Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz gretzky77 #108188 üzenetére

    Én az Elégiát nagyon szép, modern fejesnek tartom, de hosszú távon nagyon zavarna az az egyenetlen frekimenete, ami bizonyos részleteket kiemel, bizonyosokat meg elnyel a zenéből. DMS nagyon jól megfogalmazta. [link] A D5200 egy audiofil nirvána volt (nekem) utána. :) Focal vonalon inkább keresgélnék feljebb, Elear, Celestee, Radiance irányban.

    Az R70x 70k-ért nagyon jó vétel, bár az is inkább egy komolyabb erősítővel fogja kifutni magát a 470 ohm impedanciájával. Nekem zavaróan szűk volt a párnája a fülemnek (pedig nincs nagy fülem) és a tere is zavaróan szűk volt még a teret felfújó Sense V1-ről is. Érdekes, mert ez ugye nyitott kialakítású, míg a fentiek meg zártak.

    RetepNyaraB: Értem, de azért mégis érdemes saját tapasztalatokat megosztani, mert ettől épül a topik. :) Pl. emlékeim szerint Fericske hozta be az egész Final Audio vonalat a köztudatba és szerintem ezzel jó pár embernek okozott kellemes élményeket. Nyilván semmi sem tetszhet mindenkinek, vannak megosztó fejesek, egyéni preferenciák, ez ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó Philips Fidelio X2HR nyitott audiofil fejhallgató 34.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés