Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48502) grigo válasza Shingen (#48500) üzenetére


grigo
őstag

A jobb képminőséged bármelyikkel meglesz.
Ha kiránduláshoz tervezed akkor vagy városi kirándulásra gondolsz és oda azért kell egy nagylátót érintő tartományú obi, ha erdei kirándulásra gondolsz akkor oda szintén jól jön egy nagylátó is.
Illetve mindkét esetben jóbarátod lehet egy ún. utazózoom ami nagyon jól lefed minden tartományt de semmiben sem lesz kiemelkedően jó, viszont nem kell cserélgetni.
Váz tekintetében én elfogult vagyok bár a canon színekkel, de emellett lehet neked nagyobb barátod lenne egy nagyobb dinamikát biztosító szenzor azaz nikon.

Ha tükrösben gondolkodsz, én lehet nikont választanék a szenzor miatt ebben a kategóriában.
Ha kisebb vázat szeretnél a kiránduláshoz akkor jön a milc kategória és nagyon sok opció de ebbe most nem megyek bele, mert lehet eleve nem is érdekel ez a kategória.

Alapjában véve ha tükröst szeretnél és kiránduláshoz kell egy gép amin szeretnél tanulni és feljebb lépni mobilról akkor jó felé kutakodsz a D3300-al. Tökéletes döntés úgysem lesz, mindig nyersz valamit amiért fel kell áldoznod valamit. Ha tükrösön kívül milc is érdekelni fog akkor infóáradatra készülj mert ott összetettebb lesz a helyzet :DDD

Többiek?

ReSeTer: nagylátót, olcsót és fényerőt egy mondatban ritkán fogsz látni. ;]

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.