Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Burt1793
üzenetére
Az az SH300 azért nem olyan fürge, hogy össze vissza kelljen egy nagymotort váltogatni, hogy úgy menjen....

Egyes-kettesezni nekem se kell dugóban, araszolásnál igazából gázt húzni se, kicsit kiengedem a kuplungot és már megy előre...
Az jogos pont, hogy keskenyebb vagy, így jobban elférsz. És a 16-os kerék is már egész jó lehet, bár az üléspozíció az sajna marad "robogós". Bár valaki azt szereti.

(#69568) tboldi: Helyes, át kell jól gondolni az ilyen döntéseket, nem kevés pénz.

Szerintem 21 évesen kicsit talán túlzás ilyen komoly motor, ilyen komoly autó... Inkább valami kevésbé értékvesztőbe kéne forgatni énszerintem....
Nekem 21 évesen egy 50-es nagyrobogóm volt csak, télen meg busszal jártam...(#69573) tboldi: Ismerős a dilemma.
Én új motort vettem anno, igaz, olcsóbb félét. De komolyabb motort venni, ilyen sok pénzért... Nekem csak az a fura, mindig hiteleket emlegetsz, meg apa besegít, és mellette 0km-es motor 3-4M-ért? Nem akarok a zsebedben turkálni, de nekem ez kicsit átgondolatlannak tűnik. 
Most hirtelen az SV1000-ekkel vagyok képben, ha kifogsz egy nem bontószökevényt, 1M körül lehet egy 120 lovas motorod, korrekt technikával. De 1,5M körül már azért nagyobb a választék. És marad egy rakás pénz hasznosabb dolgokra. Kis pluszpénzt rá kell szánni, hogy kicsit többet fogyaszt, aztán annyi. Élményben ugyanazt kapod, mintha újonann vennéd. (Vagy még többet, ha mondjuk túrákra is marad párszázezer.) De biztos vagyok benne, hogy még rengeteg jó és megbízható típust lehetne megemlíteni 1-2M forint körüli ársávban.(#69576) Somatom: Hát igen, jó dolog. Viszont ezt is ugyanúgy véletlen megkarcolod, ugyanúgy polcnak meg mászókának használja az arra járó, amíg el nem zavarja a riasztó, stb... Sőt, ugyanúgy kókányolhatja a szerelő, úgy, hogy nem is tudsz róla, sorolhatnám még...
Szval átgondolandó szerintem. Persze, nagyon észnél kell lenni használt vásárlásnál, ne szívja meg az ember egy bontószökevénnyel.
De ha sikerül korrekt eladótól jó állapotú használtat venni, azzal elég jól lehet járni, még ha ezek tipikusan nem is a legolcsóbban kínált darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én új motort vettem anno, igaz, olcsóbb félét. De komolyabb motort venni, ilyen sok pénzért... Nekem csak az a fura, mindig hiteleket emlegetsz, meg apa besegít, és mellette 0km-es motor 3-4M-ért? Nem akarok a zsebedben turkálni, de nekem ez kicsit átgondolatlannak tűnik.