Hirdetés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Sza_Sa #83116 üzenetére
Teljesen hagyományos fritzrendszám, csak a többit elvarázsoltam feketeöves Paint tudásommal.
Bár az utcán, topiktalin mindenki lát(hat)ja, én a netre felrakott bármilyen autós képemnél szeretem "retusálni" a plakettet, régi beidegzödés.
(#83126) Declare:
Pedig ez "gyári" Irmscher rács, annak is az egyik variánsa, és mivel annó a szalonból "Irmscher csomaggal" jött az autó, így ez volt/van benne azóta. Ezért nem volt egyszerü felnit sem vadászni rá, mivel abból is csak "gyári" jöhetett szóba.A hátsó plakettek pedig vissza fognak kerülni, csak kb. az összes ragasztója most döntött úgy a legutóbbi mosós körnél, hogy köszi elég volt, és szárazoláskor szépen lepotyogtak.
Nemrég posztolt valaki egy osztrák újságból printscreen-t valamelyik Fb csoportban ( a forrás hitelességét nem tudom alátámasztani, sem cáfolni), miszerint egy Smart-os srácot azért baszkuráltak meg Bécs környékén 60, vagy 70€-ra, mert minden jel, felirat el volt tüntetve az autóról, márkajelzés, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest