Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Egy ilyen jött szembe az előbb.
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kíváncsi vagyok, ez az író milyen sztorit írt Pókemberrel?
Én sem a rajzért fogom megvenni.Te kérdezted, hogy valami spinoff-e? Nem az, a 616-os Pókember van benne, csak másik újság (nem az Amazing, Spectacular stb. amik sok évig futottak és amiket a Kingpin ad ki).
-
reelc
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A 2001-ben indult Spider-Man's Tangled Web első 3 füzete egyben, ami az első sztori volt.
A rajz nekem sem tetszik, de érdekel, Garth Ennis milyen Pókembert írt?
Nem alternatív Pókember, a 616-os. -
ripla
addikt
-
ripla
addikt

Végeztem vele.
Rajzolásra zseniális (kivéve azt a 2 fejezetet amit más rajzolt), a szöveg kicsit nehezen érthető, mert nem magyarázza el hogy mi micsoda, csak bedobálja a világ szereplőit, így nehéz megérteni mit akar mondani és melyik szereplő mihez, hogyan kapcsolódik.
Viszont a sztori a végére tűpontos lett, mert főhősünk egy igazi , aki nem igazán tudottbukott lélek és a rosszakat is csakjó döntéseket hozni, .saját maga miatt
Az meg ahogy a finoman megváltoztatta a hozzáállását, kizárólag a saját érdekében, és ígySárkirály, a Suttogások Istene , az zseniálisan volt megoldva, a végére már majdnem elhittem én isvégigvezette a teljes történeten át , de tényleg majdnem elhittem. (:hogy jót akar
Nagyon jól volt megírva, ahogy rétegről rétegre felépítették az egészet, zseniális. És maga a kitalált világ is ezzel a totálisan elborult szürreális megvalósításával, ez egy igazi nagybetűs dark fantasy. Ebből élőszereplős sorozatot kellene készíteni. -
NyMRooD
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
BCC miatt adták ki, itt volt az író (meg lehet a rajzoló is).
-
ripla
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azt hogy ocsmány a rajzolása.
-
WhiteWalker
nagyúr
A Bubibolt kiadású Pókemberről (Pókember kusza hálója: Az Ezer) mit érdemes tudni?
-
NyMRooD
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért indult a mutánsok kora sor, mert így nem vonatkozik rájuk a könyvtörvény, mivel ezek most már havilapok, tehát 10%+ is lehet a ráadott kedvezmény (ugyan ez igaz a határtalan hősökre is). Mind a két sorozatban saját megkülönböztető színezést raknak az alsorozatok gerincére, mindben benne van, hogy időben a többi kötethez viszonyítva hol helyezkedik el. Szvsz ez nagyon nem kingpin szint, ahol egy óra google kell, hogy képbe kerülj. A külön számozás is tök jó, mert így rendezheted úgy is, hogy egy alsorban megjelenő kötetek egymást kövessék.
-
ripla
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez úgy van, hogy a Mutánsok Kora gyűjtőnév alatt jönnek a mutánsos sztorik, és ezen belül kap külön sorszámozást minden sorozat. Külön számozással fut a régi klasszikus X-Men, külön a New Mutants, külön az X-Faktor, stb. A Határtalan Hősök meg minden más ami Marvel, de ott is próbálnak úgy válogatni, hogy legyenek ismeretlenebb, háttérbe szorult címek is.
Szerintem ha minden mutánsos sztori saját cím alatt jönne ki, na akkor lenne aztán olyan igazi, káoszba fordult Kingpin szint.
-
sherlock82
senior tag
03.31.
Kockás 150. szám
Ha valakit rajtam kívűl még érdekel a dolog.
-
Dilikutya
félisten
De az elején mintha még lett volna másik sorozat is. De ez kezd egyre átláthatatlanabb lenni, itt az X-Faktor, folytatják a képkockásat, közben van Rozsomák, aztán ki is adják a képkockás 1-6 számot, de közben Új mutánsok, meg a modernebb vonal... és persze mindnek van saját sorszámozása. Minimum a már a 1x. résznél tartó régi X-Ment hagyni kellett volna úgy, ahogy van. Ez már Kingpin szint.
-
ripla
addikt
Szukits előzetes oldalak a Wytches képregényhez. Ez a "hogyan készült" szekció, viszont óriási problémák vannak vele.
- kétszer szerepel benne az "és" szó
- "A fröcseteket klasszikus módon, papírra készülnek" Inkább "készíti"
- nincs olyan magyar szó hogy "fröcset"
- mi az a "vegyes média hatás"? Inkább vegyes panelekből álló háttérkép.Van egy sanda gyanúm hogy AI-val lett lefordítva, ha így van, akkor nálam elásták magukat.
-
NyMRooD
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mint kiderült abból 400 készült összesen, a szar webshop miatt aggódtam, de megkaptam végül + lesz újranyomás is (más borítóval, aminek nem örülök, mármint a más borítónak). Ebből elvileg lesz elég, de nem lepődnék meg ha pár év múlva aranyáron menne.
-
.LnB
titán
Na jön hétvégén a Kingpintől az Absolute Batman. Kíváncsi vagyok mekkorát fog itthon szólni.
-
Monoton
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Na úgy néz ki, jön a reprint
-
ripla
addikt
Áprilisban jön a Kingpintől az Absolute Superman. Azt nem tudni még hogy milyen formában, mivel még fut a sorozat.
-
Dilikutya
félisten
Boltból és postával felejtős. Csak automata, rosszabb esetben postán maradó.
Kézbesítőt soha többet, mióta egy A4-es borítékot lazán félbehajtott a paraszt, és begyűrte a postaládába.
Bár a postán maradó sem életbiztosítás. Szerencsére már a Frike is küld MPL automatába azóta. Postán maradóra kértem, mert ládába nem fér be, nem is szeretem, és otthon sem vagyunk napközben. Erre hív egy kézbesítő, hogy itt van a ház előtt. Mondom fasza, akkor tedd le a postán. Elment, leadta, jött is az SMS, hogy átvehető. Bemegyek érte, erre nem adják ide, nem jó a név és cím. 1-1 karakterek elírva, szóval simán látszik hogy az enyém, telefon stimmel, de nem adják. Vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, kérjek címmódosítást. Ez rendben meg is volt másnapra, így a kézbesítő újra ki akarta hozni a postán maradót, miután előző nap a postán említettem is, hogy ne hozzák ki. Mondtam, tegye le a postán, aznap megyek is érte. Menzem is, de nem találták a csomagot sehol. Nagy nehezen kiderítették, hogy visszakerült a depóba, mert az ügyfél nem kereste. A postás kislány itt látta rajtam már, hogy nem értek egyet a logisztikai megoldásaikkal... felajánlotta, hogy kimehetek a depóhoz, mondom nem, hozzassátok csak ide. Ennyit a postáról. -
NyMRooD
addikt
Ha InMedio-ból vagy Relay-ből veszek ott általában átszoktam nézni és csak akkor veszem ha teljesen rendben van. Ugyan ez igaz a supermarketekre is, sajna a legtöbbször a vásárlók tönkrevágják. Mellettem van egy Relay ott pl kézel nem elérhető helyen van a legtöbb képregény.
-
.LnB
titán
Hétvégén voltunk Auchanban, aztán eszembe jutott, hogy bemegyek az InMedio-ba megnézni, hogy mik vannak. Vettem egy Venom 7-et. Majdnem a pult mögött van, mondta az eladónő, hogy elérem? Elértem, levettem egyet, kifizettem. Megyek ki, akkor látom, hogy a TPB gerince kajak meg van törve a bal sarokban. Meg máshol sem volt szép. Visszafordultam, hát mondom én ezt kicserélném.. Semmi gond. Elvittem egy másikat, de még ha gyorsan az korrektebbnek is tűnt, jobban megnézve ez is elég lehangoló állapotban van..
Azért lehet bármit mondani a Kingpin-ről, de amiket tőlük rendeltem, azok legalább teljesen korrekt állapotban érkeztek meg. Ez a boltból vásárlás ez felejtős, múltkor a Mol kúton láttam olyan állapotú képregényeket, mint amiket a kutya rágott meg. -
NyMRooD
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Valaki aki kereste börze csoportban kommentelt alá, hogy kapott 50k-s ajánlatot 😅
-
NyMRooD
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Elvileg akkor megkapom a tegnapi rendelést. Durva milyen sikere lett.
-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Duplikációk miatt eladó vagy cserélhető ez a két olvasatlan képregényem + a kakukktojás regény.
Szolnokon egész héten átvehető vagy posta a vevő terhére.
-
Monoton
tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Nem is értem miért nyomnak ilyen kevés példányszámban mikor lenne rá bőven kereslet. Én 10:15 körül jutottam be, de akkor már elfogyott. Utánam érkezők közül is rengetegen kérdezték, hogy van-e még. Egyébként nagyon sokan voltak, szerintem az a hely bőven kinőtte magát.
Egyébként ha valakinek véletlenül lenne eladó Pókember kötetek 9. akkor vevő lennék rá.
-
NyMRooD
addikt
Valaki innen fog menni a képregény börzére? Túl sokáig vártam a Kingpin Extra 1 megrendelésével, tegnap nem volt rá időm, ma meg nem megy az oldaluk
(ami már egyébként hetek óta vacakol) és nem szeretnék róla lemaradni, de nagyon úgy néz ki, hogy holnap el fog fogyni az összes példány (mert limitált, mert miért is ne lenne az).szerk: a lényeg lemaradt, aki esetleg beválalná, hogy vásárol nekem egy példányt és mondjuk foxpost-on elküldi nekem?
-
ripla
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én megelőlegeztem magamnak az újabb fejfájást a valószínűleg 4-5 különböző sorba szétdobált Superior Spider-Man folytatásaikkal, és inkább berendeltem az angol omnit, cirka 1272 oldalon.

-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem tudom, a Végítélet időben hol helyezkedik el az Extra 2-höz képest, de a közleményben ez teljesen egyértelmű:
illetve közvetve előzménye a jövőre érkező Venom: Király feketében című sztorinak is
. Nem a jövőre megjelenő kötet lesz előzmény. -
ripla
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát csak a szokásos. Náluk sem ártana egy fullos reset, és felvenni egy olyan kvalítású embert, aki név, cím, sztori, sorozat szerint rendbetenné ezt a totálisan átláthatatlan katyvaszt ami náluk uralkodik. Bár ha nem képesek megoldani még azt sem, hogyha valaki lebetegszik akkor 1,5-2 hétre leáll a csomagküldés, akkor nem is értem miben reménykedem...
-
Dilikutya
félisten
Ez a Vad Virágokat én nem értem. Kiadnak egy rakás gyerekeknek való képregényt, néha valami újhullámost, amiből pl. engem soha semmi nem érdekel, de ha most január-februárban rendelsz 50000-ért, akkor ezt kapod:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Borzalmas

.

(ami már egyébként hetek óta vacakol) és nem szeretnék róla lemaradni, de nagyon úgy néz ki, hogy holnap el fog fogyni az összes példány (mert limitált, mert miért is ne lenne az).