Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78801) Elemental válasza ribarszki (#78799) üzenetére


Elemental
addikt

Mire kellene? Letöltött filmekhez?

(#78802) Vhiktor válasza ribarszki (#78799) üzenetére


Vhiktor
veterán

Zidoo z9x, hasonlo aru dune, esetleg ugoos am6b plus de az nem annyira felhasználó barát.
De biztos tudnak itt sokan ajanlani

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78803) krx21 válasza emre33 (#78800) üzenetére


krx21
nagyúr

A chroma 444 megjelenítés csak PC módban lehetséges. Sztem PS5 esetében jó a konzol Hdmi is..

(#78804) umek válasza b. (#78794) üzenetére


umek
tag

Persze, abszolút egyetértek, igazából ugyanazt gondoljuk. Amúgy meg mindennél van jobb. Lehet, hogy egy többmillás hangrendszert is megköpködne egy highend mániás vájtfülű, mert ő még olyanokra is érzékeny, amire a legtöbben nem. :) És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az sem mindegy, hogy mondjuk milyen anyagból van a szoba fala, stb. A határ a csillagos ég.
Én csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy egy egymillás tv vásárlására ne úgy készüljön az ember, hogy az még igényel egy hasonló beruházást csak a hang miatt. Egy ilyen nélkül is nagyszerűen élvezhető, és olyan élményt ad, ami kiemelkedő. Ennek ellenére ha egy átlagos érdeklődő végigolvasgatja a fórumot, az lehet a benyomása, hogy a tv hangja egy jó nagy hulladék, pedig egyáltalán nem erről van szó.

Légy korrekt.

(#78805) lukgab


lukgab
tag

A TK ból kikölcsönözve melyik az LG C2 re a legjobb verzió? Van különbség aközött, hogy mondjuk PCről VLCn vs egy külső ssd ről a beéptett appon keresztűl játszod le?

Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS

(#78806) Matt89 válasza lukgab (#78805) üzenetére


Matt89
junior tag

PC lejátszó nem fog vinni Dolby Vision-t, ez ezer %, bármivel is próbálkozna az ember az "csak" hdr lesz. Tehát ssd/mediabox vagy hdd, kinek mi tetszik. Szerencsére az info-t kibontva találni pár hasznos mondatot, pl milyen eszközökön van tesztelve stb.

Én letesztelnék pár sample file-t a helyedben C2-n hogy melyik hogy jön be.
Egyébként, ha megnézed, a legtöbben a hangsávok jelentik a különbséget (ha jól látom ez a Maverick keresés :DDD szintén). Szóval az nem mindegy, hogy megéri-e mondjuk az extra méret letöltés a hangsávok miatt.
Ami nem 'IMAX' jelölésű, azt pedig kukáznám itt alapból, mert ott legalább ki van töltve a tv alul-fölül is rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#78807) b. válasza umek (#78804) üzenetére


b.
félisten

Ne is mond, ez amúgy egy betegség tud lenni, mindig kell jobb vagy újabb és hosszú évek meg sok millió forint elmegy mire az ember megtanulja hallgatni a hangrendszerét és élvezni, nem a hibákat keresni benne és hogy min kell fejleszteni, mire kell költeni...ha megnézed a hírdetéseimet már nem is tudom mennyi komponenst adtam el / cseréltem/ vettem. Főleg az utóbbi két évben úgy elszálltak az árak házimozi komponensek szintjén hogy az OLED TV majdnem az egyik legolcsóbb darab lett a házimozimba.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#78808) T560i válasza T560i (#78354) üzenetére


T560i
tag

Na odáig jutottam hogy felvettem a Philipsel a kapcsolatot! Lekellett mentenem a tv adatait pendrivera,azt elküldenem a Philipsnek,kértek pár nap türelmet megnézik mi lehet a gond! :K

Philips 65 oled806& Lg 55b7v Nad T758v3i Kef q950&q350&q650c 5.0,Klipsch R120sw 2db!

(#78809) Sidorovich


Sidorovich
senior tag

Sziasztok!
Tudom, nem kéne hogy foglalkoztasson, de LG C2-nél nem lehet tudni mikor gyűlt össze 4 üzemóra és fut a pixelfrissítés?
C1-nél ha kikapcsoltam és nem kattant, csak pár perccel később, abból tudtam, hogy ez most történt meg. A C2 viszont sosem kattan kikapcsoláskor. :)

(#78810) Malfroy válasza b. (#78807) üzenetére


Malfroy
aktív tag

Ez tipikus hifi betegség, ez ilyen sajnos :K

(#78811) jamy79 válasza Sliderxy (#78783) üzenetére


jamy79
tag

A Disney topikban júniusban még 27 Mbps adatsebességet mértek Kodival. Ha jelenleg már csak kb. 5 GB-osak a 4K filmek, akkor ezek szerint rontottak a képminõségen. :(((

[ Szerkesztve ]

(#78812) umek válasza b. (#78807) üzenetére


umek
tag

Többek között ezért sem állok neki ennek :DDD , nincs megállás. Mondjuk egy olyan rendszert mint a tiéd, azért meghallgatnék. :K
Annak idején édesapám révén nekünk is komoly cuccaink voltak, de aztán nekem is jöttek a gyerekek, kicsik mellett meg amúgy sem lehet gátlástalanul hangoskodni, talán majd ha kirepülnek. ;]

Légy korrekt.

(#78813) Gabor970 válasza b. (#78807) üzenetére


Gabor970
addikt

kb 15 éve én is akartam házimozit. Hamar rájöttem, egy Valamire való aktív sub, kb a projektor árával azonos. (most kb egy 55"-es OLED ára) és akkor még semmi másod sincs....
Eladtam mindent, maradtam a sztereónál, igaz arra is elköltöttem kb másfél 65"-es oled árát, de szuperjó vele filmezni is.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78814) Tyrone89 válasza jamy79 (#78811) üzenetére


Tyrone89
tag

Az 5 GB szerintem túlzás.. A Thor új része Dolby Vision-ban kb 14 GB..szóval nagyjából a megszokott streaming méret 4K-ban. Van streaming szolgáltató magas bitrátával...a Sony Bravia Core. Ott vannak 50-80 Mbps anyagok. Egyébként ez a mindenképp legyen magas bitráta sztem felesleges. Jó nyilván egy 4K film ne legyen pl 5-10 Mbps de hogy egy megszokott 15- 20 Mbps stream és egy uhd blu ray lemezről származó anyag pl 65-80 Mbps bitrátája között ha normális a tömörítés nem nagyon látni szemmel különbséget. Talán ha egymás mellett látná őket az ember akkor igen, valószínüleg lenne különbség a magasabb javára, DE nem ég és föld az biztos. Amúgy is a szem lesz legfőbb limitáció.

(#78815) b. válasza Gabor970 (#78813) üzenetére


b.
félisten

azért az túlzás. :) vannak nagyon jó subok olcsóbban is, nekem kettő Klipsch 112 SW van így nagyon jól kivasalt mélyeket ad.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#78816) Pro Koryak válasza Gabor970 (#78813) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Attól függ milyen projinak az árával. Persze van sub több milláért is. Az mondjuk azoknak is való. :C

(#78817) jbnd-007 válasza Pro Koryak (#78816) üzenetére


jbnd-007
tag

Nálunk az akusztikán lehetne javítani. Nincs szőnyeg és függöny, mert utáljuk takarítani. Cserébe van visszhang. A macskáról eleinte azt hittük, hogy Dolby 7.1-ben tud nyávogni, mert sose tudtuk megállapítani, honnan jön a hang. Valahogy mindenhonnan jött, nem volt iránya. Aztán láttuk, hogy a macska se tudja, mi honnan szóltunk neki, rossz felé fordul a füle. :)

[ Szerkesztve ]

(#78818) Sliderxy válasza anrab (#78294) üzenetére


Sliderxy
senior tag

anrab: Milyen SSD-t használsz a TV mögé rejtve? Jól látom, hogy csak be van lógatva mögé vagy valahogy rögzítetted?

(#78819) Yodamest


Yodamest
addikt

Fú skacok, most kissé beparáztam, nagyon jó lenne ha valaki tudná a kérdésemre a választ, ez inkább lejátszással kapcsolatos dolog. Elég általános és sztem itt többeket is érinthet, későbbi oled tulajokat, illetve perdöntő lehet választás esetén. A következőről van szó:

Holnap érkezik, ha minden igaz és a raben is úgy akarja a Samu S95B. A napokban elég sokat tesztelgettem a plexxet, mert majd azzal szeretném egy apple tv 4k-n keresztül intézni rajta a lejátszást. Viszont egy elég nagy problémába belefutottam: sok DV tartalmam van, szimplán mert sok esetben a 4K filmek csak ilyen formátumban elérhetőek. Ezeket a PC-s VLC lejátszó gyönyörűen lejátssza HDR-ben, tehát gondolom van rajtuk HDR sáv is. Viszont, ha ezeket a filmeket NEM DV képes megjelenítőn akarom lejátszani, (pl. PC plexxen keresztül, nem VLC-vel) akkor a plexx őrült transzkódolásba kezd és konkrétan a végtelenségig homokórázik, használhatatlan. Na most attól félek, hogy mivel a S95B nem kezel DV-t így ott konkrétan nem fogom tudni lejátszani ezeket a filmeket, hiába van rajtuk HDR sáv is... Ezt nem akarom elhinni hogy nem lehet megoldani, elég általános konverzióról van szó, csak videósávot kellene váltani vagy nemtom. Esetleg az apple tv segíthet ezen valamit? Az át tudja kapcsolni ha látja hogy nem támogatott a DV sima HDR-re mint a VLC? Nem akarom elhinni, hogy kiderül hogy a PC-s VLC lejátszás a legjobb... (amit ugye eddig is csináltam)

Mi lehet itt a megoldás? Mert ha ez ennyire csak DV képes eszközökön megy, az lehet nekem deal breaker lenne a samsung részéről... és az a pláne benne, hogy nekem NINCS szükségem a DV-re, csak azt szeretném, hogy rendesen átváltson a plexx HDR sávra, mint a VLC teszi.

(#78820) jbnd-007 válasza Yodamest (#78819) üzenetére


jbnd-007
tag

Nem értek a Plexhez, de a net okosai szerint van Disable Video Transcoding opció. Akkor a tévére van bízva, hogy mit kezd a dologgal és szerencsés esetben lejátssza sima HDR-ként.

Vagy ki lehet szedni a DoVi sávot a fájlból, de az nem tűnik egyszerűnek:

Is there a way to strip the Dolby Vision out of the mkv afterwards and just leave HDR10, using another tool like mkvtoolnix/mkvmerge?

Yes but it's a PITA. You need to demux the ripped MKV using TSMuxer to extract the HEVC stream then use Yusesope's tool to demux the HEVC file into the BL (HDR10) and EL (DV) streams. You then need to use MKVToolnix to mux the BL file back into the original MKV. You can then use StaxRip or Handbrake to re-encode to smaller file size if you want.

[ Szerkesztve ]

(#78821) anrab válasza Sliderxy (#78818) üzenetére


anrab
addikt

A márkáját hirtelen nem tudom.
Egy 500 GB-os ami az usb-n lóg. Nem márkás de kb. 5 éve megy.
Raktam rá kétoldalú ragit de elengedte miután egyszer leszedtem. Nincs jelentősége mert olyan könnyű.
Nekem elég az 500 mert nem gyűjtöm a filmeket. Párat letöltök, megnézem és kuka.
Ha mégegyszer valamiért megnézném, letölteném újra.

(#78822) lala666 válasza Yodamest (#78819) üzenetére


lala666
senior tag

HDR be lejátsza....nem kell parázni mindenen. Van mellette sima hdr sáv is. Nálam is úgy működik.

Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501

(#78823) umek válasza lala666 (#78822) üzenetére


umek
tag

+1

Légy korrekt.

(#78824) Malfroy válasza b. (#78815) üzenetére


Malfroy
aktív tag

Hány Wattosak?

(#78825) b. válasza Malfroy (#78824) üzenetére


b.
félisten

[link] A névleges 300,de nincs kihasználva közel sem. Egy is elég volt nekem de üzletből kifolyólag lett kettő, de így meg annyit javult a subtartomány akusztika, hogy már nem adom el.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#78826) Malfroy válasza b. (#78825) üzenetére


Malfroy
aktív tag

Ezek már bíztos megrezegtetik az ablakot :D

(#78827) Yodamest válasza lala666 (#78822) üzenetére


Yodamest
addikt

Igen, közben próbálgattam ha elejétől indítom a filmet és nagyokat nem tekerek bele akkor végigtudja pufferelni lejátszás közben és megy. Viszont sajnos még maximum transzkódolás minőségre téve is gyengébb a minőség, mint a vlc-s lejátszásnál... mintha 4K helyett 1440p lenne. Gondolom ez akkor ilyen...

(#78828) umek válasza Yodamest (#78827) üzenetére


umek
tag

Biztos, hogy nem ilyen. Én tényleg nem tudom, hogy mit csinálsz pontosan, de tuti, hogy nálad lesz a gond. :R

Légy korrekt.

(#78829) babcehh válasza Yodamest (#78827) üzenetére

Plexben beállítottad a minőséget eredetire? Default 1080p volt nálam.

(#78830) Yodamest válasza umek (#78828) üzenetére


Yodamest
addikt

PC-n mivel windows alatt vagyok nem megy a DV, viszont HDR-ben van a tv. A plexx ezt úgy látja, hogy nem képes DV-re a megjelenítő (pedig amúgy igen, de ez mellékes), ezért átalakítja a videót. Ugyan ezt csinálja gondolom bármilyen nem DV tv-n is. Viszont ez az átalakítás erős minőségromlással jár, lehet ez annak nem tűnik fel, aki csak azt látja és nincs összehasonlítási alapja, viszont én párhuzamosan nézem a felvételt, pl: Prey (2022) és a VLC-n élesebb, tisztább a kép, mint a transzkódolt plexxes videó. Majd megpróbálok képet felrakni, hogy lássátok a különbséget.

(#78831) umek válasza Yodamest (#78830) üzenetére


umek
tag

De miért kellene bármit is átalakítania, ha benne van a HDR is a tartalomban? Én ezt nem értem. Nálam nem alakít semmit, egyszerűen érzékeli a HDR-t, és csinálja a dolgát. Nincs homokóra, nincs akadás, nincs semmi, csak az eredeti minőségű tökéletes kép. Jól értem, hogy egy valamilyen PC-s működést feltételezel a TV-s lejátszás esetén is?
"Ugyan ezt csinálja gondolom bármilyen nem DV tv-n is." <-- szerintem ez a tévedés

Légy korrekt.

(#78832) Yodamest válasza umek (#78831) üzenetére


Yodamest
addikt

Lehet kliens oldalon másképp viselkedik? Mert ezeket most ugye szerver oldalon nézem és egyértelmű a difi, meg ha ott átkapcsolja akkor itt miért akar mindenáron konvertálni?

(#78833) umek válasza Yodamest (#78832) üzenetére


umek
tag

Na ehhez a részéhez már nem tudok hozzászólni. :R
Nekem egy wd my cloud ex2 ultrán fut a plex, a tv-n meg az app, és nem tapasztalok semmi ilyen jellegű problémát a dv-hdr tartalmakkal.

[ Szerkesztve ]

Légy korrekt.

(#78834) Yodamest


Yodamest
addikt

Nah közben megcsináltam a képeket, sztem ezeken is teljesen jól látható, a lány arcát, haját ha nézitek. Direkt ott vannak a plex minőségbeállítások is a képen, látható, hogy maximumon van. Sajnos jpeg-be kellett konvertálnom, így kisebb a különbség mint élőben vagy PNG-ben.
VLC
Plex

[ Szerkesztve ]

(#78835) belashx válasza Yodamest (#78834) üzenetére


belashx
senior tag

A tv-re tedd fel a Plexet, ne pc-ről próbálkozz.
(Legalábbis ez nem az Androidos Plex felület, ha jól gondolom.)

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#78836) umek válasza belashx (#78835) üzenetére


umek
tag

Igen, csak még nincs nála a TV :))

Amúgy igen, látom én is különbséget, viszont ilyet még nem láttam, hogy "átalakítás ezzé", nálam az eredetit nyomja gond nélkül a TV.

Most megnéztem, hogy PC-n, böngészőből elindítom a plexet, és ott lejátszok valamit, de 720p felett el sem indít semmit :DDD , 720-as anyagnál meg nem is úgy néz ki a lejátszási opciós oldal mint nálad, csak az audióra vannak opciók, a videóra nincs. (Ugyanazokat az anyagokat, amiket a PC el sem indított, a TV gond nélkül viszi.)

Légy korrekt.

(#78837) Yodamest válasza umek (#78831) üzenetére


Yodamest
addikt

OMG sztornó! Kipróbáltam, ami most itt felvetődött, hogy ugyanúgy PC-n de felrakom magát a klienst, hátha azon belül máshogy viselkedik. És igen, kliensen belül már van olyan opció, ami szerver oldalon nincsen, hogy "eredeti" lejátszás és úgy már ugyan azt a képet kapom, amit VLC-ben is látok!
A korábbi screenshotomhoz képest látható is, hogy mennyivel több lehetőséget felkínál itt a kliensben. Akkor ez így jó lesz, de ez is kiderült legalább, hogy a másodlagos videósávot csak maga az app fogja látni, a szerver nem!

Hát mindig tanul valamit az ember, sorry hogy kivertem a balhét. :R

(#78838) belashx válasza umek (#78836) üzenetére


belashx
senior tag

Vagy úgy!?! :B
Elég sok hsz-t írt a kolléga, és már elvesztettem a fonalat.

A transzkódolást én is kikapcsolnám, illetve, ha windowsban be van kapcsolva a hdr, akkor érzékeli a plex, anélkúl szerintem nem lesz jó. Mmint a hdr.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#78839) Liiam87


Liiam87
újonc

Valaki látott már hasonlót hibát (Lg oled A1)? Számos sötét tartalomnál ilyen pixeles feketék vannak,valamint erős color banding. A beállításokkal nem lehet baj mert ugyanezeket használom az Lg C1 en-n is és azokkal semmi ilyen gond nincs . Valamint visszalett állitva gyári ra a tv is de nemvaltozott semmi. A forrás Plex vagy youtube, pendrive teljesen mind1 mindeggyikkel csináljam, a C1 en tökéletes a fekete és a kép is jó.Probáltam lefenykepezni ammenyire lehetett.


Valamint a color banding .--- [kép]

[ Szerkesztve ]

(#78840) umek válasza Yodamest (#78837) üzenetére


umek
tag

Na akkor hajrá, azán élvezd ki az S95B-t, tényleg gyönyörű képe van! ;)

Légy korrekt.

(#78841) b. válasza Yodamest (#78834) üzenetére


b.
félisten

A transzkódolás ront minőségen. Gondolj bele hogy ezeket a több 10 gigás adatokat menet közben röptében még egy komolyabb asztali Pc is nehézkesen dekódolja, hogy tudná egy Tv hardver.
nekem ezek a beállítások vannak a kiszolgálón:


[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#78842) belashx válasza b. (#78841) üzenetére


belashx
senior tag

Ismereteim szerint a transzkódolást a szerver végzi, nem a kliens.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

(#78843) Yodamest válasza umek (#78840) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát majd igyekszem, ez nekem több szempontból is nagy váltás lesz, mert egyúttal átállok ugye a plexxre is, apple tv, sok most a változó. ;] Az eddigi HDMI PC-től TV-ig megoldás alapvetően egyszerű volt, de sokszor megkaptam már, hogy kőkorszaki megoldás. Meg hát ott nincs olyan, hogy távirányítóval ágyból elindítom a kövi részt, vagy beletekerek és ilyen szép library sincs, mint amit a plexx létrehoz. :R

A popcornt meg lehet izzítani az S95B-ről majd jön a giga tesztem. Első körben remélem, hogy nem lesz ferde a káva...

(#78844) Yodamest válasza belashx (#78842) üzenetére


Yodamest
addikt

és b. igen köszönöm a hsz-eket, annyi volt a gond, hogy szerver oldalon nem kínálja fel videóknál az "eredeti" azaz HDR videósáv lejátszását DV videóknál. De ami a tv-kre megy fel plex kliens már látja azokat a sávokat is. Lényeg, hogy megoldódott.

(#78845) umek válasza Yodamest (#78843) üzenetére


umek
tag

Nekem is nagy váltás volt, bár nem ennyire, én korábban egy raspberry pi + kodi kombóval nyomtam egy 42-es LCD-n. De a plex a tv-n megoldás sokkal jobban tetszik, meg maga a plex is jobban bejön mint a kodi. :)

Légy korrekt.

(#78846) susa03


susa03
csendes tag

Sziasztok, az alábbi kérdésem lenne:
Mi a különbség, a méreten kívül a két LG tévénél?
1. LG OLED 48C21LA
2. LG OLED 42C21LA

Esetleg más a panel? vagy ez a "evo-s" nem "Valós evo-s" küldönbség?

Köszi! :)

susa03

(#78847) lapoe


lapoe
csendes tag

Sziasztok!
LG CX oled-em van jelenleg (nagy megelégedésemre).
Mit gondoltok, van értékelhető minőségbeli különbség CX és C2 között?
Egyre inkább foglalkoztat a téma.. utánaolvasva, a picit nagyobb fényerőn kívül nem igazán írnak komolyabb különbséget.
Lehet érdemes lenne már megvárni a C3(?) képességeit? :F

[ Szerkesztve ]

(#78848) Sordoran


Sordoran
addikt

Olvastam korábban, hogy mintha a LG C2-nél problémás lenne gaming módban vezeték nélküli hang átvitel. Ez valóban így van? Jelenlegi TV-m BT-n csatlakozik LG soundbar-hoz, itt nincs gond, de nem is kifejezetten gaming módban van használva. PS5 lesz rákötve, és értelemszerűen nem akarok problémát, érdemes optikai kábelt keresnem hozzá?
Másik kérdésem még, hogy a modell névben az OLED48C2 után van még egy szám, két betű. Mind a 3 karakter a színbeli eltérésre utal? (én logikám szerint elég lenne ha a két betű jelöli ezt, így a szám megzavar :DDD )

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#78849) Kaba válasza susa03 (#78846) üzenetére


Kaba
veterán

Mindkettő evo, hellyel közzel megegyeznek, a 48"-on van 2db 10 wattos subwoofer extra.

(#78850) b. válasza belashx (#78842) üzenetére


b.
félisten

Ez a szerver is.
Yodamest : ok szuper :R

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.