- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Outlander #37086 üzenetére
Ezeket a plexiket a gyár utángyártja és külön nemkevés delláért vehetsz sötétített pelxit, de ezek anyagaiban sötétek, meg uvszűrős, meg anyánkínja. Nekem is ilyen van, sima fehér plexiben sohasem motorozok. El sem tudom viselni annyira kell hunyorognom...
Szerk:
Aki szeretne most jó áron hozzájutni egy Alpine motosafe füldugóhoz, nálam megteheti, ugyanis én sajnos nem tudom hosszútávon hordani, egyszerűen nyomja a fülem, ma végképp beteszteltem és nem bírom 2 óránál tovább... Sajna így jártam.
amúgy 2x volt a fülemben, szépen szappanos vízzel megmostam, és alkoholsprével lefertőtlenítettem.Amúgy jó a cucc, klasszisokkal jobb mint a sima sárga 3m füldugasz...
Ára 6k.
Jövőhéten járok mindenképpen pesten, így személyesen is át tudom adni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nest doorbell gen2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest