Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56329) haruspex


haruspex
aktív tag

SZia!

Amit szeretnél azt mind a két gép teljesíti. Sőt a legtöbb mai gép egy jobb optikával.
A g9 egy nagyon jó hibrid gép, de ha nem videózni, vagy teléket ráaggatni kell, akkor szerintem feleslegesen nagy, a rendszer egyik lényege a kis méret, rendszeren belül van még sok lehetőség. Az xt-3 inkább az xt-30-at javasolnám, szerintem az is egy jó gép, és még marad keret, ha később vennél még objektívet.

Az akku dolgot nem kell túlaggódni, a cipa szabvány egy mérési mód, nálam a GX9-ből is ki tud esni 1000+ kép, ha úgy használom, pedig elég gyér az aksija, máskor meg elég gyorsan lehal, de egy plusz akku bőven elfér a gép mellett a táskában, de egy normál napot azért minden gép végigbír általában.

A kittől eggyel jobb objektívvel bármelyik gép megfelelő lehet, az egyéni preferenciáid szerint tudsz dönteni. Mondjuk én Fujinál a 18-55 helyett lehet a 16-80-at nézném, bár nem tudom milyen megítélése.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.