- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Múlt hétvégén motoroztunk egyet. Háááát, veretés közben zabál rendesen az enyém már, me az olajat is
Ebből tényleg mielőbbi csere lesz, szerintem mlg a hónapban meg lesz hirdetve a fenébe. Veretés / autópálya nagy tempóval fogyasztásom 6,5, ugyanúgy jött velem egy CBR600F4i, neki 5,4. Chilles gurulgatás nekem 5,1 neki 4,6. Szerintem elkezdett sokat enni a motorom. Már egy ideje felfigyeltem rá. Pedig nem laposak a kerekek, nem volt megpakolva sem, meg semmi ilyesmi. Aztán mikor nem votl benzin a tankban, elkezdett motorolajat enni
6 deci simán ráment, 4 ezerrel ezelőtt volt olajcsere - és eddig sose kért, és mindig ugyanazt kapta. Illetve de, egyszer volt, hogy nagyon zabált: Rijeka - Magyarország, fullra pakolva, nagytestű utassal, végig fullgázon, szembeszélben, alig birta tartani a 150-et (!). Meg evett 7,5 litert. Tehát Zágrábban tankolnom kellett újra. Nagyon vonz egy piros S-es 1000/1100 Multi fehér kerekekkel. Esetleg VFR800X, DL1000, Tiger 850 - 955 - 1050.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebből tényleg mielőbbi csere lesz, szerintem mlg a hónapban meg lesz hirdetve a fenébe.
6 deci simán ráment, 4 ezerrel ezelőtt volt olajcsere - és eddig sose kért, és mindig ugyanazt kapta. Illetve de, egyszer volt, hogy nagyon zabált: Rijeka - Magyarország, fullra pakolva, nagytestű utassal, végig fullgázon, szembeszélben, alig birta tartani a 150-et (!). Meg evett 7,5 litert. Tehát Zágrábban tankolnom kellett újra.