- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Oppenheimer #152932 üzenetére
Szerintem mindenki igyon egy kávét
A lassú manőverezési gyakorlatok szerintem túl vannak értékelve. Fontos, de a balesetek többsége mégis abból adódik, hogy átsodródik, lesodródik, rosszul használja a féket, stb. Nekem a "garázs" egy árkádos panel aljában van, tolatva szoktam beállni, ezért minden alkalommal van egy kis szlalom a beton oszlopok között. A lámpánál is néha kell ügyeskedni az előre guruláskor, stb. Nekem ennyi elég szokott lenni.
Voltam vezetéstechnikai tréningen, jó volt, elfáradtam, a végét már a fűben fekve abszolváltam nézve a többieket.A más motorral való gyakorlásnak van egy nagy problémája, szerintem a safetynél is emelt fordulatszám van a motoron, hatalmas bukókeret, a tudat, hogy nem a tiéd ezért bátrabb is vagy, aztán az éles helyzetben nem érted, hogy a tiéd ledadog vagy másképp fog az első fék, stb. Én azt gondolom, hogy gyakorolni is a sajáttal kell, csak nem a határokon. Fordulj meg 6m íven, vagy nagyobbon, nem kell feszegetni, hogy neked elég 4m. Ha bele gondolsz, hogy mennyit kell egy normál motorozáskor nyolcasozni v. eltolt szlalomozni, akkor rájössz, hogy ez elenyésző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kugoo Kirin G1
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest