Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Óránként 4 deci tömény az még a gyengébb 40%-osból is 2-3 óra után már kórházba küldene. Gyakorlatilag teljesíthetetlen.
Én nem toltam túl, lenyomtam egy üveg 14%-os bort 2 óra alatt elszürcsöltem, meg utána mikor éreztem kezdek józanodni toltam rá még 4 feles vodkát 40%-osból 2 óra alatt elnyaltam. Aztán utána abbahagytam. Csak egy kicsit el akartam vonulni ebből a hülye világból.
-
A Baker-sziget zászlója elveszett
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Flag_of_Baker_island_unofficial.svg) -
Hát "idén" (tavaly) nem követtem ezt a visszaszámlálót, de tippre pár zónával ünnepeltem, remélem mindenki jól érezte és jól fogja érezni magát az eddig megtörtént és ezután várható újévek során.
ui.: nézzetek sok mém oldalt, érezzétek jól magatokat, DDR5 memória modulokban gazdag új évet mindenkinek!
-
Azt hiszem jövőre augusztus környékén lesz 10 éve, hogy nem ittam, viszont ezzel az oldallal elég hamar rottyra innám magam, ha minden állam újéve egy feles lenne. Az ENSZ-nek 193 tagja van azt 24-gyel leosztva óránként 8,04 felest kéne meginnom egy nap leforgása alatt.
Azt hiszem inkább kihagyom. -
Ja ez má mótvá
-
Topik UP.
-
-
Hát idén sajnos csak teát tudok inni minden újévre kis torok fájás miatt. Remélem valaki bevállalja a rám eső alkohol részt és iszik helyettem is.
-
hapakj
őstag
Jaaa, hogy ez egy 5 éves projekt. My bad
-
hapakj
őstag
A kukijaidat el se kellett fogadni? Így nincs is meg az élmény. Illetve minden egész óra előtt betennék egy 15 másodperces átugorhatatlan youtube reklámot
-
Épp most iszunk Mozambikra, mert menő a zászlón a Kalasnyikov

-
"Most kell nagyon inni!"

-
Hiánypótló

-
A nagyívós visszaszámlálónál nem jelenik meg nálam semmi csak az alkoholistásnál. Valami történt vagy a rendszer szerint alkoholista vagyok?

-
bambano
titán
akiket kihagytál, azok le fogják dosolni

-
Jöhet az újabb komment hullám!

Anyósnál töltöm az idei szilvesztert, úgyhogy lehet szükségem is lesz az alkalmazásra
És bízom benne, hogy a jövő évi kommentemkor már egy kis csöppség is lesz mellettem
-
törölt tag
izgalmas
-
Picco
addikt
Boldog ujevet mindenkinek, akkor en bontok is egy punk IPA-t pakisztanra

lezso6: bazz, megnyitom a posztot, olvasom a hszeket datumokra fittyet hanyva...erre szembejon a sajat hszem...na mondom mi a p*cs

-
-
-
-
Picco
addikt
kicsit furcsak a datumok a hozzaszolasoknal, nem ertem mi tortenik

-
Hibás a kód, már nem működik

-
Snowy_owl
őstag
Számlátor? Részegen csináltad?
-
Bazsesz
őstag
Hibátlan

-
kemotox
addikt
Reklámot már nem is raksz bele? Egyre hiperhivatkozásabb vagy.
(érted, link) -

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egészen fél 2-ig, amikor telefonáltak, hogy bemehetnék dolgozni.
(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Flag_of_Baker_island_unofficial.svg)