Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78651) Yodamest


Yodamest
addikt

Nekem valami még nem világos, ugye köztudott, hogy PC lejátszás=RGB full dynamic range, filmnézés=limited, ez az ajánlott mindenhol.
Viszont mi van az én esetemben ha PC-ről nézek filmet, tehát a kettő ötvözése van? Szóval HDMI-n megy át PC-ről a jel TV-be, akkor most nekem RGB fullon kell használni filmnézéshez vagy limiteden? magyarán a kiinduló hardver számít, ami a PC vagy a filmek úgyis limitedben készülnek és felesleges a full RGB? :U

Annyiban lenne fontos, hogy ha amúgy is felesleges, akkor nem vennék emiatt optikai hdmi 2.1 kábelt, mert elég lenne a jelenlegi 2.0 is a sávszélnek. (limited 4:2:2-ben még elbírja 12 bittel, de full RGB-ben már csak 8 bitet bír)

[ Szerkesztve ]

(#78652) Celtis válasza Zen_Ronin (#78650) üzenetére


Celtis
veterán

Fontos a jó szervízháttér

Akkor a samsungot gyorsan felejtsd el, habár a QD OLED állítólag nagyon ott van...

(#78653) ribarszki válasza Zen_Ronin (#78650) üzenetére


ribarszki
őstag

Képminőség: S95b

Szervíu: LG

Jó döntést :U

(#78654) bnorci71 válasza jbnd-007 (#78649) üzenetére


bnorci71
addikt

Az enyémet szervizből futár hozta vissza, mondtam neki szeretném kibontani belenézni mondta persze nyugodtan.
Ők általában nagy csomagot visznek kevés címe csomagja van belefér.
Nem GLS/DPD/UPS volt valami kis cég

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#78655) Vhiktor válasza Zen_Ronin (#78650) üzenetére


Vhiktor
veterán

Ha a szerviz a legfontosabb akkor lg, egyszerűen példaértékű a hozzaallasuk.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78656) Vhiktor válasza Yodamest (#78651) üzenetére


Vhiktor
veterán

Itt több dolog van egyszerre.

Az a lényeg, hogy a hdmi range beállítás megegyezzen a tvn és pcn is. Tehát ha a pc full jelet küld akkor a tv is legyen fullra állítva. Ha a pc limitedet akkor a tv is legyen limiteden.

Egyébként a legpontosabb megoldás ha a pc fullra van állítva a tv meg limitedre és a pcn lévő lejátszó program meg limitedre(madvr vagy kodi)

Az rgb és yuv már más kérdés. A filmek yuv 420 színtérben készülnek, de az itt lévő gondot már nehezebb és hosszabb elmagyarazni.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78657) Malfroy válasza bnorci71 (#78654) üzenetére


Malfroy
aktív tag

Elvileg joga van mindenkinek hozza.

(#78658) Sordoran


Sordoran
addikt

Sziasztok!
Ideje erősen gondolkodom egy OLED TV beszerzésén, de eddig halogatva volt mivel jelenlegi szekrénysorba csak 43" fér el kényelmesen (új vásárlása előtt pedig egyéb felújításokat kéne elvégezni amik tolódnak). Most viszont az áremelkedések miatt (gyanítom új modellek drágábban nyitnak jövőre) lehet mégis beruháznék most egyre BF alatt ha találok jó akciót.
Amit kinéztem az LG OLED48C22LB lenne, de méretében kérnék segítséget tulajoktól, mivel jelenlegi helyre (ahol min. fél évet lenne) tényleg nagyon neccesen férne be leírás szerint. Pontosak a méret adatai gyártó oldalán?
Magasság 65 cm (67 cm hely van), szélesség 107,1 cm (108 cm hely van). Ezek pontos számok, megmérné valaki? Ilyen minimális hézagok okozhatnak gondot, kell szellőzés? (ugye ebből kiderül, hogy két oldalt és felül is szekrény/polc fogja közre, de maga a szekrénysor 5+ cm-re van a faltól, ott jár kis levegő)

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#78659) Malfroy válasza Sordoran (#78658) üzenetére


Malfroy
aktív tag

Alzán azt hiszem pontos méret van megadva, én is ott néztem legutóbb .

(#78660) Zen_Ronin válasza Vhiktor (#78655) üzenetére


Zen_Ronin
tag

Nem írtam segol hogy az lenne a legfontosabb, de lényeges tényező.
Egy ilyen segítség pl. sokkal többet nyomna a latban
"Örülnék ha olvashatnám a véleményeteket, esetleg olyantól akinek van összehasonlításról, tesztelésről, kallibrációról gyakorlati tapasztalata."

Örök :R

(#78661) lukgab


lukgab
tag

Mivel alapvetően monitornak használom a C2 -öt ezért kölcsönkértem egy LG szerviz távirányitót és kikapcsoltam a TPC és GSR -t és most lettem "teljesen boldog" az új TV-től, mert végre nem tapasztalok semmi hátrányt egy monitorhoz képest :C
Viszont elfelejtettem megnézni hogy milyen panel van benne ( WBC vs WBE ) :W
Ez már abszolút nem fontos, csak kiváncsi vagyok. Nem tudja valaki, hogy meg lehet ezt valahogy nézni valahogy szerviz távirányitó nélkül?

Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS

(#78662) krx21 válasza lukgab (#78661) üzenetére


krx21
nagyúr

Mikori gyártás? Ha 2022.06 utáni, akkor jó eséllyel WBE…
Vagy ahogy még meg tudod nézni, fehér alapon oldalról, ha lilás, akkor wbe…

[ Szerkesztve ]

(#78663) jbnd-007 válasza Zen_Ronin (#78660) üzenetére


jbnd-007
tag

Ekkora tapasztalata itt maximum Vhiktornak van, de ő sem egymás mellé rakott tévéket szokott hasonlítgatni gondolom. Úgy meg nehéz visszaemlékezni, hogy a múlt hetihez képest ez most milyen.

Kettőt össze tudsz hasonlítani a legnagyobb teszt portálon. Philipset Amerikában nem forgalmazzák sajnos, így ők nem is tesztelik.

Vincent vaktesztjében sincs Philips és LG-ből is G2 van, viszont tanulságos olyan szempontból, hogy a videó masteringgel foglalkozó profik sem tudtak egyértelmű győztest hirdetni. Az egyik tévé ebben volt jó, a másik abban.

A legegyszerűbb talán az, hogy megveszed mind a hármat és 14 napon belül kettőt visszaküldesz. :)

[ Szerkesztve ]

(#78664) ribarszki válasza Zen_Ronin (#78660) üzenetére


ribarszki
őstag

Ott az Rtings és a részletes mérésekkel ellátott tesztek. Egészen pontosan mire gondolsz? Nem sokan használnak párhuzamosan S95 és C2 tévét. Az S95-ről is több beszámolót olvashatsz a fórumon.
Képminőségben az S95 jobb.
Szervizben, háttérben az Lg.

Ennél többet nehéz írni. Dönteni neked kell.

(#78665) jbnd-007 válasza bnorci71 (#78654) üzenetére


jbnd-007
tag

Megnéztem Vincent kicsomagolós videóját, azért mire eljut odáig, hogy rá tud nézni a képernyőre (ami gondolom a lényeg lenne), 5 perc telik el, mert fel kell szerelni a lábakat is.

(#78666) Gabor970 válasza Zen_Ronin (#78650) üzenetére


Gabor970
addikt

Én az Android TV miatt ma is philipset vennék. 807-est meg pláne (nekünk 806 van)

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78667) bnorci71 válasza jbnd-007 (#78663) üzenetére


bnorci71
addikt

Vincent vaktesztjében sincs Philips és LG-ből is G2 van, viszont tanulságos olyan szempontból, hogy a videó masteringgel foglalkozó profik sem tudtak egyértelmű győztest hirdetni. Az egyik tévé ebben volt jó, a másik abban.

Ezt Vhiktortól is már egy ideje meg akartam kérdezni hogy vakteszten meg tudná-e mondani melyik melyik melyik a legjobb :)

#78665jbnd-007
persze én sem raktam ki az árokpartra csak kinyitottam a felső hungarocellt leemeltem így már látható volt nem pókhálós a kijelző.

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#78668) bnorci71 válasza Zen_Ronin (#78660) üzenetére


bnorci71
addikt

A dillemádhoz
Philips szerviz is korrekt, tapasztalat.
A különböző +/- dolgok alapján a döntést viszont neked kel meghozni.
Mennyire fontos a formátumok támogatása, mennyire akarod magad kitenni a gyártó támogatási kényének kedvének gondolok itt pl. zárt op rendszer és a gyártó nem támogat egy streaming szolgáltatót, akarsz-e külső eszközt használni a lejátszásra akkor ez ugye nem lényeges.
Képminőség különbséget szerintem nem fogsz tapasztalni. Amik alapján a tesztelők győztest hirdetnek az sokszor a műszeres mérés. Ez nekem már a farok méregetés kategória, hogy 700 vagy 900nit-t tud a tévé. Rossz hasonlat mennyit megy az autód 200 vs 250 nem mindegy? Ha nincs előted sebességmérő úgy se tudod mennyi.

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#78669) contaxg


contaxg
veterán

Visszakaptam kijelzőcserével a 48oled806-ot, de olyan érzésem van, hogy egy pár dolog más lett rajta. Ami biztos, hogy a kijelző fényereje egyértelműen jobb lett!!

Amiben nem vagyok biztos, a tévén most android 11 van és szerintem 10 volt rajta. A Disney+-on a filmeknél megjelent IMAX Enhanced felirat. Emlékeim szerint ezt még előtte nem láttam, mint a Star Wars sorozatoknál az alsó felső fekete csíkot sem. Némi megerősítést szeretnék kérni, hogy az emlékem csal vagy tényleg valósak ezek a változások.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#78670) Zsömica


Zsömica
aktív tag

Sziasztok, képminőségben sztetek 65" LG G2 vagy Samu S95..?
DV miatt ugye csak az LG jöhet szóba.., de mégis..! (?)

(#78671) wallace 234 válasza lukgab (#78661) üzenetére


wallace 234
őstag

Korábban már volt itt erröl szó, itt egy videó ami megmutatja, hogy lehet távirányító nélkül belépni[link]

[ Szerkesztve ]

(#78672) Vhiktor válasza bnorci71 (#78667) üzenetére


Vhiktor
veterán

Ha egymás mellé ki van téve x db tv biztos tudnék választani, hogy melyiket érzem a legjobbnak/ melyik tetszik a legjobban. De ez szubjektív lenne szerintem.

Úgy lehetne igazán összehasonlítani, ha mellé van téve egy mastering monitor amiről tudni lehet, hogy az a referencia és ahhoz hasonlítani a többit vakon, úgy hogy nem ismert a márkájuk.

Lényeg, hogy egymás mellett kellene látni a tvket, mert visszaemlékezés semmit nem jelent, arra nyílván emlékszem jól ha valamelyikkel valmi hiba van, de ennyi.

A jövőben lesz olyan, hogy 2 tv-t fogok összehasonlítani egymés mellett, de nyílván minden típust nem tudok.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78673) Vhiktor válasza Zsömica (#78670) üzenetére


Vhiktor
veterán

S95, mégpedig azért mert a színeket sokkal pontosabban tudja visszadni a színek nagyobb fényereje miatt. Illetve brutálisan homogén a képe.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78674) Zsömica válasza Vhiktor (#78673) üzenetére


Zsömica
aktív tag

Köszi - sokat vegetáltam, tesztek alapján nagyjából én is erre következtettem - de mivel ez a Samu első Oledje, szar a szervíz háttér, DV támogatás sincs, csatlakozói is nekem rosszabbik oldalra (jobbra) estek volna.., így már egy G2 lóg a falon..! :D
Egyelőre tetszik a képi világa.., Samu Qled-ről váltottam - tény és való eddig a Samu volt a legjobb tv-m.., remélem ez is beválik..!

(#78675) Vhiktor válasza Zsömica (#78674) üzenetére


Vhiktor
veterán

G2 is brutál tv, gratula :)

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78676) Sordoran válasza Malfroy (#78659) üzenetére


Sordoran
addikt

Igen, gyárival egyező adatok vannak, csak mivel nálam minden milliméter számít így kíváncsi voltam hogy a valóságban is ennyi-e.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#78677) ribarszki válasza Zsömica (#78674) üzenetére


ribarszki
őstag

És pont 200.000Ft-tal drágább a 65G2 mint a 65S95.. Amiből kijön egy kalibrálás és jobb Soundbar is..

[ Szerkesztve ]

(#78678) Zsömica válasza ribarszki (#78677) üzenetére


Zsömica
aktív tag

Beépítettem az eladott Qled-em árát - így már jóval barátságosabb volt.., soundbar pedig nem az én világom - HM rendszerem van.., jó képhez jó hangzás illik..! :)

(#78679) Roland-87


Roland-87
aktív tag

Hát én nem vártam meg a BF esetleges akcióit, megvettem egy 55B23LA típust. A közel 13 éves de már IPS-es régi szintén LG tévémhez képest egészen elképesztő ez a képminőség pedig még nem igazán állítottam be, illetve később lehet megfontolok egy kalibráltatást is.
Ami eddig egy fura jelenség, hogy a médialejátszó appon keresztül ha HDR képes "torrentről megvásárolt" filmet nézek akkor pont nem az történik amit a HDR-től várnék hanem sötétebb lesz az egész és egyelőre nem sikerült megtalálnom a választ hogy ez a letöltött anyag miatt van-e, esetleg valamilyen beállítás, ha a youtubeon indítok el egy HDR videót akkor az durván jó a simához képest, próbáltam vagy 10 letöltött filmmel de valahogy mindegyiknél sötétebbnek tűnik, mint ha levenném az oled fényerőt 30-40-re. Esetleg ha valakinek van tippje mit kéne beállítanom akkor azt szívesen fogadom.

(#78680) boneyard


boneyard
tag

Sziasztok,
Az alábbi típusok most kb. hasonló áron vannak az emagnál. Tudnátok segíteni, h a méreten kívül van-e bármi jelentős különbség köztük? Kb. 3 méterről nézem a tv-t, egy LG UK6950PLB-t váltana. Szerintetek ekkora távolsághoz kell az 55-ös méret?
LG OLED48C21LA
LG OLED48C22LB
LG OLED55B23LA
LG OLED55C11LB

(#78681) Malfroy


Malfroy
aktív tag

[link] kis akció

(#78682) bnorci71 válasza boneyard (#78680) üzenetére


bnorci71
addikt

B kisebb kategória mint a C
11/12 tavalyi model
21/22/23 idei model
a többi csak a káva szín célország

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#78683) Vhiktor válasza boneyard (#78680) üzenetére


Vhiktor
veterán

3 méterhez már a 65" is lazán kell.
Vedd meg nyugodtan az 55-t egyáltalán nem lesz nagy.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#78684) ribarszki válasza boneyard (#78680) üzenetére


ribarszki
őstag

3m-re a 77" sem nagy :K

[ Szerkesztve ]

(#78685) anrab válasza boneyard (#78680) üzenetére


anrab
addikt

C1
(65")

(#78686) emre33


emre33
addikt

Hetek óta figyelem a Tv-t, MediaMarkt-ban végre leértékelték az 55C21
Hetek óta 519.999 Ft áll. Kb 10 perce lecsökkent.

Meg is rendeltem. Samsung 55JS8000 fog váltani. Sose volt még OLED TV-m

Párat biztos fogok kérdezni, de igyekesztem visszaolvasni.....

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lg-oled55c21la-oled-evo-smart-tv-4k-tv-ultra-hd-tv-uhd-tv-hdr-webos-thinq-ai-okos-tv-139-cm-1385289.html

[ Szerkesztve ]

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#78687) Malfroy válasza emre33 (#78686) üzenetére


Malfroy
aktív tag

-30k mikre képes mi? :)

(#78688) emre33 válasza Malfroy (#78687) üzenetére


emre33
addikt

jah már csa ka régit kell eladni.
KÍváncsi leszek lesz-e rá kereslet.

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#78689) Sliderxy válasza emre33 (#78686) üzenetére


Sliderxy
senior tag

Vicces ez a Media Markt. :U Reggel néztem a 65"-os modellt, náluk visszaugrott az Augusztusi 750-es árra, most meg hogy írtad hogy az 55"-os lejebb ment ránéztem és most már ez is lement 660-ra. Van még remény, hogy mehet kicsit lejjebb.

(#78690) Sliderxy


Sliderxy
senior tag

Ha az LG-nél az OLED C21LA modellt nézem, akkor Philips-nél ennek melyik modell a megfelelője?
Tudtok olyan webshopot ajánlani ahol a Philips kedvező áron beszerezhető?

(#78691) FollowTheORI válasza ribarszki (#78653) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

+ gaming és DV támogatás = LG... :D

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#78692) Gabor970 válasza Sliderxy (#78690) üzenetére


Gabor970
addikt

az oled706 vagy 806, vagy 707 lenne kb azonos. A 807-nél már egy magasabb kategóriás panelt használnak.

Philips 65OLED806/12 Smart OLED Televízió, 164 cm, 4K Ultra HD, Android, Ambilight, HDR10+ - eMAG.hu

de árukereső segít... vagy az argep.

[ Szerkesztve ]

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#78693) petrol17


petrol17
csendes tag

Sziasztok.
LG C2 vagy SONY Bravia XR-55A83JAEP?
Melyiket ajánlanátok? Tv, film, játék, szóval univerzális tv-t szeretnék.

(#78694) Malfroy válasza petrol17 (#78693) üzenetére


Malfroy
aktív tag

sony

(#78695) alaves válasza Roland-87 (#78679) üzenetére


alaves
addikt

Két oka lehet, ha azonosak a képmód beállítások a YT-nál és belső lejátszónál:
1. Ha a video codec tulajdonságoknál találsz 'Maximum Content Light Level' és 'Maximum Frame-Average Light Level' beállítást (pl. MPC-HC-vel), akkor az egész HDR anyag sötét, helytelenül kódolt (a világos és sötét jeleneteknél egyaránt).
2. Ha az SDR-t nagy OLED fénnyel nézed, a HDR sötét jelenetei még akkor is sötétebbek lesznek, ha 100-as OLED fénnyel nézed.

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#78696) Iceman17881


Iceman17881
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap érkezett az új családtag, az LG C1 személyében.

A probléma a következő: A távirányítóval valami nem stimmel. Nagyon gyakran, van hogy az x-edik parancsot nem fogadja, nem reagál, majd 2-3 másodperc elteltével villog 3-at pirosan az eleje. Utána újra minden stimm, majd megint az előbbi. Ezt a piros villogást később olyankor is megfigyeltem, amikor már percek óta nem nyúltam hozzá, és csak pihent az asztalon.

Bárminemű ötlet? Elem csere megvolt, újra párosítás többször megvolt, semmi változás.

(#78697) Pro Koryak válasza Gabor970 (#78692) üzenetére


Pro Koryak
addikt

A 907/937-nél van jobb panel. Emiatt is kerülnek jóval többe.
A 807 vs 707 ugyan az idén is, mint tavaly a 806 vs 706.

(#78698) krx21 válasza petrol17 (#78693) üzenetére


krx21
nagyúr

Én C2-re szavazok. ;)

(#78699) jbnd-007 válasza Iceman17881 (#78696) üzenetére


jbnd-007
tag

Amikor berakod az elemet, akkor is pirosan villog hármat? Mert ha ez az újraindulást jelzi, akkor kontakthibára gyanakodnék. Jobb esetben az elemnél, rosszabb esetben akárhol.

(#78700) Deadpool73


Deadpool73
csendes tag

Sziasztok!Mivel nem volt még sosem OLED tv-m ezért ide fukarkodtam.. :) Tudom,hogy itt vannak akik látták már élőben a különbséget..Sajna nekem nincs lehetőségem látni őket face to face így ezért vagyok itt..Lehetőség van most egy LG C2-re vagy Samsung S95B-re..Mind a kettő 65 colban és nem tudok dönteni melyik legyen..(gyorsaság,képminőség,hang elsősorban)Pénz most nem számít keret van rá de nem szeretnék bukni vele,minimum 5-6 évet tervezem használni..

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.