Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38563) Studi válasza Nippon (#38560) üzenetére


Studi
addikt

Nézd, ilyen észrevételekre, hogy "Néha fájóan unintelligens a működése, főleg a fókusz beállításakor. Nem egyszer működik az arcfelismerés, helyén van a kocka, aztán az elkészült képen a 300 méterrel odébb levő háttér lesz éles." annyit tudok mondani két év GX7 használat után, hogy velem ilyen nem szokott történni. Még ritkán sem.
"A napsütést leszámítva össze-vissza méri a fehéregyensúlyt." - szintúgy egyáltalán nem jellemző, hogy rossz WB-t állítana.
"A kitobija ekv. 28mm-ről indul." - van hozzá ekv24-től induló kitobi is, választás kérdése. A lényegi különbsége a Sony ekv 24-től kezdődő kitobijától, hogy a Pana éles mindenhol.
"Fájóan buta az automata módja, emiatt még elajándékozni sem érdemes olyannak, aki nem ért a fényképezőgép kezeléséhez" - megintcsak azt tudom mondani, hogy nálam teljesen normálisan működik, erősen user error gyanús. Ami egyébként ~3 nap használat után nem olyan nagy csoda.

Nézd, econ azért vette meg anno a GX7-et, hogy nyugodt lélekkel leírhassa újra mindazokat, amit egyébként előtte is folyamatosan mantrázott. Neki nem jött be, nem baj. De azért azt szerintem kár vitatni, hogy az újra meg újra felhozott fikaáradata erősen szubjektív.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.