Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz Savanya #36699 üzenetére
Honnan gondolod amúgy? Szokott gond lenni vele? Nem értem, hogy miért lenne amúgy ilyen baja..
Bontottat nem merek venni...
Gondoltam, hogy megveszem az összetörött megane-om váltóját, de összetörtem azt az autót, ki tudja hogy megsérült-e az a váltó vagy nem. Használtat nem mernék venni. Mennyi? 70-80? 6 sebességes. Inkább ráköltenék 100-at csak legyen jó.Tresh, megnéztem majd. Lehet, hogy az lenne a baj?
Rob, friss olaj van benne és liqui moly mos2 adalék.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
mycso
Topikgazda
-
FerNandor
őstag
De nem mernék bontottat venni
csak az én volt autómból, de ott meg attól félek, hogy a balesetben az is megsérült. Csak megcsinálnák mondjuk 100.000ft-bol.
Én nagyon szeretem ezt az autót, ez zavar engem nagyon, megszokni, nem észrevenni, nem tudom. Nem sajnálom rákölteni ezt a pénzt csak legyen jó."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz rob210 #36703 üzenetére
Neked is ilyen hangja van?
Melyiket rakod bele? Lehet, hogy kipróbálom.Mitől lehet ez a hang? Mi okozza? Mit tud csinálni ez a xado, hogy ez megszűnjön?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-=Tiger=-
tag
2007-es Clio Campusba utólagosan szerintetek lehet fedélzetit aplikálni? Továbbá egy felszereltségi listát nm tudnjátok, h hol találnék? Aut. Plus
-
Pecc
őstag
-
FerNandor
őstag
Gyorsitasra nem reagál szerintem, úgy vettem észre. Csak ahogy emelkedik a fordulat, hangosodik a motorzaj, az kicsit elnyomja, de mindig hallom. De ha kettőbe odalepek neki kicsit és hagyom motorfekkel visszalassulni akkor is hallom..
-
laca.1
aktív tag
Üdv.
Következőben szeretnék tanácsot kérni. Olyan problémám lenne hogy az autóm(Renault megan schenic 1.9dci 2000evj.) nem mutatja a fogyasztást, meg a hozzá tartozó adatokat. A műszerfalon csak - - - - ez a jelzés villog. Volt e már valakinek hasonló? Fontos lenne ha valaki tudna segíteni, valami támpontot hol lehet a hiba.
Előre is köszönöm. -
rob210
Topikgazda
válasz FerNandor #36708 üzenetére
Nekem egyes kettesben csinálja aztán 3-asban elkezd halkulni és 4 -es 50 nél megszűnik.
Ezért akarom még most gyorsan megcsinálni a cserét.
A xado pont azt csinálja amit savanya írt tömít visszaadja az alkatrészek eredeti alakját és egy sima kemény felületet képez.A szervópumpámat pl. Az előzőeganeban megmentette.
Már mindenki temette mert sípolt vinnyogott ami egy szervónál a halál első jele.
Kapott új hidraulika olajat xadot és 300kilométer után elkussolt.
Utána nálam még 40.000kilométer került bele és azzal a szervóval adtam el.Nekem beváltak a xado cuccok.
Szóval dobom bele a váltó a is.
Nem nagy összeg Megéri megpróbálni bajt nem csinál.Renault power
-
tresh
veterán
válasz feco6512 #36726 üzenetére
XADO gél mechanikus váltóhoz 9ml Egy ilyen elég lesz
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Valaki vegyen nekem egy ilyet
-
rob210
Topikgazda
válasz feco6512 #36726 üzenetére
Parancsolj uram az amit tresh linkelt jó bele, de itt a teljes választék, ők a 14.-ben vannak.
Viszont kettő kell!!!
Nekem legalábbis 3.4 liter olaj van benne és az egy nem elég.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz feco6512 #36734 üzenetére
A ruwille kivételével az olcsóbbat vedd mind jó.
De ha a ruwille-t van lehetőséged kinyitni megnézni az is lehet, hogy skf-et kapsz a ruwille dobozában.
Nekem ruwille a vezérműszíjam, ami egyébként dayco dolz vízpumpával összecsomagolva.
De én ismertem a boltost és 5 csomagot kinyitottunkRenault power
-
feco6512
tag
válasz rob210 #36736 üzenetére
Ezt nem hiszem el elvittem kipréseltettni a csapágyat hát nem eltörték a dobot a présgépen!egyszer akar az ember szakrerű lenni az ideg szét vet és csak annyit mondott biztos rossz volt a dob?! innentől marad a menetes szárrar való kiszedés.Egy dobot szabad cserélni vagy kettöt kell??milyen márka a jó?
-
rob210
Topikgazda
-
Doki16
addikt
válasz feco6512 #36737 üzenetére
Én is most szervizeltettem a kocsimat. Az olajcserénél eltörte a srác az olajhűtő műanyag csővét. Egy 20 centis 5mm átmérőjű cső 19000 Ft volt. De legalább kifizette.
Nehogy hagyd magad, nem te hibáztál. Ők voltak azok akik eltörték.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
dhgm
tag
válasz feco6512 #36737 üzenetére
Persze minden szerelőnek ez a válasza, természetesen ők nem hibáznak az a vacak amit Te vittél.
Szerintetek egy komolyabbb műveletet.pl. vezérműszíj csere hogyan lehet rájuk bízni? Elvszed az autódat azzal, hogy cseréljék ki. Amikor viszed minden ok. Cserét elvégzik a kocsi szar... Ki hibázott? Persze azt mondják biztos már előtte is rossz volt... De hogy elismerjenek valamit?!...
Hát ezért csinálok magamnak mindent a kocsin... már amihez van bátorságom. Jön a vezérműszíj és egyéb nyalánkságok cseréje...
Aprópopó van közöttetek valakinek javaslata, hogyan tudom a lendkereket rögzíteni ( 1.5 dci)? Sajnos a kuplungharangon nem találok egy árva furatot sem, hogy valami bedugjának a torkának hogy ne forogjon el. Már csak ez a dilemma ami visszatart, hogy hozzáfogjak..
[ Szerkesztve ]
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
dhgm
tag
válasz rob210 #36743 üzenetére
De igen, a szerszámok meg vannak, legyártatva indexes rajz alapján. Az a baj, hogy ezek csak pozicionálnak. Ha elkezdem a főtengelycsavart kitekerni akkor az a kérdés, hogy a vezérműtengely rögzítés 8 mm-es csapja elég ellentartás-e a 120 Nm -el lazítani kívánt főtengelycsavarnak. Én kevésnek találom... A főtengely rögzítő főtengelycsavar meghúzásakor hasznos ( nem engedi a főtengelyt jobb oldalra ( forgásirányba ) elfordulni... Mindegy is majd keresek valakit aki nyomja közben a féket, sebességben is hagyom. De lehet leveszem az önindítót,( nekem elől van) onnan már látnom kellene a fogaskoszorút, hátha a kuplungházban valahogy meg tudom támasztani...
Ha hozzá mertem fogni dokumentálom képekkel.
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz rob210 #36722 üzenetére
:-) Köszönöm a fáradozást! :-)
Igen, a leírásod alapján ilyenre gondoltam. Ez nem túl fényes felület? Másrészt nem tudom mennyire bonyolult egy ilyennel dolgozni? Mert hevenyészett ábrámon narancsszínnel jelölt felületet gondoltam fóliázni, de vannak ott bonyolultabb formák is, nem csak egyenes és sík.Félek a képességeimet meghaladja a történet...
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
rob210
Topikgazda
válasz Sgt. Chris #36747 üzenetére
Hőlégfúvó, vagy komoly hajszárító kell a nyújtáshoz.
Ezt szerintem simán be lehet vele húzni.
De vannak komoly vastag ragasztós fóliák is amiket garantáltan fel tudsz tenni.
Én a külső kilincseket vonattal de lion01-el azon frankón meg is maradt.Renault power
-
PHenis
senior tag
válasz Sgt. Chris #36747 üzenetére
Plastidip? Azt fújni kell, ezért mindegy milyen alakú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs