- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
Dorian
üzenetére
Ezt a kérdést már én is boncolgattam de rájöttem hogy sosem lehet tudni mennyi van épp benne.
Opel fórumon azt olvastam hogy ha folyamatosan világít akkor még 100 km, ha elkezd villogni akkor még 50 km megtehető. Ehhez képest nekem villogástól számítva 20 km után telitank és az alapján még volt benne 7 liter holott 7.8 volt a legutolsó fogyasztásom.
Pont ennél az autónál nem érdemes "nullára" üríteni a tankot mert utána belevegősödik a rendszer és rángatni fog. Ezt is ottani fórumon olvastam szakiktól. Ez mégsem L200 hogy legyen benne még erre légtelenítő pumpa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 26
- Formula-1
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest