Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kíváncsi leszek a leárazott adventi készülékekre. Minden héten négy készülék lesz leárazva abból az egyik " jelenleg drága" lesz jó áron.
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz #22743424 #41653 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz jövőre. Merthogy a jövő év eleji ÁSZF már kint van a honlapjukon és tartalmaz olyan részleteket is, hogy "szerkesztési célra fenntartva". Erre a helyre nagy valószínűséggel egy új szolgáltatás, vagy tarifacsomag fog kerülni. (amit nem kötelező előre bejelenteni)
-
senior tag
Ünnepi meglepetés a Vodafone-tól (webes aktiválást követően): A velünk eltöltött éveket megköszönve dìjmentes internetet aktivàltunk 7 napra mely a következo 7 nap éjfélig hasznàlhatò fel belföldön. Üdvözlettel Vodafone
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
senior tag
válasz 4Grider #41659 üzenetére
Most prepaid vagy előfizetés? A kettő nem ugyanaz. A pre az előre, magyarul, azaz előre fizetsz. Az előfizetéses konstrukció esetén meg ugye utólag...
A (feltöltő)kártyás telefonokat nevezik pre-paid, azaz előre megfizetett telefonnak (szemben a post-paid, vagyis havi díjasokkal).
[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
DS39
nagyúr
válasz morneo.it #41661 üzenetére
a pontosítás kedvéért mindkét ügyfélkör előfizetői szerződést ír alá, így az előfizetés kifejezés helyes. és ezen belül van havidíjas előfizetés és feltöltőkártyás előfizetés a szolgáltatóknál.
pl. a nemrég rendelt Tuti esetében is úgy szerepel a levélben hogy feltöltőkártyás előfizetői szerződés...
szóval az előfizetéses ügyfél != havidíjas (csak a köznapi használatban, de az nem pontos)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Díjazzuk hűséged! Aktiváld személyre szabott ünnepi meglepetésed és beszélgess korlátlanul 7 napig minden normál díjas hívószámmal belföldön, extra költségek nélkül! Majd később aktiválom 😀 Mondjuk sms-t nem kaptam csak látom az applikációban
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
most akkor ez a meglepetést minden előfizető tudja majd aktiválni ? és ha jól vettem ki akkor 2017. január 31-ig lehet érvényesíteni?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Rhino666
addikt
válasz Biluxzsolt #41652 üzenetére
Olvastam a cikket, de itt van a kezemben is. Akárhogy nézem, csak egy SIM megy bele.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
viktorhu
veterán
Nekem sem írta ki, hogy mi a meglepetésem. De az oldalukon azt írják, hogy a mobilapplikációból a netet, a webes felületről a hívást lehet aktiválni.
-
törölt tag
válasz viktorhu #41675 üzenetére
Ez így nem felel meg a valóságnak, ott csak azt írják hogyan lehet aktiválni a kedvezményt.Nekem is mind a két módon csak az ingyenes telefonálást ajánlja fel, viszont a honlapon vagy egy olyan gomb, hogy Most nem kérem. Nem merem megnyomni ne hogy ezt is elvegyék. Fogalmam sincs ha ezt elutasítom akkor felajánlják-e az adatforgalmi kedvezményt vagy nem.
-
viktorhu
veterán
-
TomPack
őstag
Engem megtévesztett ez a vodafone reklám!
Nekem nem ajánl fel se beszélgetést, se internetet!
Kárpótlást követelek! -
Bozek
nagyúr
válasz viktorhu #41677 üzenetére
Ha ez így van, akkor nyertem díjmentes beszélgetést a Go+ mellé. Azzal aztán sokat érek... Nem nagyon hívok más hálózatot, a 150 percbe mindig beleférek.
A mobil alkalmazásban csak a gomb volt, arra nem akartam rányomni. De egyébként az ajánlatnál se volt ott, hogy mit is aktiválok, azért ha webes felületen csak a hívást lehet, akkor fel kellett volna tüntetni.
-
gatto_
senior tag
Nekem most adtak a 15 év hűségemért 5 giga ingyen netet 30 napra. Igazán kihúzhatták volna kicsit több időre, de azért így is jó.
-
TomPack
őstag
A telenor kártyám már nem használom, hűséges vodafonos vagyok, évtizedek óta. Rengeteget töltök, csak két év esküt nem fogadtam. Talán ez a baj?
Az előfizetésesek többségének jár a net a tarifacsomagjukban.
Engem csak az bánt, hogy a voda egy üres dobozt rakott be a fa alá! A neten is, és az applikációban is azt írja, hogy kattints az ajándékodért. Odakattintok, és egy nagy lóf*szt kaptam tejszínhabbal!
-
törölt tag
válasz bohoc71 #41685 üzenetére
Tablet, tv, telefon, pc wifi vagy adatkapcsolat, applikáció, honlap nekem akkor is a 7 nap ingyen beszélgetést ajánlja fel.
Más, megjöttek az első heti adventi ajánlatok.( lehet benevezek egy Microsoft 650-re, nekem tetszik az amoled kijelző bár lehet a jövő héten meg a samu j5 2016 lesz akcióban) -
szőröscica
addikt
III. keruletben mas is tapasztal halozati gondokat vagy csak az en telefonom szorakozik?
-
adatfalo
senior tag
válasz szőröscica #41688 üzenetére
IX. kerület, mindig elmegy a hálózat, ha hívást indítok visszajön, ha leteszem 3 csíkról először 1-re esik vissza, majd teljesen elmegy megint. Remélem akkor nem egyedi eset.
www.adatfalodesign.hu
-
Rhino666
addikt
válasz dptrsk #41672 üzenetére
Igen. Ezt mondom én is, méghozzá harmadjára.
Nem igazán értem miért kell győzködnötök engem a saját igazamról.
Lásd az eredeti hozzászólásomat: "A HTC 10 nem dual SIM-es."
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
nagylaci6417
aktív tag
sziasztok 1 kérdés
rövid időn belül lejár a 2 év hűségem a vodánál.a tarifám go+B. ez nekem így egy 10000 ft havonta.
gondoltam váltok go+eu-ra de nem akarok aláirni 2 évre ez kb 7000 ft lenne.de ezt nem engedik, azt mondta a nő ha nem irok alá akkor marad az eredeti.
ez lehetséges?????? -
titán
válasz nagylaci6417 #41691 üzenetére
Szia!
Ha lejart a huseged azt csinalsz amit akarsz. Huseg nelkul is tudsz tarifat valtani, a go+ csomagoknal 1000ft-tal magasabb a havidij, ha nem irsz ala huseget.
Az a no baromsagokat beszel, menjel masikhoz.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz nagylaci6417 #41693 üzenetére
Azért, mert központilag fel vannak kérve, hogy minél jobban kúrják át a "fejünket", csak ezt nem ismerik el..
100-ból 95 ember naivan elhiszi amit mondanak neki és így még két évre magukhoz láncolhatják az előfizetőiket..
Velem is fordult már elő egy garanciális javíttatásnál, hogy az 1 hónapos telefonomat bevittem a szolgáltatómhoz, és ott közölték velem, hót nyugodtan és komolyan, hogy nem az ő dolguk a garanciális ügyintézés. Megadtak készségesen két számot, hogy ott intézzem és én postázgassam a szervizbe.
Már akkor is hülyén néztem az ügyintézőre és mondtam neki, hogy ez nem így működik. Itt vettem a telefont, kötelesek elintézni a garanciláis dolgomat azzal kapcsolatban. Aztán mondta, hogy intézzem én, mert az én dolgom.. Faképnél hagytam és eljöttem..[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz nagylaci6417 #41693 üzenetére
Amig nem kaptam ezt a flottas ajanlatot, sima go elofizum volt huseg nelkul havi 4 ezerert. A go+ pedig havi 7 ezer. ASZF 21. oldalon van egyebkent. De szerintem ne foglalkozz vele, menj masik ugyintozohoz mert ez alkalmatlan a feladatara.
-
titán
válasz nagylaci6417 #41696 üzenetére
Masik lehetoseg, hogy bedobod a bloffot, felmondod a szerzodest a vodanal. Ezt csak ugy teheted meg, hogy beszelsz ugyfelmegtartoval. Ok viszont barmit felajanlhatnak gyakorlatilag, attol fugg mennyi ideje vagy ott es mennyit telefonalsz, olyan csomagot fognak ajanlani. Valoszinu sokkal jobb lesz mint a sima lakossagi tarifak.
Szivesen!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz nagylaci6417 #41698 üzenetére
Akkor meg foleg nem fognak elengedni egykonnyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest