Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco6512
tag
Sziaztok lenne Megane 1/1es motorháztető zöld szinben és 2db első ajtó üveggel együtt kompletten piros szinben ingyen elvihető garázs ürités miatt ha nem kell senkinek akkor megy a vasba😀
-
feco6512
tag
Sziaztok esetleg tudja valaki a 2014ben gyártott 2.0DCI motorok még a Nissan által tervezett motorok?mennyire megbizhatok ezek?
-
-
feco6512
tag
válasz
valaki_xy
üzenetére
Szia mikor nekem a clion ilyen gondom volt a fütő radiátorom volt egy kis repedés és attól párásodott!nem lesz e szélvédö belülröl fátyolos érdekes?ezt a fagyálló okozza bár annyira még nem folyatott hogy a kiegyenlitő tartályból hiányzott volna.kicseréltem azóta a fütés is elég.Sajnos nem kis munka!!😩😩😩
-
feco6512
tag
Mégegyszer szeretném megköszönni Robnak a vezérlés cserét és a szakszerű és segítőkész hozzállását!!!😉😉😉😉😉és végre elköltöztek a baglyog is!!!!😃😃
-
feco6512
tag
Sziaztok lenne egy Clio 1.2 8v 2001 es autó a motor kódja a következő
7FD7. Kérdésem az lenne hogy ilyen motor kodot nem találok sehol sem Bárdinál sem az Unixnál csak olyat D7F720 stb.ez megegyezne vele?Alvazszám:VF1BOAOF ha tud valaki segíthetne ebben.Előre is köszönöm -
feco6512
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Köszi😀
-
feco6512
tag
Sziaztok esetleg nem tudja valaki hol lehet kapni az első lökháritó alá azt a koptató müanyagot/vagy gumi nem tudom mi az anyaga/.Clio II-esre kellene!
-
feco6512
tag
válasz
csiga8
üzenetére
Szia azért ezt olvasd el:http://spuri-adalek.hu/content/view/216/1/ ezzel nem azt akarom neked mondani hogy a spuri jó csak érdemes ezt a cikket elolvasni és ha esetleg láttál kétütemü motor vagy autó karbiját akkor tényleg elgondolkodtató hogy mi marad a rendszerbe !20 éve buszozom a régi idökben elég sok mindent kipróbáltunk nem lehet a mai modern motorokat egy lapra venni a régi adagolos motorokkal nekem ez a véleményem!
-
feco6512
tag
válasz
Just1Minute
üzenetére
Először a bowdenokat nézd meg belül a kocsiban lehet,hogy csak a külső belső levegő állító zsalud nem megy!
-
feco6512
tag
válasz
Just1Minute
üzenetére
Szia ha II Clio akkor a jobb oldalán a közép konzolon alul lábnál vannak a bowdenek valakit kérj meg nézze ha tekergeted a fűtés stb gombokat ott látni kell,hogy mozgatja e a csappantyukat!Ha ki kell véletlenül venni a radiátort az egész műszerfalat ki kell bontani sőt még a kormányt is le kell szedni jó kis meló!Én tavaly cseréltem😂😂😂
-
feco6512
tag
Sziaztok tudnátok segíteni abban a Break és a Grandtour között mi a különbség?egy kollégám venné neki kellene köszi
-
feco6512
tag
Hozzá értő szerelökről egy mai példa:a fiamnak/22éves/ van egy 2000 évjáratu meganja vett hozzá alufelnit a gumis megigérte neki 30ezerért felújítja/görgözés homokfújás festés/addig adott neki négy felnit amit Ő rakott fel.Eljött a megbeszélt idő gyerek ment szerelő neki esett négyből három csavart bele törött bal oldalán az első keréknél amit Ő rakott fel 10napja!Mondta semmi gond az Ő hibája orvosolja 2nap kész az autó ma ment a gyerek érte dobozban az agy a féktárcsa betétek vett a PhIIre bontóban PHI agyat féktárcsát betéteket felrakta a gyereknek!ami ráadásul olyan csapágyas majd kiesik a kerék!Kérdem én hogy lehet egy autót úgy összerakni hogy az egyik felén nagyobb féktárcsa van a másikon kisebb képes így kiadni a kezéből valamit és ha fejre áll vele /ráadásul most van kis baba is náluk/ mossa kezeit???😁😁😁😁Egy szerencséje hogy külföldön vagyok de még igy is ebből nagy balhé lesz! 😁😁😁😁oda viszünk egy /kb egy hónapja lett komplett fék tárcsa/ jó autót és kapunk egy doboz alkatrészt! és azt mondta a gyereknek nem kér semmit a szerelésért!Azt sajnálom hogy a gyerek elhozta tőle a kocsit/meg hogy pont nem voltam otthon/ gondolta úgy sem mer neki szólni
-
feco6512
tag
-
feco6512
tag
[link] Sziaztok erről mi a véleményetek?kicsit hihetetlen a km nem hordták végig szervizbe köszi előre is
-
feco6512
tag
[link] erröl szeretném kérni a véleményeteket
-
feco6512
tag
Szia egyenlöre semmit de a fiam is megjárta Mazda6 alá vett első hátsókat Bárditól ugyan az jelenség van elöl hátul egyszerüen leütnek neki.Ő visszatette elöre a régit azzal semmi hangja nincs most vesz KYB.et hátha azzal jó lesz neki sikerült az elsőket eladni.Nekem egyenlőre maradt a Clion.
-
feco6512
tag
Sziaztok az lenne a kérdésem 98as 1.6e Megane kitisztitottam a pillangó szelepet azóta klimázásnál nem akar visszaállni az alapjárat 1000fordulat van kikapcsolom akkor visszaáll.Mi lehet a baj hiányzik hogy nem lett gépre rakva és betanitva?úgy tudom ezeket még nem kell vagy mégis?
-
feco6512
tag
Sziaztok járt már valaki úgy hogy 120nál nagyon finoman remeg a kormány 125 körül abba hagyja a gumikat most centiroztattam 0sak .Ilyenkor mi lehet talpas gömbfej? Ránézésre minden jó Megane I 1.6e
-
feco6512
tag
válasz
rob210
üzenetére
Lehet hogy igazad van azért jövö héten ugyis Würzburgban leszek ha lesz idöm megnézem ha nem gáz ennyi pénzért megérné.Itthon néztem egy szintén ilyet csak az 5gangos 1milláért hát eléggé leharcolt volt a belseje a bör a könyöklön meg az ülés szélén végig ki volt repedve😂 bocs de teloról vagyok azért nem tudtam linkelni a hirdetést!
-
feco6512
tag
Valamint lenne egy olyan kérdésem a Clionkba nincs szervo ha vennék bele bele egy elektromos szervos kormánymüvet mit kellene még cserélnem hozzá?az enyém Clio II 99es 2002től már vannak el.szervos cliok.Vagy túl macerás ennek a beépitése?
-
feco6512
tag
válasz
rob210
üzenetére
Például amit én vettem semmiféle szinjelölés nincs tiszta fekete az egész egy matrica van rajta Bilstein logoval.De mindegy mostmár ez van majd megpróbálom eladni hátha valaki pont ilyet szeretne valamint azt nem értem hogy lehet az összes francia autóba ez a cikkszámú gátló a jó pl. 206 Peugot Citroen Saxo stb
-
feco6512
tag
válasz
rob210
üzenetére
Hát nem biztos hogy jó választás legalábbis a Bárdis szerintem nem erdeti!Kicseréltem a Clio IIön a régi magasabb kb 3cm mint a Bilstein betettem cseréltem toronycsapágyat is.Azóta nagyon pattogos az eleje valamint durván felüt ha egy kicsit gyorsabban megyek át egy fekvőrendörön vagy kisebb gödrön,a ütközö gátló gumi egyben van.Nem tudom mi a gond sok helyen néztem ezt a B4est amit vettem és sok helyen oda van irva zárojelbe hogy nem eredeti.Én igy jártam vele nem lett a legjobb sajnos kicserélni nem akarják mert cikkszám alapján ez való bele bár most utóljára érdekes volt hogy az eladó azt mondta ez valo a peugotba reneultba meg citroenbe is az ilyen kategoriáju autókba.
-
feco6512
tag
Előre már betettem a Bilstein gátlókat azt rakom hátra is csak addigra kéne szereznem kulcsot hozzá abban sem vagyok biztos hogy az torx?valahol kell vennem sajnos a sima kèszletben nincs ekkora.Most nekem az elsők kedvezménnyel a 2db volt 30ezer a két torony csapágy meg 5ezer ft volt
-
feco6512
tag
Sziaztok olyan kérdésem lenne megane I-sen szeretnék hátsó gátlot cserélni a felső csavarhoz milyen kulcs kell?sajnos a készletemben nincs ilyen ha esetleg valaki tudna méretet meg köszönném!
-
feco6512
tag
RENAULT KULCS TANITÁS
• GYUJTÁST RÁTENNI (A kis led gyorsan villog .
Ezzel jelzi,hogy az immo aktiv.)
• BELSÖ CENTRÁL VEZÉRLÖT NYOMVA TARTANI
(Közben a led villogást számolni,
a segélykod elsö számjegyénél elengedni és ujra nyomva tartani. Majd következik a második a harmadik és a negyedik számjegy.)
• UTÁNA GYUJTÁS LE
• BELSÖ CENTRÁL VEZÉRLÖT NYOMVA TARTANI
(A centrálzár bezár-kinyit ezzel jelzi,
tanulo modban van .)
• 5 Mp BELÜL AZ EGYIK KULCSOT MEGNYOMNI
(Kb 3x – 4x nyomni ,hogy jo legyen.
Ha elfogadta a centrál le fel megy.)
• 5 Mp VAN A MÁSODIK A MÁSODIK KULCSRA IS
(Kb 3x – 4x nyomni ,hogy jo legyen.
Ha elfogadta,centrál le – fel.)
• HA MINDEN JO AKKOR MŰKÖDNIE KELL A kulcsban belül bent kell lennie a kódnak legalábbis nálam igy volt! -
feco6512
tag
Sziaztok létezhet hogy az első gátlónál ugy törik el a rugó hogy pattog az uton lenyomni nem lehet?sajnos nem vagyok otthon nem tudom megnézni csak mondják hogy leállitották este (akkor lettek azok a hidegek)másnap menni akartak vele de akkor már csinálta ezt az ugrálást az uton.Befeszülhet igy a rugó hogy nem lehet lenyomni?
-
feco6512
tag
Sziaztok azt szeretném kérdezni trafoban melyik a jó a Beru vagy a Denso?2000es 1.6 16v motorrol lenne szó?
-
feco6512
tag
Sziaztok valaki tudna esetleg segíteni nekem Megane 2000évjáratu 1.6 16v kocsin hogy lehet betanitani a kulcsot?le volt véve az akksi saru és most nem müködik a központizár csak belülről!Esetleg úgy mint az infrásat vagy más képpen?előre is köszönöm a segitséget!
-
feco6512
tag
Sziaztok szeretnék egy kis segítséget kérni kellene nekem egy K7M702 1.6e tipusu meganhoz blokk vagy komplet motor ami használható ha valakinek van elfekvőben kérem jelezze akár privátban is sürgős lenne!köszönöm
-
feco6512
tag
válasz
rob210
üzenetére
Teljesen véletlenül vettem észre cseréltem a helyzetjelző izzókat ledesre és akkor láttam log egy cső akkor néztem ki a könyvből ezt az aktiv szénszürőt csak nem tudtam mi a szerepe csak azt láttam valami vákum cső.Mindegy holnap kiderül jobb lett e ha nem akkor sajnos tovább kell kisérleteznem mi lehet a baj.
-
feco6512
tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Olyan furcsa volt nem akart huzni rendesen és újra rángatott néha valamint olyan volt reggelente mintha nem menne rajta a szivató vagyis nem emelte meg az alapjáratot olyan furcsa volt az egész de fogyasztásban nem vettem észre változást
-
feco6512
tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ami felülröl megy rá olyan mint egy vakumcsõ
-
feco6512
tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ha hiányzott rôla a csö akkor milyen jelenséget produkálhatot?most raktam vissza rá
-
feco6512
tag
Sziaztok az lenne a kérdésem az aktiv szén szürönek mi szerepe?98as IIes clio?
-
feco6512
tag
válasz
rob210
üzenetére
Ok köszi jövö héten otthon leszek és végig csinálom test pont elöl van csak a motortérben?Ma reggel is ment a feleségem végig ugrált de a hiba kod nem maradt benne.Az a érdekes hogy utána meg el megy 200 300km és jó.Már arra is gondoltam nincs e valamelyik kábel kidörgölõdzvel mert független a sebességtöl üzemanyag mennyiségtöl.Most annyival produkált többet hogy nem állt vissza alapjáratra csak újra inditás után.
-
feco6512
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszi a segítséget!
-
feco6512
tag
Hát néha már bánom nagyon szerettem egyszerü volt mint a faék de a világból kivitt becsavarogtuk vele az egész országot egyszer sem hagyott cserben.Rendkivül üzem biztos volt csak 3 autót fentartani sok lett volna csak azért meg hogy a garázsban álljon kár lett volna a mai napig gurul meg bár nem vigyáznak annyira rá.Visszatérve a Cliora nyomás szabályzó már mint üzemanyag nem pródukálhat ilyen hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
7FD7. Kérdésem az lenne hogy ilyen motor kodot nem találok sehol sem Bárdinál sem az Unixnál csak olyat D7F720 stb.ez megegyezne vele?Alvazszám:VF1BOAOF ha tud valaki segíthetne ebben.Előre is köszönöm