- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Dorian
üzenetére
Ezt a kérdést már én is boncolgattam de rájöttem hogy sosem lehet tudni mennyi van épp benne.
Opel fórumon azt olvastam hogy ha folyamatosan világít akkor még 100 km, ha elkezd villogni akkor még 50 km megtehető. Ehhez képest nekem villogástól számítva 20 km után telitank és az alapján még volt benne 7 liter holott 7.8 volt a legutolsó fogyasztásom.
Pont ennél az autónál nem érdemes "nullára" üríteni a tankot mert utána belevegősödik a rendszer és rángatni fog. Ezt is ottani fórumon olvastam szakiktól. Ez mégsem L200 hogy legyen benne még erre légtelenítő pumpa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Carly autó hibakód olvasó
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest