Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofiZoli
senior tag
-
Agyas
aktív tag
Üdv,
Rendeltem egy vodafone tuti kártyát, betettem a telefonba, regisztráltam, feltöltöttem, megkaptam a kedvezményes net csomagot.
A problémám az, hogy nincs 4g, se 3g.
Győrben lakom, nem tudom elképzelni, hogy itt egyik sem megy. Ha nincs bekapcsolva a mobilnet a térerő ikon mellett ott van a kis 3g logo, de ha bekapcsolom a netet átvált H+-ra.
A telefonom egy meizu m3s.
Tudna segíteni valaki? -
ShadowX
őstag
Sziasztok!
Feltöltőkártyásként milyen lehetőségeim vannak külföldön (EU-ként hozza a vodafone honlap - Kanári-szigetek) mobilnet tekintetében?
Köszönöm.
-
Agyas
aktív tag
8, Sayuar, thomas77
Köszönöm a segítséget.
-
FireShadow
senior tag
Nem tudja valaki hogy a mobilparkolás feltöltökártyával hogy müködik? Volt 3000res egyenlegem, vettem egy megujulo netet 1200ért, beszéltem 2 percet (2x19 tuti) és parkoltam 20 percet és most 300 az egyenlegem, wtf? A stop szóra nem kaptam lezáró smst, amikor mégegyszer elküldtem azt irtak nincs aktív parkolasom. Valahol olvastam hogy a max idötartalomra valo pénzt zárolják majd késöbb visszaengedik az egyenlegre, ez igy van?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
asdf_
veterán
válasz ShadowX #41512 üzenetére
Ha nem kell a fel vilagot letolteni, akkor 19 Ft/ megabyte a maxi felar EU-n belul, amivel a hazai netcsomagodat lefogyaszthatod. Ha nem eszetlenul csinalja az ember, szerintem siman el lehet vele lenni. Akinek nincs kikapcsolva az automatikus frissites, derogal opera minivel netezni, streamelt zenet akar kulfoldon is, az meg vagy lejjebb ad az igenyeibol, vagy vesz egy kulfoldi sim-et. A vodanak azok szamara szolo roaming adatopcioi, akik nincsenek valami eu-s csomagban, csak facepalmra jok.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
Na... Megvan a hordozás. Telekomos számot hordoztunk a Bluemobile-tól a Vodához. Ma 20 és 24 óra között volt az időablak. A krapub.nmhh.hu 20 óra 11-kor már vodásnak jelezte a kártyát. 20:25 körül már hívható is volt. Ekkor a telenoros kártyámmal nyomtam egy *126*30xxxxxxx#-et és az is vodafone-t írt ki. A 1748 viszont még telekomot mond. Holnap megint rápróbálok.
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #41451 üzenetére
Ez hiba, senkinél sem jelentkezik?
-
dptrsk
addikt
válasz headhunter #41515 üzenetére
Ha esetleg megírnád mit kellene kipróbálni...
Egyébként nálam nincs ilyen jelenleg.
-
LightManTM
csendes tag
válasz headhunter #41517 üzenetére
Ugyan ez a hiba jön ki nekem is, de miért nem használod a sima online ügyfélszolgálatot? Live-hoz most kértem jelszót, de én még soha nem is használtam ezt az oldalt. Biztos, hogy foglalkoznak még ezzel?
-
TomPack
őstag
válasz headhunter #41517 üzenetére
Erről jut eszembe! A hívódallam szolgáltatás még működik?!
-
headhunter
addikt
"Feltöltőkártyás egyenleg
Ha korábbi szolgáltatódnál feltöltőkártyás előfizetésed volt, a számhordozás után egyenleged elveszik"
Ez még mindig érvényes?
Tavaly volt olyan hír, hogy az egyenleget is át lehet vinni az új szolgáltatóhoz. (2015.11.01.-től)
-
törölt tag
válasz headhunter #41525 üzenetére
Egyenleg visszafizetés abban az esetben van, ha a hívószám lekötési idő lejár.
A számhordozásra ez nem vonatkozik (talán csak a bluemobile-telekom váltás esetén van, de azt házon belül megoldják). -
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Vennék aprón egy LG-t, amire van 2 év garancia, de az eladó nem tudja hogy gyártói-e.
A telefon a Vodafone-tól van, de függetlenül vette. Gyártói garin kivül lehet ez más, vagy csak azzal forgalmaznak? -
asdf_
veterán
válasz headhunter #41528 üzenetére
Beszeld le, parkold le, januarban vegyel valakinek megyematrica(ka)t, utana hordozz.
[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
Láttam többször javaslod Telenor kártyák egyenlegfelhasználására leparkolást, megye matricát.
Elméletben jó, de tavaly nyáron két kártyára is töltöttem három helyen.
- Tesco-ban
- benzinkúton
- újságárusnál
Feltöltés után internetet 150MB internet, majd amikor kell lesz belőle autópálya matrica.
Hát nem lehetett ezekből a feltöltésekből venni. (Előtte egy fél évvel az újságosnál töltésből még lehetett.)
Mert mindhárom helyen csak távközlési szolgáltatásokra felhasználható egyenleg került a kártyákra.Előfizetésről váltottam Telenor feltöltősre múlthónapban. Bankkártyával fizetem a 3000Ft-ot, de ez is csak távközlési szolgáltatásokra használható fel.
Parkolásra, autópálya matricára egyéb mobilvásárlásokra, csak akkor lehet felhasználni ha univerzális egyenlegben van.
Lassan tudom csak kikoptatni ezeket "távközlési szolgáltatásokra felhasználható" egyenlegeket.
Most már figyelve, hogy a +egy év rendelkezésre állási időt, univerzális egyenlegre feltöltéssel hosszabbítsam meg.[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
Legutóbb bankkártyával töltöttem, Telenor üzletben és így sem univerzális egyenlegre került. Ez a Telenor üzletpolitikája.
Benned fel sem merült, mert magadból indulsz ki.
Akinek tanácsot adsz, nem tudhatod, hogy töltötte az egyenlegét.
Látod én négy helyen töltöttem, de tavaly év elején csavart rajta a Telenor és már korlátozottabban használható fel az egyenleg.headhunter: Kérdezd le az egyenlegedet:
Ha van mobilvásárlásra használható egyenleged (is) akkor link (Pl. Megyei matrica vásárlásnál 5000 + 200 = 5200Ft mobilvásárlásra használható egyenleg kell.)A sima egyenleget le tudod beszélni, internetezni. link
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Merlini #41532 üzenetére
Legutóbb bankkártyával töltöttem, Telenor üzletben és így sem univerzális egyenlegre került
Perszhe hogy nem, az egy sima feltoltokartya-vasarlas, amit kp. helyett kartyaval fizettel ki, az nem fut ossze, nem minosul online feltoltesnek.
Akinek tanácsot adsz, nem tudhatod, hogy töltötte az egyenlegét.
Akkor majd visszajon tanacsert, hogy sajna nem vasarlasi egyenlegen van neki a sok zsetonja, mit csinaljon. De ekkor mar valoszinuleg o is tudja, hogy sajnos nincs sok lehetosege, marad a lebeszeli/leinternetezi. De ha legkozelebb majd ezt tanacsolom, beleveszem, hogy eloszor nezze meg, hogy milyen egyenlegen van az osszeg, univerzalison, vagy csak lebeszelheton.[ Szerkesztve ]
-
nico9519
tag
Másnak is van gondja az online ügyfélszolgálattal? Szombaton befizettem a havidíjat, meg is kaptam róla a vodától és a banktól is az sms-t, viszont az ügyfélszolgálat napok óta azt írja, hogy továbbra se fizettem be.
-
TomPack
őstag
Tutival lehet fizetni a Play-áruházban alkalmazásokért, úgy mint a telenor feltöltőkártyások, vagy mint egy parkolást? Vagy a voda feltöltősöknek muszáj bankszámlát megadni az alkalmazásban?
-
interfész
tag
sziasztok!!!
csak 1 hétre kellene internet. flottás előfizető vagyok milyen netet tudok aktiválni
valami zsebnetet láttam nem is rossz az ár, 2500 1GB 1 hó de én nem szeretném megújítani azaz ha nem kell mindeféle kötelezettség nélkül lemondható??
köszönöm
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
interfész
tag
-
Rage47
veterán
Telekomnál vagyok előfizus, de a Vodánál a TUTI csomag is elég lenne nekem havonta 1GB nettel. Így feltölteném a kártyám 2000Ft-tal és mivel nem telefonálok/SMS-ezek annyit, sztem fél évig is elég lenne a keret és havi 1500-ért lenne 1GB netem.
Számhordozással kapcs. van infótok? Telekomnál fizetnem kell ezért, hogy megmaradjon a számom? -
ablack
senior tag
válasz Rage47 #41546 üzenetére
Legolcsóbb verzió az hogy Vodafone weboldalán veszel Tuti SIM-et ingyen, aktiválod neten, megvárod postán a végelegesítő kódot majd utána kérhetsz számhordozást. Nekem neten nem engedte, de telefonos ügyfélszolgálat megcsinálta.
De azért sikerült elrontaniuk a számhordozásomat, véletlen más-ra hordozták rá a számomat. Úgyhogy másnál csörgött ki a számom. Mondjuk pár óra alatt megcsinálták legalább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs