Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Valaki esetleg tudja, hogy ez milyen fejegység?
Aki árulja nem tud hozzá típust mondani, így azt sem tudom, hogy tud-e kezelni MP3-at, SD-t, USB-t vagy akár AUX-ot. Viszont az ára nem vészes mondjuk egy RCD510-hez képest
-
Doki16
addikt
válasz
Mágus2 #154246 üzenetére
Nem tudom milyen hibát követett el a videóban. Kíváncsi vagyok, hogy mit vettél észre
De mindenképpen előbb írok/kérdezek mielőtt cselekszem. Szerintem hamarosan megjön a VCDS kabelom. Azzal megtudom nézni, hogy támogatja e a kormányelektronika? Nem akarom elkovetni azt a hibát, hogy utólag jöjjek ide mert valamit nagyon elrontottam.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Doki16 #154245 üzenetére
A kormányoszlop vezérlő támogatja, vagy felteszed a kormányt és lesz nézés, hogy méénemmegymááá?
Ha nincs a kulcs a kapcsolóban le fog zárni a kormányzár, nem tudod forgatni a kormányt, márpedig enélkül nem lehet kiakasztani a légzsákot. Kikor kiakadt, és irányba állítottad, ki lehet venni a kulcsot.
-
Doki16
addikt
Ha egy B7-es passatban ki akarom venni a kormánylégzsákot akkor mit érdemes csinálni? Le kell húzni az akksi sarut vagy sem? Ebben a videóban csak simán kipattintja a srác a csatlakozót úgy, hogy feszültség alatt van a kocsi.
-
kurucz7
csendes tag
Mielőtt megvettem az autót lekérdeztük VW szervizben az alvázszám alapján, ott azt mondták, hogy annyit látnak, hogy DPF előkészítéssel rendelkezik, de ebből még nem lehet eldönteni, hogy van-e benne.
Viszont elvittem egy komoly szerelőhöz diagnosztikára és ő sem monda azt, hogy volna benne DPF, és a műszerfalon sincs visszajelzője.Most 250 ezer km van benne, és 206 ezernél ki lett cserélve az összes PD elem. Ennyi km alatt csak nem megy tönkre ugye?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bitpork #154233 üzenetére
Kezdettől az állítja hogy gyárilag ilyen. Pedig nem. BLS nem volt DPF nélkül. A BXE és a BLS között csak a vezérműtengely, a soft, befecskendezők és a DPF a különbség. Minden a DPF miatt különbözik.
A matricát akarom látni, meg a motorteret.
Azt sem értem, hogy lehet BLS 2005-ből. Akkor elvileg csak BKC és BXE volt. Furcsa.
-
-
-
kurucz7
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap indulnék el az autómmal (VW Caddy, 2005, 1.9 PD TDI, 77 kW, BLS motorkód, DPF nélkül), de nincs ereje, kicsit rángat, és erősen füstöl szürkén. Kb 200 métert mentem 1-esben, és visszaáltam a parkolóba. Az olajból nem fogyott semmi, a hűtővízből sem és tiszta is. Semmi előzménye nem volt.
Nem hiszem, hogy ettől van, de megkérdezem. A hétvégén kitakarítottam + Prevent klímatisztítóval (bomba) is megkínáltam, azonban a pollenszűrőt nem cseréltem, mert októberben lett minden kicserélve az olajjal együtt, és azóta csak 2-3 ezer km-ert mentem vele.
Mi okozhatja a hibát? Lehet, hogy a klímatisztítás? (A szerelőm remélem ma meg tudja nézni)Addig is megköszönném, ha leírnátok az ötleteiteket!
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #154224 üzenetére
Azt hiszem pont FL-nél változott, de arra már nem emlékszem, hogy melyikről melyikre.
Másik kormány milyen évjáratú? Létezik átalakító is.
-
negyedes
addikt
válasz
Motion_Blur #154204 üzenetére
szinten zenesz. Pont ugyan ezt csinaljak nalunk is.
de a polgarmester legalabb okos, az osszes olyan garazst amire nincs papir lebontajak, amelyiknek van azt is, de a tulaj kap rendszamos parkolohelyet.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #154220 üzenetére
Évjárattól függ.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
En jo helyre x eltem, csak a sok gyok*r nem
Szoval? Amugy s4 kormanyt szeretnek beszereltetni, csak tudnom kellene, hogy a gyari kicsi e vagy nagy -
válasz
BUZZLGHTYR #154216 üzenetére
TeCCettél volna jó helyre ikszelni április nyóCadikán...
Magus2: volt nem jo de jobb ricnis
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
BUZZLGHTYR #154216 üzenetére
A kormányváltás vacsora után elég nehéz téma.
Bitpork: volt jó lehetőség?
-
válasz
BUZZLGHTYR #154214 üzenetére
Szerintem a TEK szívesen felvilágosít...
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Kormanycseret tervezek, honnan tudom meg hogy kis ricnis vagy nagy?
-
Doki16
addikt
válasz
Handball94 #154208 üzenetére
Csakis a gyárit, ezen nem érdemes spórolni.
Mi a motorkódja a kocsinak, ha neked is CFFB, akkor ugyanolyan kocsid van mint nekem
-
válasz
Handball94 #154208 üzenetére
Van. De én gyárit javaslok 12 év vag automatázása után. Protruck Kft, drága de átmossák a legjobb technikával.
-
Handball94
aktív tag
2011-es Passat B7 Variant 2.0 CR (140LE) DSG-be, milyen váltóolajat töltenétek és honnan vennétek?
Mennyibe fáj a gyári, Castrolnak van esetleg olyan olaja ami jó bele? -
Reggie0
félisten
válasz
Motion_Blur #154204 üzenetére
...ami ugye azoknak van akiknek nincs garázs...
Nem. A kozterulet mindenkie. Attol meg, hogy van egy garazs a tulajdonaban semmivel sincs kevesebb joga kint allni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SzlobiG #154186 üzenetére
Mi lassan 3 éve költöztünk városba, viszonylag új építésű (amúgy zárt) lakópark, 22 lakás, 11 garázzsal.
Amikor mi beköltöztünk, pont egy másik család kötözött el, akik éppen a mi lakásunk alatti garázst bérelték. Rögtön elkértem a garázs tulajának számát, és még aznap elmentem hozzá és kezet ráztunk arra hogy hosszú távra bérlem tőle. Ha ezt aznap nem teszem meg, akkor bukom a garázst (és azóta se lenne!!), mert másnap 5-en keresték meg a faszit hogy kell a garázs, de mivel ez az ember még a ritka, tisztességes fajtából való, ezért nekem adta pedig rámígértek többen is.
Szóval most a lakásunk alatt van a garázs (20+ nm, járólapozott, szépen kifestett, van világítás, áram stb, ha nagyon akarnám víz is lehetne), ami a legideálisabb állapot, ennél már csak az lenne jobb ha meg tudnám venni egyszer, de egyelőre nem eladó...
Egyébként az a durva az egészben hogy sokan megveszik a garázst, és nem áll be az autóval, de még csak a garázsa elé se, hanem a kialakított parkolóhelyeket foglalja el, ami ugye azoknak van akiknek nincs garázs. És nagyon sok ilyen gyökér van! Elképesztő hogy mennyire g*cik az emberek
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest