Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
-
zgospel
őstag
válasz
ivana
üzenetére
Z18XER. Végig vezetett sz.könyv, mert flottás volt. Az első 150k alatt 15-20 ezrenként cserélték, utána másik emberhez kerülhetett mert átálltak 30 ezres periódusra a könyv szerint. 280k-nál hozta ki barátom a flottából saját magának (apja volt a flottakezelő, gondolom tudták hogy melyik a jó vétel), ő átállt a 10 ezres cserére, én is azt tartom. 320k-nál vettem meg tőle. Ő neki sem kellett rátöltenie, nekem is csak amikor néhány tömítésnél szivárgott.
Furcsán is érzem magam, mert korábban a Z14XE-nél megszoktam, hogy 2 ezrenként felnyitom a géptetőt és töltök rá picit. Most meg nyitogatom, és mindig jó a szint
Nem ehhez vagyok szokva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem ehhez vagyok szokva