Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
"Megtakaríthat akár 300 eurót vagy 80 liter üzemanyagot a gumiabroncsok teljes élettartama során. "
Hát ha A és G közt 80 liter / 2-3-4-5 év különbség van akkor le kell sajnálni magasról

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Markizmark
üzenetére
Típusra én is ezt néztem ki ha beújítok.
-
gban
veterán
-
7Sony7
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Akkor az jó szerintem. Én is gondolkodtam már az Eneos-on amúgy, lehet az lesz a következő.
-
F_Zolee
nagyúr
Mohabá hátha te tudsz okosat mondani szűkítvén a kört. Az mitől lehet, hogy ha melegszik az idő akkor jobban érezni olyat, hogy gyorsításnál kicsit rángat és nem egyenletes húz? z10xe motor.
Második(kipufogóba lévő) lambda szonda csere gyanús. Lehet ez lenne az oka(de mint mondtam csak most a melegebb időben érezni jobban)? -
Markizmark
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Műszerrel még én sem mértem, nem hiszem, hogy szükséges. Úgy értem, hogy nálam pl. indítás után azonnal elalszik a lámpa, de ha már telik a szűrő, (10-12000km után szokott nálam) akkor kell 1-2 mp is, míg elalszik.
10-40 es olaj az előírt, és azt is használok. Ha pl 5-40 est tennék bele, és ugyanennyi idő, míg kialszik az olajnyomás lámpa, akkor O.K. Ha Hígabb olajjal tovább égne a lámpa, akkor azzal az olajjal nem szívesen járnék, de ha ugyanennyi, akkor jó. -
Markizmark
addikt
válasz
7Sony7
üzenetére
Mit jelent az, hogy az olajnyomás ok?
Nálam például indítás után 1mp-el alszik el az olajnyomás jelző. Menet közben viszont nem gyullad ki, nagyon alacsony alapjárat körül se, melegen. (amikor néha szarakodik akkor 500 rpm).
Q8 10w40. Műszerrel még nem lett mérve a nyomás. -
adorjant
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
Persze. Két olajcsere között 1-2 vonalnyi "fogy". Eddig talán egy vagy két alkalommal,nagyon hidegben hallottam egy hidrotőkét megszólalni,de nem feltétlenül tartom ezt kilométerfüggőnek,más autóim is jelezték korábban,hogy fáznak

Én személy szerint azt vallom,hogy az kell a motornak,ami az előírt,főleg úgy hogy a viszkozitás nem egyenlő a "vastagsággal". Pláne hogy mostmár nem Ladával és Kadettel járnak az emberek

Plusz ha mindenki a valós számokat látná,nem lenne kiugró az én órám állása,ebben egészen biztos vagyok
-
haddent
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Egyáltalán nem... olyan mint 1 Toyota Yaris vagy egy luxus Wagonr
, csak kevésbé süt le róla az a "városi kis patkány vagyok kíméljetek". Nekem tetszik. Nyilván semmi pénzért nem cserélném az Astrát rá, de szép. Belülről meg kifejezetten baromi jó, a belseje jöhetne akár 
-
haddent
addikt
válasz
Egyhapsi
üzenetére
Tényleg nem értem, hogy hogy lehet így meghatározni ezt... Nem úgy kéne, hogy amíg nem eszi az olajat, addig csakis a gyári előírtat. Ha eszi az olajat akkor kopott a motor, generál előtt egy próbát megérhet egy kicsit sűrűbb olaj talán. Ha az sem akkor generál és megint a gyári.
Nekem ez tűnik logikusnak -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Markizmark
üzenetére
Szerintem mehet bele, Eneos-szal pláne nem fogsz rosszul járni.
-
Egyhapsi
csendes tag
Naaa, majd itt is fölbukkan "Mantec" és kioszt mindenkit

-
Egyhapsi
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Jó, akkor ajánlom az alábbi részletezést Km szerint.
0-50000 km között 0w30
50000-100 000 között 5w30
100000-200000 között 10w40
200000-250000 között 15w40
250000-300000 között 20w40
300000 fölött zsírozás

-
Markizmark
addikt
Tudom mit jelentenek a számok, melegen az 5w40-nek annyira kellene kennie, mint az 10w40-nek. A különbség az, hogy télen, még hideg motornak jobbat tesz az 5ös, nem?
Igazából pályán, júliusban, 4000 rpm körül és télen -10 körüli indításkor is kennie kellene. Mivel csak évente cserélem (nem futja ki a 8000km-t), ezért minden évszakban helyt kell állnia. Erre keresem a legjobb olajat.
Az 5w40-től azért félek, mert attól tartok, hogy zajosabb lesz a motor, mint a mostani 10essel. Tőkék nem fognak-e csörögni... A másik ami miatt tartok tőle az az, hogy a gyár is 10est ír elő. Úgy tudom. -
Declare
őstag
De a rövidtavokon lehet ettöl meg pont jelentösege. Ha jo logika menten vagyok, akkor ha egy olaj hideg oldali vizkozitasa, minel kisebb=minel vizkozusabb=minel kevesbe sürü= annal jobban keni a motort, amikor hidegen indul. Marpedig nyaron is hidegen indul reggel, hisz akar egy huszon egy-ket fok is hideg a motor üzemmeleg allapotahoz kepest. Jo ez reszletkerdes es inkabb nyilvan telen van ennek jelentösege, de ha egy motor sokat megy hidegen es birja akkor erdemes bele a kisebb vizkozitasut tenni nem?

tboy93: En gyorsan szabadalommal vedetnem a "0w60 as minden motorba, minden körülmenyek között" motorolajat

-
HWSW
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Ha a nyár közepén akarsz megfelelő kenést, akkor édes mindegy, mert a 0w40-nek, meg az 1000w40-nek (ha lenne ilyen) is ugyanolyan a meleg oldali viszkozitása.
Van itt 2 táblázatocska, eléggé egyszerű, de mivel nem vagyunk motortervező mérnökök, segíthet megérteni:

Forrás: [link] -
PhaetonV10
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Nincs mit
Egyébént van enne házi barkács fajtája i szigetelőszalag vagy zsugorcső kell hozzá azaz majdnem ingyenes. -
koboldozat
senior tag
válasz
PhaetonV10
üzenetére
köszi meg fogom nézni én is ilyesmire gyanakodtam de jobb az ha kutat kérdez az ember

-
trassher
addikt
Astra g váltókar nyöszörgésre valakinek van valamilyen tippje hogyan lehetne megszüntetni? Mikor magam felé húzom a váltókart olyan hangja van mint amikor egy rozsdás, 100 éves ajtópántos ajtót kinyitnak.
-
PhaetonV10
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Szia. Gyanítom az a csodás f23 as váltó van benne mint a vectra b ben. Nekem egy ilyen cseréje oldotta meg a problémám, ég és föld azóta a külömbség.
Egyébként házilag is elvégezhető a csere de nézd meg h tényleg f23 as (bovdenes) váltó van e benne.
Amíg nem csinálod/ tatod meg addig ajánlom, h elsőnek rakd kettesbe utána fel egybe.szerk.:Ha megpróbálod meg csinálni házilag és nem megy akkor írj pm et és segítek. 
-
Declare
őstag
Inkabb az elejen pont, hogy nem jo egyik sem
. Uj guminak kell par 100, de lehet, inkabb 1-2000 km, mire normalisan kezd müködni, "összekopik" a kocsival.Ezen kivül kell idö, mire megszokja az ember öket, kiismeri, meg aztan ahogy mondod a kopas. Az meg legalabb 1 szezon.
Szerintem is, ha a top gumikkal összevetve a kielegitö kategoriaban vegez, az azt jelenti, hogy nem nagy igenybevetelü hasznalat mellett total jo vetel lehet. Mondjuk azert en nyakamat nem tennem ezekre a tesztekre egyaltalan, de egy kiindulasi pontnak nem rossz.
Ha total laikuskent nezem a mintazatat, arat, meg a tesztet, azokkal az infokkal, amiket gumikkal kapcsolatban összeszedtem szerintem is rendben kell lennie.
-
koboldozat
senior tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy adott egy Opel Astra G kombi 2.0 DTI 16V és a váltókar hihetetlenül lötyög a sebességeket veszi magával a váltóval nincs baj de maga a kar annyira lötyög hogy nagyon odakell figyelni a sebességváltásokra mert 1-es helyett könnyen 3-asba megy.
Mi lehet a baj?? Remélem vki tud segíteni.
Köszönöm.
-
gban
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Az a baj ezekkel (legalábbis tapasztalat szerint), hogy az elején mind "jó", csak 1-2 év múlva látod igazán hogy milyen ténylegesen (üvegesedik-keményszik, erősen kopik, vagy minden oké vele).
De erről én sem hallottam rosszat, és ránézésre igen szimpatikus, az anyaga is olyan nem-keményedőnek tűnik így kép alapján. -
Skizz
addikt
Beltér zörejek csillapításával szoktatok bajlódni? Nálam leginkább az ajtózárak felől jön zörgés, azzal szeretnék valamit kezdeni. Ha bezárkózom, azaz az összes bumbi le van nyomva, akkor csillapodik, de ha ki vannak emelve, akkor ciceregnek, zörögnek. Érdemes lehet szétszedni az ajtókárpitot, fogok ott találni meghúzandó csavart, vagy valamit?

-
Kickass
őstag
válasz
Declare
üzenetére
Az ADAC teszt volt az egyik ami miatt mellette döntöttem, a másik a tavalyi autónavigátor teszt ahol szintén nem szerepelt rosszul.
Ár/érték arányban amire és amennyit használni fogom nekem ez most best buy. Persze úgyis próbálgatni fogom főleg vízen hogy viselkedik.AMD Power: szerintem márc. 15. után fog felkerülni, utána írok majd tapasztalatokat
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Azert ezt igy nem lehet megmondani
Milyen a dot szam, nincs e kirepedezve, nem serült e, nincs e szalszakadas, szalnyulas baja.....ezeket egy gumis megmondja.Volt az adac mostani tesztjeben pont [link] . Vizes körülmenyek között elegge leszerepelt, ez alapjan (ezekkel a gumikkal összehasonlitva), de azert ez most olyan hogy vagy hiszel neki vagy nem.....ez se került a "kerülendö" kategoriaban, szvsz ugyan az, ha kiismered es nem probalsz versenyezni valakivel esöben a szerpentinen es jo allapotu a gumi akkor jo lehet....
-
haddent
addikt
válasz
Kickass
üzenetére
Szerintetek Kleber Dynaxer HP3 mennyire lehet jó vajon? Kaptam 4 ilyen nyárit az autohoz, még 1 centit nem mentem velük nem tudom milyen lehet. Alig kopottak, tehát el tudnám adni/gumisnál beszámíttatni ha jobb lenne valami más valsózínűleg. Amit találtam neten róluk, tűrhetőek-jók.

-
Kickass
őstag
Megvan a nyári gumi garnitúra, végül budget márka lett.
Jöhet a fikázás hogy xarf*skínaji

-
Declare
őstag
O bakker, akkor kellene nekem is a sima izzo a rendszamtablaba....faja, mert szepen betettem egy kis zacskoba öket, es az elsösegely doboz möge beszoritottam....csakhogy ott van egy lyuk, amit nem tudtam, szoval a kis zacsko egö valahol a karosszeria es a belsö burkolat köze esett
sehogy nem lehet hozzaferni..... 
-
Markizmark
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
vebbful: Homokot is lehet bele szórni, csak azzal nem megy sokáig

Wut?

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
Ha már eszi, kenjen jobban

vebbful: Homokot is lehet bele szórni, csak azzal nem megy sokáig

Egyhapsi: Ez így nem egészen igaz, a konkrét olaj datasheetjében is megtalálható viszkozitás különböző hőmérsékleteken számít. Azonos jelölésű olajak között is van különbség.
-
haddent
addikt
válasz
7Sony7
üzenetére
Igen, teljesen szintetikus. Ha nem locsolom ki fehér papírra akkor azért picit sárgás.
AMD Power Nekem most van 163k km benne, 4 éves, nyilván pályázott. Ezt folytatnám és 2 év, vagy netán 1 év múlva meg lenne a 200k és állítom, hogy pont ugyanilyen állapotban lenne mint most, ami pedig olyan mint mindig is
Illetve nem tudom mi változhatott, húz, nem rángat, nincs hibakód nem is volt, olaj cseppet sem fogy, kipufogó és teljesen tiszta, sőt konkrétan nincs is, hidegen se. 
Ti régebb óta űzitek ezt több autóval, de szerintem inkább ez is állapotfüggő nem km. Szervizelés is kicsit olyan mint a használtautó vásárlás, az is állapotszerint, nem számok szerint.
Pl. a régi F -ben még most sincs ennyi, talán ha 140k van, viszont vagy 15 éves és bár az is "hibátlan", de inkább hívnám tünetmentesnek, mint hibátlannak ha a H -hoz hasonlítom.
Az a találkozó meg érdekesen hangzik bár fura,hogy minden hónapban?
Na meg Bp. -en belü lmesszebb nem is lehetne 
-
-
Markizmark
addikt
Lehet, hogy kéne majd új alapjárati léptető motor is. Cserélt már valaki otthon?
Nem vagyok biztos a dolgomban, mert az újnak a csöcse sokkal jobban vissza van húzva, mint a régié. Ez azt jelenti, hogy indítás után elég jól pörögne a motor. Mit kell ezzel csinálni? Előre beállítani kézzel vagy majd az ecu megtanulja mennyire kell kitolni? -
gban
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Igen, bár nem zárható ki a pszichés effekt sem

Szóval halkabbnak hallom egy picit. De eddig se volt hangos, csak alapjáraton picit enyhébb, tompább a kopogás.
De lehet, ez olyan, mint amikor tankolás után jobban megy az autó, mosás után meg még jobban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Egyetértek gban-al. 200e km mocikba szerintem sem való a 5W40 olaj.
Ilyenen volt már valamelyikőtök?

-
AMD Power
titán
Asszonynak ez nagyon bejön. Főleg a belseje, műszerfala. Szerinte nagyon jól néz ki. Egyébként szerintem is.

-
gban
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Én nem vennék bele olyan vékonyat.
A "nagy" (értsd: kopott motornál már "nagyok" a hézagok, pl. a dugatyú és a henger között) hézagokat nem tölti ki rendesen, így nem lesz megfelelő a kenés. -
hdman
őstag
Ma voltam előműszakin, le kell kaparnom a régi pályamatricákat, kell egy hátsó ablaktörlő lapát, vissza kell raknom az izzós rendszámtáblavilágítást, a ledesbe belekötöttek. Kell egy jobb első alsó gömbcsukló, meg a kipuffon hegeszteni vmit. Az egész anyag 5090ft volt, febi és valeo.
-
Phobion
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
semmi gond, köszönöm-köszönöm

-
HWSW
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Miért ne? Ha -20 fok alá süllyedne a hőmérséklet legalább azt kéne beleönteni.
-
trassher
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Dízelnél normális ha fekete, nincs azzal semmi baj. Egy finom tádéi kerregését én is elhallgattam volna de nem volt olyan érdemes lett volna megvenni.
tboy93: Hondához minden drága.
Haverom a suzukija alá most vett 35-ért postával 4 db gyári alufelnit felújítva, csak hogy érezd a párhuzamot. 
-
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Köszi
mar meg lettem gyözve, hogy megeri 
nekem sincs tapasztalatom, megvetel utan mondjuk en mentem vele 1-2000km t csere nelkül, utanna ment bele a friss, de ennyi idö alatt különbseget nem ereztem/hallottam. Dizel auto hoszabb tavon nem volt alattam, igy indulasnal (föleg hidegben) a brutal kerregö hörgö traktorhang, olajtol, meg mindentöl ilyen volt, hogy

de mostanra mar pajtasok vagyunk

mod: nekem mondjuk eleg gyorsan befeketedik, de szerintem ez a dizeleknel igy van. Mindenesetre szerintem szep traktorossaggal jar, nem csörög, kopog...csak kerreg

-
Markizmark
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
200e km-es X14NZ-be tehetek 5w40-et?

-
trassher
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Én mindig az indítás utáni hangot figyelem, milyen a színe az olajnak adott km után, fogy e egyáltalán. Az opelnél ugye nincs semmilyen összehasonlítási alapom mivel vétel után lett cserélve és azóta eltelt 6000 km. Ami biztos hogy az előző tulaj vagy gagyi olajat rakott bele vagy nem cserélte időben mivel büdös szaga volt és olyan fekete mint az éjszaka.
Lehet kicsit túl van lihegve ez az olaj dolog benzinesnél de azért az ember lelkének mindenképp jobban esik hogy rendes olajat töltöttem a kocsiba nem valami újrahasznosított tesco-s biciklilánc olajat.
Suzukiban nekem is volt egy időben total quartz és semmi bajom nem volt vele aztán váltottam eneos-ra, azzal hidegen csendesebb volt minimálisan, de csak tényleg akkor vettem észre ha nagyon füleltem. -
Declare
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Mit veszel egyebkent eszre ha van különbseg? Es most elsösorban nem is a "tescogazdasagos" olaj vs top olajrol beszelek.....de eddig az astraba a total quartz (vagy ilyesmi olajat tettek), en most a Liqui Molly 4600 at adom neki, csak nem tudom van e ertelme ha ugyis sürün cserelem az olajat...
Szoval egyreszt van e ertelme szerinted, kettö ha mondjuk en is rakok bele totalt (fele aron
), min vehetem eszre, hogy kevesbe jo? -
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
20K?
Na most leültem. Ezért nem csináltatok semmit debrecenben az autón persze nekem könnyű. Magamnak lecserélem az olajat bár az opelen még nem csináltam mert úgy voltam vele hogy megnézem a szerelőm hogy csinálja, az a biztos.
Azt hittem több van a kocsidban de így már érthető. Az enyémben 210K van, ez az olaj bevált de a Liqui Moly-t is kipróbálnám már. -
gban
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ezek mind korrekt árú, normális cuccok.
Legalább így most össze tudod adni hogy mennyi az annyi, és eeből mennyi a munkadíj.
Tuti visszamennék hozzá a számlával, hogy akkor a máshol 2000 helyett ő miért kért a fél órás munkáért 14 ezret?Declare: F-be pl. 3,5 liter kell
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
4 liter eleg a cserehez? Nekem 5,4 megy bele....igy pont nem eleg az 5l es kanna. Az 1 literes meg dragabb ugye fajlagosan. Multkor 5+1 et vettem, de most mar 2db 5 literes fog erkezni

Most meg ezt a Mollyt veszem, de aztan lehet viszaallok a toatlra vagy castrollra, ha nem lesz semmi különbseg.....2x annyiba kerül ez az olaj, mint a többi (2100ft/l kb) es ha amugy is 10-15k alatt lecserelem, akkor lehet nem eri meg a dolog

-
zolikaDB
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Igen, az ember reméli, h az alapvetően jó autót, amit vett, ha belelocsol egy kis pénzmagot, az utána egy darabig teszi a dolgát
Én is így voltam az enyémmel, aztán vegyes a kép, hol szeretem, hol haragszok. Nyilván nem azon kapom fel a vizet, h drága a benzin/tankolni kell, ehhez kisember vagyok én, hanem hogy télen 9L lemegy a torkán, aztán kell a vissza 2-parketta csuklósbusz előzésnél 
Nos, bocsánat, elírtam! Mannol 5W30 megy bele, nemsoká rendelem is meg!
Egy kérdés, mindenkihez!
Olajszűrőből lehet olyat venni, ami a motoromhoz esetleg nem passzol? (Z14XE) Gondolok arra, h menet, befoglaló méret, stb...
Ezeket a cuccokat néztem ki, lassan rendelem is! ->
- Mannol 5W30 4L
- olajszűrő
- olajleeresztőcsavar tömítőgyűrű
- légszűrő
- Delphi pollenszűrő
Köszönöm!
-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ha sokat megy hidegen, nem lehet, hogy jobb lenne az 5w30? Higabb, gyorsabban eri el az optimalis kenest a motor. Ha nem eszi a kocsi, lehet jobb.
En most rendelem meg a kövi olaj szettet. 11k mentem vele a multkorival aprilisban ha megyek haza a 13 meglesz...kicsit korainak erzem, de most tel utan kap egy frissitest. Plusz megrendeltem a nyari gumikat is, michelin primacy 3, a felnik meg mar ugye a be lettek szerezve
(fiiil dö szansajn
...es erre elkezd esni a havasesö
)Xenon trafo csere, teli szezon kezdeten meg kap egy uj teli gumi szettet, aztan remelem, most egy idöre befejezhetem a penzlapatolast a kocsiba es szepen teszi a dolgat csendben, rendeben

-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Eddig mindig 10W40 került bele, nem tudom milyen, elvittem, a szerelő feltöltötte, kész.
- a motor igazoltan nem kopott, 120e km van benne
- sokat járok városban
- a könyv szerint 0W30, 0W40, 5W30, 5W40 + GM minősítés van előírva
- így az az indok, h "mindenbe 10W40-et teszek", már nálam annyira nem áll meg (illetve besokalltam a 20e Ft-os olajcsere díjtól - igen, sufniban, fusiban, "majdén-nekemvankedvezményem", számla nélkül)
-
trassher
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ok de itt most ecotec motorról van szó ami szereti a 10w40-et is csipegetni, ezért kérdeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Uj guminak kell par 100, de lehet, inkabb 1-2000 km, mire normalisan kezd müködni, "összekopik" a kocsival.

sehogy nem lehet hozzaferni.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)