileg konyítok, sokmindent javítottam már rajta, diagom van hozzá, élőadatot tudok nézni, ha értelmezni nem is mimdent.
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest