- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Üzletben történő eSIM-re váltásnál ott helyben megcsinálják a QR-kód beolvasást, vagy az csak később jelenik meg a fiókban és otthon is elvégezhető?
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Számhordoznék az itt leírtak szerint. Az Instant SIM kártyát aktiváltam, regisztráltam online fiókot, beenged, működik.
A 2. lépést hol tudom elvégezni az Online Ügyfélszolgálaton?
Meg tudná nézni valaki a saját fiókjában, és tenne be róla képernyőképet?Mert a linkre kattintva az visszavisz a számhordozós oldalra, ahol Online vásárlással egy új (500 Ft-os) SIM-et tudok csak a kosárba tenni, ráhordozni számot a meglévő kártyára nem tudok.
-
St3ven
addikt
A Vodánál adnak valami ajándék lebeszélhetőséget / leforgalmazható adatkeretet, ha online adategyeztetek? Telenornál, Telekomnál, blue-nál mindnél van valami.
-
St3ven
addikt
Tudom, jó lenne hinni az üzletkötőnek, de a youtube videók pörgetni fogják az adatkeretet, bárhova ágyazva is nézed őket, ahogy viktorhu is írja. Nyilván az üzletkötő érdeke az, hogy azt higgyed, nem, és megkösd az adott csomagra a szerződést. Vagy csak simán rosszul tudja, de furcsa módon általában nem a saját kárukra szokták rosszul tudni a dolgokat.
-
St3ven
addikt
Azt ugye mindenki vágja, hogy feljelentést a rendőrségen és az ügyészségen tesz az ember, nem az NMHH-nál...
-
St3ven
addikt
válasz
Tomics #43585 üzenetére
Amikor már valami annyira sz@r, hogy hír lesz belőle:
http://24.hu/mobil/2017/04/13/kiakadtak-az-elofizetok-a-vodafone-appjara/ -
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
Még ha egyelőre csak opció is, elég csattanós válasz a Telekomtól a Tutira.
-
St3ven
addikt
válasz
matyi012345 #41299 üzenetére
Gyárilag van benne.
-
St3ven
addikt
válasz
cenzor #41114 üzenetére
Röviden: ha keveset telefonálsz, nem éri meg, mert egyre nagyobb csomagokat ajánl, 7 napos érvényességgel. És ugye akkor ott a kényszer, hogy le kell telefonálni az egészet, hogy elérjed a 9 Ft/perc árszintet.
Nekem most éppen 20 percet ajánl 180 Ft-ét, de legutóbb 15 percet 135 Ft-ért.
@akinek inge:
Szerintem sokan értékelnék, ha abbahagynátok a hsz-értelmezési háborút. -
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
#15490560 #40884 üzenetére
Komolyan nem értem, hogy a mai világban emberek elhisznek dolgokat szimplán bemondásra.
Főleg, ha pénzről van szó. Hacsak tehetem, kerülöm a személyes ügyfélszolgálatokat, ami a másik félnek jelent hazai pályát. Vagy ha mégis muszáj, akkor minden betűt elolvasok, mielőtt aláírok valamit. Nem érdekel, ha megy a szemforgatás meg dünnyögés meg sóhajtozás.
Hogy on is legyek, és következetes: azt sem hinném el bemondásra, hogy "2 évre hosszabbította az ügyintéző".
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest