Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Burt1793 #69567 üzenetére

Az az SH300 azért nem olyan fürge, hogy össze vissza kelljen egy nagymotort váltogatni, hogy úgy menjen.... :B

Egyes-kettesezni nekem se kell dugóban, araszolásnál igazából gázt húzni se, kicsit kiengedem a kuplungot és már megy előre...

Az jogos pont, hogy keskenyebb vagy, így jobban elférsz. És a 16-os kerék is már egész jó lehet, bár az üléspozíció az sajna marad "robogós". Bár valaki azt szereti. :R

(#69568) tboldi: Helyes, át kell jól gondolni az ilyen döntéseket, nem kevés pénz. :R

Szerintem 21 évesen kicsit talán túlzás ilyen komoly motor, ilyen komoly autó... Inkább valami kevésbé értékvesztőbe kéne forgatni énszerintem.... :B Nekem 21 évesen egy 50-es nagyrobogóm volt csak, télen meg busszal jártam...

(#69573) tboldi: Ismerős a dilemma. :K Én új motort vettem anno, igaz, olcsóbb félét. De komolyabb motort venni, ilyen sok pénzért... Nekem csak az a fura, mindig hiteleket emlegetsz, meg apa besegít, és mellette 0km-es motor 3-4M-ért? Nem akarok a zsebedben turkálni, de nekem ez kicsit átgondolatlannak tűnik. :B
    Most hirtelen az SV1000-ekkel vagyok képben, ha kifogsz egy nem bontószökevényt, 1M körül lehet egy 120 lovas motorod, korrekt technikával. De 1,5M körül már azért nagyobb a választék. És marad egy rakás pénz hasznosabb dolgokra. Kis pluszpénzt rá kell szánni, hogy kicsit többet fogyaszt, aztán annyi. Élményben ugyanazt kapod, mintha újonann vennéd. (Vagy még többet, ha mondjuk túrákra is marad párszázezer.) De biztos vagyok benne, hogy még rengeteg jó és megbízható típust lehetne megemlíteni 1-2M forint körüli ársávban.

(#69576) Somatom: Hát igen, jó dolog. Viszont ezt is ugyanúgy véletlen megkarcolod, ugyanúgy polcnak meg mászókának használja az arra járó, amíg el nem zavarja a riasztó, stb... Sőt, ugyanúgy kókányolhatja a szerelő, úgy, hogy nem is tudsz róla, sorolhatnám még...
    Szval átgondolandó szerintem. Persze, nagyon észnél kell lenni használt vásárlásnál, ne szívja meg az ember egy bontószökevénnyel. :R
    De ha sikerül korrekt eladótól jó állapotú használtat venni, azzal elég jól lehet járni, még ha ezek tipikusan nem is a legolcsóbban kínált darabok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés