Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37928) Rapid136 válasza Sanki (#37927) üzenetére


Rapid136
őstag

Az ember azért vesz cserélhető objektives gépet hogy épp a hangulatának és a témának megfelelő objektivet használja. Nyilván ehhez 2-3 lencsét kell magával cipelnie. A gép arra alkalmas amelyik rajta van. Makro obi a közelfotózáshoz, nagylátószög belső terekhez. Egyben ezt nem nagyon kapod meg, valahol hibázni fog.
Ha nem szeretnél ezzel élni és inkább egy nagyobb átfogású zoomot szeretnél, akkor lehet hogy inkább egy bridge gépre lenne szükséged. Kisebb az érzékelője, de ami miatt ez érdekes az szerintem számodra érdektelen és azoknak az objektivje a lehető leguniverzálisabbra van tervezve.

Sony A7 + A7III + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.