Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
sanyirenyo #36499 üzenetére
Izzítógyertyák lyukain keresztül bele kéne nézni a motorba sztetoszkóppal. Lehet valamilyen mechanikus hibád van.
-
tresh
veterán
válasz
sanyirenyo #36497 üzenetére
Nem szív valahol falsh-t? Turbó csőnél ? 0,2-0,3 az nudli 0,8-1,0 bar körül kéne töltenie ha parkettázod...
-
tresh
veterán
válasz
sanyirenyo #36495 üzenetére
Vezérlés volt cserélve mostanában ? Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy itt levegő/ üzemanyag arányba lesz a bibi.
-
sanyirenyo
újonc
jelenleg is rajta van a gép :-)
Kitöröltem a tanult értékeket az ecuból, és volt egy féklámpa kapcsoló hiba is ami csak néha jött elő(azt küldte az ecunak hogy nyomom a féket) most jobban kipörög(de egyhelyben állok) .viszont most szürke a füst és csipős szaga van. megyek vele egy karikát..meglátjuk... -
tresh
veterán
válasz
sanyirenyo #36493 üzenetére
Ja most nézem ez 2005 -ös gép
Élő adat /diag kéne neki mert így csak találgatni fogsz/fogunk.
-
tresh
veterán
válasz
sanyirenyo #36490 üzenetére
-
tresh
veterán
válasz
sanyirenyo #36486 üzenetére
Azért én csak megnézném diaggal mennyit szállítanak a befecskendezők mert nekem elég gyanús hogy parketánnál nyakon önti üzemanyaggal amit nem bír elégetni vagy kevés levegőt kap. Amit első körben meg próbálhatsz légtömegmérő érzékelőjét és turbó nyomásszabályzó szelepet szépen kitakarít.
-
mycso
Topikgazda
válasz
sanyirenyo #36484 üzenetére
Clip diaggal kellene menet közben meglesni. Esetleg a turbo is tud ilyet produkálni, de online mérés kell.
A becsörög mit jelent pontosan? -
Pecc
őstag
válasz
sanyirenyo #36486 üzenetére
Turbónyomást mértetek miközben padlózod?
-
tresh
veterán
válasz
sanyirenyo #36484 üzenetére
Ezt ki állapította meg hogy mi jó és mi nem?
1.5dci ből volt pár variáció..LE? Ha parketta van es feketén füstől az porlasztó lesz (befecskendező).
-
sanyirenyo
újonc
Sziasztok.. Segítséget kérnék 1 Renault thaliaval kapcsolatban. 2005-ös 1.5dci. Nem pörög fel. ha lassan nyomom Állóhelyben a gázt akkor veszi a fordulatot, de ha odalépek neki akkor torpan, feketén füstöl. mindez közuton: nem lehet vele előzni gyorsítani, mert mikor odalépek neki becsörög feketén füstöl és nem megy. hibakód nincs!! turbó, nagynyomású, szivattyú, egr, befecskendezö, mapszenzor JÓ !
-
Sly189
senior tag
The K9K is a family of straight-4 turbocharged diesel engines co-developed by Nissan and Renault. - Wikipedia
A k9k motor család soros 4 hengeres turbó feltöltésű dízel motor amit a Renault és Nissan közösen fejlesztett.
Szarfrancia csak Japánt. ..
Mycso vittorio Miskolcon szépen dolgozik állítólag
-
Ck.
addikt
Na megnéztem, mostmár az enyém is búg.
Csak bekapcsolt klímával, csak az utastérbol. Síró, búgó halk hang, amit nők egyáltalán nem hallanak.
A kompresszor hangja lenne?
Ha kinyomom a klímát, azonnal elhallgat.
Audiban is ilyen es az előző Nissanban is ilyen volt. Korábban nem érdekelt, de mostmár tudni akarom mi ez es mennyire normális.
Nem kell semmi fulsuketito csorompolesre gondolni, csak halk, alig hallható morgó sírás. -
mycso
Topikgazda
Nekem teli polír kellene, de sajnos nem tudom megoldani, hogy felvigyem pestre az autót és 2 napig ott hagyjam.
Bárkire meg nem nagyon merem rábízni. -
Ck.
addikt
válasz
#10726912 #36466 üzenetére
Köszi.
Ma mentünk egyik kollégámmal, szintén Megane II és bekapcsolt klímánál, a motor fordulatszámával arányosan változva az utastérben egy enyhe morgó, búgó hang hallatszott, a szellőzőnyílás felől. Abszolút nem vészes, a hölgy észre sem vette, csak én figyeltem fel rá. A motor térben nem hallatszik, igazából csak az utastérben, ha fülel az ember. Nem tudom jobban körülírni a hangot, mint hogy morgó hang. Egyértelműen csak klímánál van, ha kikapcsolta az A/C-t és csak a sima fűtés ment, azonnal megszűnt a hang. Mi lehet ez és szerintetek vészes?
-
Sly189
senior tag
TotalCar-os cikkhez: Gyári rádió mínusz fokba elromlik... míí? Ebbe kötnek bele?
ez komoly?
álljunk már meg egy szóra... ebbe az M2-es megane-ba szerintem nincs úgy beleintegrálva az a lejátszó, mint egy 2010-es bármilyen autóba... csak részben része a műszerfal dizájnjának... CSERÉLHETŐ...
érdekes, nekem -20 fokba is patentül ment
sőt, kártyát is ejtettem le csak úgy grátisz... jó párszor... és még mindig működik.~160.000 km van a kocsimba, és semmilyen komolyabb problémája nem volt... nem is lesz kop kop
(nem, nem arra a kopogásra gondolok
)
-
törölt tag
Köszi!
Ha nincs munkám akkor is tesztelgetek, van egy kangoo géptetőm és most már megvan a profi gépem is. Az anyagok rendelkezésre állnak az egyszerű gépi waxtól, a nanobevonatig, igény szerint, a karosszériára, üvegre, műanyagra, alufelnire! Wolf termékek, továbbá beltéri anyagok, tisztítók, ápolók, amik kedvező áron itt megvásárolhatók, rendelhetők, ill. láthatóak a korábbi munkáim. Várom a jelentkezésed!
Kakaduku Köszi! Szigetszentmiklóson.
-
törölt tag
Nem lesz baja, jó az úgy is. Minél tovább töltöd az akkut, annál kevesebb ampert vesz fel, így a kezdetekkor egységnyi érintkezési felület meg kétszereződik, majd négyszereződik. Ha addig nem melegedett túl a csipesz, amíg az első egy-két órában max közeli töltőáramot adott át az akkunak, akkor később biztosan nem lesz baja.
-
törölt tag
válasz
Kakaduku #36460 üzenetére
Akkor azzal kezdem ami általában az első kérdés, hogy mennyibe kerül? 3000/db áron csinálom az átlagos méretű lámpát. Először lecsiszolom az elöregedett részt általában 500/800/1200/2000-es papírral a fakultság mértékének megfelelően, aztán polírozom két lépésben, majd megy rá a keményviasz két rétegben. Általában 2-3 óra alatt megvan a dolog.
-
Ck.
addikt
Egy csonttá merült akksiról van szó. Reggel raktuk fel. Ha azt mondjátok, hogy egészségesebb fektetett csipesszel tölteni, akkor átköltöztetjük egy másik helyiségbe ahol elfér és éjszakára még úgy töltjük tovább. Kérdés, hogy ha megszakítom emiatt pár percre a töltést, aztán folytatom, azzal károsodik-e...
De ha jó így is, akkor marad állítva. -
Ck.
addikt
Fiúk, nem nagyon vagyok akksi töltésben járatos, pláne nem a szobában, ahol alig van hely...szóval csak úgy fértem el, hogy állítva tudtam a sarukra rácsíptetni a kábelt, nem pedig ráfektetve...tőti így is. Kérdés, hogy így sokkal lassabb lesz a dolog?
Nem kinevetni. -
dhgm
tag
Tényleg vacak nem sokat bírnak az alkatrészek.
Látva a Te géped csereadatait kétségeim vannak a sajátommal:
Annakidején mikor vásároltam a gépet lehet átb@sztak.... Alig 70.000 volt az órájában.
Vásárlás után vezérműszíj csere nem volt. Fékbetéteket ( 5 mm súrlódóréteg volt rajta kb.) cseréltem tárcsák maradtak. Volt válluk, azóta is azok vannak rajta.
Vezérmű környékét hamarosan helyrerakom, megkísérlem sajátkezűleg, rögzítők megvannak. Meglátjuk...
Féktárcsák egy későbbi művelet, ha a keret engedi..., de muszály lesz...A kocsit 2010 augusztusban vettem 70.000 km körnéykén...
RH-tól érdeklődve ezt a választ kaptam:Tisztelt H Úr!
Továbbiakban küldjük Önnek a ................alvázszámú személygépjármű rendelkezésünkre álló adatait.Gyártási év: 2006
Forgalomba helyezés ideje: 2006.11.23.
Forgalomba helyezés helye: Magyarország
Utolsó márkaszervizben történt
szervizeléskor felírt km-óra állás: 40 135 km (2009. május)
Továbbra is állunk rendelkezésére.
Tisztelettel
Fiser László
Renault Hungária Ügyfélszolgálat
Írjon nekünk! - www.renault.huEzek szerint az utolsó szerviz óta mentek az eladásig vásárlásig a kocsival kb. 30 ezret egy év alatt.
Négy éves koráig meg ment 40.000-et. Lease plan -
dhgm
tag
válasz
diablo1984 #36449 üzenetére
És mennyivel jobb a régi megoldás !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest