Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Valahogy kiráz a hideg is az alkudozás gondolatától is.
A boltban sem mondom, higy a 350Ft-os tejet 200-ért elvszem, másképp ott marad. Ugyanígy a hahu-s hirdetésnél is ugyanúgy kifizetem ami ki van írva, ha kell a portéka. Ennyi.
Sikeres jármű alkum pl. az volt, amikor egy Focusra nem alkudtam, de mivel frissen behozott, műszaki előtt álló autó volt és nekem kellett volna rá horog, a tulaj horgot rakatott rá "ingyen" átadás előtt. Azt is ő maga ajánlotta fel, nem én kértem.Most a Victory-t nem akartam megvenni kiírt áron, miután a Triumphal megégettem magam. Több ismerős és családtag nyomására 2.3 helyett végül 1.8-ért vettem meg, de utáltam a helyzetet. Nem mondom, hogy rosszul esik a fél milla ami nálam maradt, de maga a helyzet undorító és továbbra is kerülni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest